АГ СЕЛЕНА- ТЕМА 22

• 61 517
  • 774
  •   1
Отговори
# 630
1450лв е нормалното раждане.

До преди 2 седмици на една лекция казаха 1400 нормално / 1800 секцио

Здравейте колко струва запис на тонове? И надявам се няма промяна в цените за раждане за последно време,ако някой е запознат.
Здравейте. Тези цени са за раждане, а не за избор на екип, така ли? Не съм много ориентирана и не знам кое става.

# 631
  • до най-прекрасния мъж
Вече и двата вида са 1850 лв. В цената влиза и избор на доктор, който ще те изражда.

# 632
1850 са,в петък един татко плати на пос терминал.

# 633
  • Пловдив
Момичета, въпрос относно 15-е дни бащинство. От фирмата на мъжа ми казаха, че от болницата трябва да му дадат служебна бележка. Тази бележка в деня на изписването ли я дават или ще е готова след няколко дни? Плаща ли се за нея и трябва ли по-рано да кажа, че ще му трябва или става от днес за днес?
А какви данни са необходими за нея?

# 634
Момичета, въпрос относно 15-е дни бащинство. От фирмата на мъжа ми казаха, че от болницата трябва да му дадат служебна бележка. Тази бележка в деня на изписването ли я дават или ще е готова след няколко дни? Плаща ли се за нея и трябва ли по-рано да кажа, че ще му трябва или става от днес за днес?
А какви данни са необходими за нея?
При нас въпросната бележка беше готова три дни след изписването. Изписаха ни в неделя, не знам дали това оказва някакво влияние.  В деня на изписването съпруга ми заяви, че ще му трябва такава бележка и попълни съответните данни. Нищо не се заплаща за нея.

# 635
  • до най-прекрасния мъж
Изписаха ни в петък, в понеделник беше готова. На регистратура на родилно (вход север) се уреждат документално нещата. Изписаха ни на 10то число, бележката е от 12то, имайте го предвид, ако трябва да се уреждат отпуски и т.н.

# 636
А има ли някой, който да е получил бележката в деня на изписването? Много е несериозно да я получи два или три дни след това.

# 637
  • Пловдив
То добре 2-3 дни след това, но поне да е с истинската дата на изписването. В този случай отпуска трябва да си пусне. Ще кажа на мъжа ми да пита на регистратурата, като отиде да попълни декларацията за припознаване.

# 638
  • до най-прекрасния мъж
А има ли някой, който да е получил бележката в деня на изписването? Много е несериозно да я получи два или три дни след това.
Няма как да е в деня, защото по документи изписват по-късно, отколкото в действителност. Аз бях секцио с 3 нощувки (по документи 4), а бебето по документи е с 5 нощувки, затова има 2 дни разлика.

# 639
Бележката за бащинството се попълва преди изписването ви.Нали мъжете трябва да попълнят и някаква за припознаването (за нея май е само в случай, че нямате брак, доколкото знам).
Датата на нея е на деня на изписването.

# 640
Благодаря,
Доста се обърках Joy
 Надявам се да не ми се налага да раждам там, но е вариант, ако бебето ни изненада по-рано. Още утре ще звънна да попитам, защото не виждам логика да ме изпишат във вторник, пък по документи да ме изпишат в сряда, а бебето в петък... Ако родя със секцио може би на третия или четвъртия ден няма да успявам по цял ден сама да се грижа за новородено, знам ли? То всичко е относително.
Има ли сред вас раждали при д-р Георгиев? Търсих в търсачката, намерих само един отзив. Следя се при него по ЗК и ако се наложи да раждам тук, предполагам ще извикат него. Колкото и да е подробен на прегледите, е доста млад и не знам колко опит има, а не ми е удобно да го питам.

Няма как да е в деня, защото по документи изписват по-късно, отколкото в действителност. Аз бях секцио с 3 нощувки (по документи 4), а бебето по документи е с 5 нощувки, затова има 2 дни разлика.

# 641
  • Пловдив
Ей тази администрация е луда работа направо. Благодаря за отговорите. Ясно е, че ще се пита предварително за всичко.
И да, декларацията за припознаване е само за двойки, които нямат брак.

# 642
  • Пловдив
И аз малко се обърках сега? Как така по документи лежа 4 нощи, а те ме изписват на 3-тата?
Това пък от къде на къде? Ами ако се случи нещо? Ти се водиш още в болница?

# 643
Дами, никой няма да ви изпише по-рано, освен ако и вие не сте съгласни.
За бележката изобщо нищо не мога да кажа, защото мъжът ми си се занимаваше сам с този въпрос и изобщо с документите, вкл. моя болничен, епикризата ми, епикризата на малката, актът ѝ за раждане... Аз само си лежах и отговарях на въпроси, когато някой имаше такива Smiley
Ясно помня, че ме попитаха дали се чувствам готова да се прибера вкъщи в деня на изписването, както и момичето, с което бяхме в стая. Тя остана още.

# 644
Предполагам, че го правят само ако всичко е наред с майката и бебето, а ти, ако не се чувстваш ок да си тръгнеш, винаги можеш да поискаш да си останеш пълните 4 нощувки. Честно казано, мен ме устройва, предпочитам да се прибера по-бързо вкъщи, стига и аз, и бебето да сме добре, разбира се.

Иначе на мен ми предстои да раждам при д-р Георгиев в следващите 1-2 седмици, надявам се. 😁 И аз бях 50\50 заради това, че е доста млад, но реших да му се доверя в крайна сметка. В последно време ми прави впечатление, че младите лекари са по-отдадени на работата сякаш, още не са влезли напълно в коловоза може би. Та, ако термина ти е след моя, мога да споделя мнение, живот и здраве. 🙂

Общи условия

Активация на акаунт