АГ СЕЛЕНА- ТЕМА 22

• 61 626
  • 774
  •   2
Отговори
# 225
Най-добре звънни на регистратурата и питай, току виж нещо са актуализирали и тях.

# 226
Здравейте,дали някоя мама има информация за цените на стаите,не намерих на сайта

По информация от Ден на отворените врати:
 - ВИП стая - 180 лв/нощувка (обикновена стая с две легла, за единично ползване)
-  ВИП Студио - 240 лв/нощувка (като обикновена стая, малко по-голяма и широка)

Нищо специално нямаше по снимките, които показаха, единствено че си сам в стая срещу съответната такса...

# 227
Здравейте,дали някоя мама има информация за цените на стаите,не намерих на сайта

По информация от Ден на отворените врати:
 - ВИП стая - 180 лв/нощувка (обикновена стая с две легла, за единично ползване)
-  ВИП Студио - 240 лв/нощувка (като обикновена стая, малко по-голяма и широка)

Нищо специално нямаше по снимките, които показаха, единствено че си сам в стая срещу съответната такса...
Благодаря 🥰

# 228
Здравейте.
Има ли някоя, която се е следяла при доктор Ставрев по ЗЛ и знае ли какво и дали се плаща за болничен? Ако да кажем не можеш да работиш и искаш болничен от 3 4 месец?

# 229
  • Пловдив
Здравейте.
Има ли някоя, която се е следяла при доктор Ставрев по ЗЛ и знае ли какво и дали се плаща за болничен? Ако да кажем не можеш да работиш и искаш болничен от 3 4 месец?

Аз ходя при д-р Ставрев на частно, но ЗК съм при друг лекар, именно заради болничния. В Селена ми казаха, че е 100лв на месец.

# 230
В Селена не само е 100 лв, но и на мен лично не ми дадоха повече от 1 месец. Зависи от доктора до голяма степен и зависи за какво.

# 231
  • до най-прекрасния мъж
В Селена не само е 100 лв, но и на мен лично не ми дадоха повече от 1 месец. Зависи от доктора до голяма степен и зависи за какво.
Няма такова нещо. Следих си бремеността при Ставреви. В болничен съм от трансфера, ходих и на ТЕЛК, безпроблемно мина всичко. Наскоро родих дъщеричката си, никога не е имало проблеми за болничния. Лежах един път за задържане и после си ходех всеки месец на комисия за удължаване. Доколкото разбирам момичето пита за бременност, така че не виждам проблем да е в болничен, щом се налага.

# 232
Е как да няма такова нещо, като на мен ми се случи - за операция говоря. В крайна сметка ходих на истинска комисия (не проформа както в Селената) и ми дадоха болничен струваше 30 лв и също имаше бременни преди мен, само аз и още една бяхме с проблеми. Ако някой се интересува от къде -  нека ми пише, че не желая да правя саботаж на Селената.

# 233
blue.angel може ли да споделите за ТЕЛК-а? По каква причина ходихте за него?

# 234
  • до най-прекрасния мъж
blue.angel може ли да споделите за ТЕЛК-а? По каква причина ходихте за него?
Не ми стигнаха болничните, защото аз излязох от деня на трансфера и не се върнах на работа повече. Като ми свършиха 180те дни от ЛКК, от болницата ми дадоха документите и се явих на ТЕЛК. Те разрешиха да се удължи болничния, докато изляза в 45-дневния. Аз лежах за задържане и си бях вкъщи през цялото време.

# 235
Можете ли да споделите какво точно гледа д-р Стратиева на трета фетална?
Чудя се какво да правя, да планирам ли за януари...

Вчера от прегледа моите мишки са по 1,200кг вече. Едното в половината профил се видя, другото беше свито като костенурка с гръб напред и нищо не се видя.

Не знам като ще растат още как ще успеят да ги гледат....

# 236
Здравейте момичета! Лекаря, който ми следи бременността от 01.01.2022 се мести да работи в Селена, интересуват ме цената за ехограф и цената за тонове? Благодаря ви предварително за информацията!

# 237
  • до най-прекрасния мъж
Щефи, всичко гледа, както на втората ФМ. За мен си струва да се отиде.
Ще използвам поста да разкажа за моите впечатления от раждането. В първите минути на 07.12 ми изтекоха водите. Бях планирана за секцио седмица по-късно, но моето бебе си избра тази дата. Обадих се на лекаря си и тръгнах веднага за болницата, понеже бебето беше седалищно и трябваше да не се допуска нормално раждане. Приеха ме, прегледаха ме и извикаха доктора, защото беше време за секциото ми. Час след това бебка изплака. Доволна съм много от екипа, който се погрижи за мен и беба - д-р Д. Ставрев, д-р Кренчев и останалите, чиито имена така и не разбрах, защото бях леко притеснена от неочакваното раждане. За д-р Ставрев само хубави неща мога да кажа. Идваше по два пъти на ден да ни види с беба и постоянно се интересуваше как сме. Момичетата от детска стая бяха много мили и за каквото и да ги помолех, се отзоваваха. Акушерките, дежурните лекари и рехабилитаторките също бяха на ниво. Още на втория ден си обслужвах бебето, а от ден три даже и без обезболяващи. Насърчиха ме да кърмя, нещо, за което съм благодарна. Надявам се да ни се получи. Като цяло останах с много добри чувства към персонала.
Единственото, което много ме огорчи, е, че ден след изписването имахме притеснение относно пъпчето и искахме някой да го види. Беше в извънработно време и ни отпратиха, защото била външно бебе. А реално беба се е водила при тях още и е изписана на следващия ден. Нещо, което ние не знаехме, понеже още нямахме никакви документи за детето. Беше събота и адски много се притеснихме. Намерихме вариант и Слава Богу всичко е наред, но това ми остави горчилка след всичко хубаво, което ни се случи и грижите и вниманието, които получихме последната една година в болницата. Лъжица катран в кацата с меда. Жалко. И въпреки всичко, благодарна съм на екипа, който сбъдна мечтата ни да имаме дете.

# 238
Blue angel, , благодаря за включването, ще взема да отида, много ми допадна прегледа при д-р Стратиева.

Аз разделих прегледите за сега между следящия ме по ЗК д-р Краевска от която съм много доволна, много сериозно отношение без нищо проформа
И от известно време  ме гледа д-р Минев - сериозен и обран,  гледа ехограф, шийка
Вече ме натискат да спирам с работа,  а след новата година да почивам изцяло, че растат и двете все едно като с бързината на едно, но тук по две.

Живо и здраво да ви бебчето!
Помислете да направите препоръка/оплакване. Би трябвало да се помисли за спешен кабинет за такива случаи, вашият не е първия.

# 239
  • до най-прекрасния мъж
Щефи, повече се ядосах, че малката не е била изписана още, а ни върнаха. Другото, което ме ядоса - обадих се на телефона на спешно родилно да попитам дали ще я видят. Казаха да звънна след 5 мин и после започнаха да ми затварят. Да бяха казали, че не могат да я поемат, ОК. Но детето по документи е изписано на 12.12, а те на 11.12 вечерта ми казват, че е външно бебе. Ако го знаех това на 11.12, щях да вдигна болницата във въздуха. Не че сега не мога, имам документ от спешен кабинет, че детето ми е прегледано в друга болница, докато е било по документи в Селена. Спира ме само това, че съм много благодарна на сем. Ставреви, че я имам. И от тях никога не съм видяла пренебрежително отношение.

Общи условия

Активация на акаунт