АГ СЕЛЕНА- ТЕМА 22

• 61 532
  • 774
  •   1
Отговори
# 600
Благодаря Ви за мненията.
Hug

# 601
Здрявейте към днешна дата какви са цените за раждане в Селена?

# 602
Момичета пълен пакет имунологични кога се прави непосредствено преди започване на стимулациите или може и по време на?
Аз ги пуснах 2 седмици преди стимулацията да започне. Доколкото помня стават по-бавно в сравнение със стандартните (хепатит и т.н)

# 603
  • Пловдив
Някой дали има телефона на д-р Велева, моля да ми пише на лс.

# 604
През около 2 страници, някой пита за цените в Селена... обадете се на регистратура и ще ви кажат цената на всичко, което ви интересува. Това е най-добрия начин да получите най-достоверната информация, момичетата са любезни и отговарят, вече съм звъняла по въпроси, които ме интересуват.

# 605
Аз родих при Симона Велева. Много съм доволна.

# 606
Здравейте, от болницата дават ли ви някакъв списък с необходими неща, които да си носите при раждане?

# 607
Здравейте, от болницата дават ли ви някакъв списък с необходими неща, които да си носите при раждане?

На първа страница е описано

# 608

Здравей, ако все още не си се обадила в болницата, преди няколко дни бях на преглед и попитах на регистратура - 1,850 лв. струват нормално раждане и секцио Simple Smile

# 609

Здравей, ако все още не си се обадила в болницата, преди няколко дни бях на преглед и попитах на регистратура - 1,850 лв. струват нормално раждане и секцио Simple Smile

Благодаря ви! 🍀

# 610
Здравейте, някоя ходила ли е  сутрин рано в 07:30 на преглед при доктор Даниел Ставрев?
Има ли много дами и чака ли се?

# 611
Здравейте, някоя ходила ли е  сутрин рано в 07:30 на преглед при доктор Даниел Ставрев?
Здравейте! Миналата седмица имах час при д-р Ставрев за около 8часа и влезнах в кабинета му към 9 и нещо! По-принцип д-р Ставрев има доста пациентки и доста уговорени часове!

# 612
Знаете ли дали някои лекари работят уикенда?
Става дума за преглед след раждане.
Един месец става утре и няма как да отида в рамките меу. Затова търся работещ през уикенда, за да ида на контролен преглед и най-вече да знам всичко наред ли е след шевовете.

# 613
tinki-15,обади се и питай на регистратура.
Миналата неделя видях, че д-р Лазороски беше на кабинет на 4 етаж,  изчезваше, щом се появеше регистриран пациент идваше и приемаше.

# 614

Аз съм била за 7;45 ,попринцип сутрин до 9 се влиза най-бързо,той мисля,че към 7 и нещо отива в кабинета.
Като цяло мисля,че зависи от това,колко момичета има преди твоя час.

Общи условия

Активация на акаунт