Препоръчйте добър уролог!!

• 748 508
  • 1 089
  •   2
Отговори
# 705
Извинявайте, но в неделя в почивен ден, ако всеки му звънни, напълно нормално е да се отнесе по грубо.

Не, не е нормално. Грубостта не може да бъде извинена по такъв начин. Още по-малко - проявена от професионалист спрямо пациент.
Само че, понеже над нашите лекари няма никакъв контрол, съвсем са се самозабравили и ставаме свидетели на ситуации, като описаната.
Съгласна съм, че неделята не е подходящо време, на реално аз му се извиних сто пъти за това и то с нужното уважение и проявен голям респект към титлата му.
Не знам какво повече трябваше да направя от това. Всъщност знам, но вече е късно - трябваше да му се навикам и аз и да го обвиня, че той е виновен, че не съм постъпила в болницата, защото аз съм му написала кратко, точно и ясно съобщение и той, ако наистина го е прочел, за една секунда можеше да ми напише - "постъпете в болницата, пък тогава като се видим, ще се разберем как да действаме". Щяло е да му отнеме точно три секунди да напише съобщението, но на него съм му под нивото.
Както и да е. Минало, заминало. Аз ще си взема поука, жалко е, че той няма и вероятно ще продължи да процедира така и с други пациенти, които са в нужда.
Дори да е почивен ден,той е лекар и трябва да отговаря винаги ако е наложително.В момента във всеки един мейл,по който комуникирам с лекарите ,който ще ме оперират ,ми подчертават: Ако имате въпроси ,по всяко едно време може да ги зададете!

# 706
  • у дома
Препоръчвам д-р Филипов в"Софиямед".Страхотен професионалист и Човек.

# 707
neli_20 казваш обадила му се в неделя, но тя не го търси защото е Ергенът да го сваля, а защото е болна. Моето Джи пи ( жена ) се дърви всеки път, когато я потърсиш по тела, та ми е болна тема.
ladychar86 повече Никога не го търси. Досега трябваше да те е приел и изследвал, а прибрал 200 лева и те занимава с глупости и те овиква. Уролози навсякъде има. Търси друг.
Connect1 кажи кой те осакати, за да не се опарят и други

Всички нервни и груби лекари след подаден сигнал, трябва да се санкционират с много големи глоби и тежки наказания. Така ще си помислят много добре дали да се държат като невъзпитани хулигани със следващия пациент. Лекарите забогатяха много от хорското нещастие, и по беззащитните превръщат в жертви

Последна редакция: чт, 20 апр 2023, 11:04 от dsfds

# 708
neli_20 казваш обадила му се в неделя, но тя не го търси защото е Ергенът да го сваля, а защото е болна. Моето Джи пи ( жена ) се дърви всеки път, когато я потърсиш по тела, та ми е болна тема.
ladychar86 повече Никога не го търси. Досега трябваше да те е приел и изследвал, а прибрал 200 лева и те занимава с глупости и те овиква. Уролози навсякъде има. Търси друг.
Connect1 кажи кой те осакати, за да не се опарят и други

Всички нервни и груби лекари след подаден сигнал, трябва да се санкционират с много големи глоби и тежки наказания. Така ще си помислят много добре дали да се държат като невъзпитани хулигани със следващия пациент. Лекарите забогатяха много от хорското нещастие, и по беззащитните превръщат в жертви
Да, пък и аз отидох сама. Ако бях със съпруга ми, едва ли щеше да ме овика така. Така, че съм съгласна, че по-беззащитните сме по-лесна мишена.

# 709
Имам джи пи от 20 години. Никога не съм я търсил за каквото и да е ( направление, преглед ) нито тя се е обаждала да попита дали съм  жив. Всеки месец си плащам здравни. Преди седмица и звъннах да я попитам нещо, тя реагира много остро, като професор Марин Георгиев. Сега ме е страх да и се обадя или отида в кабинета и се чудя дали да продължавам да плащам здравни, които никога не съм ползвал.

Последна редакция: пн, 24 апр 2023, 14:01 от dsfds

# 710
  • In the land of Never Never
Имам джи пи от 20 години. Никога не съм я търсил за каквото и да е ( направление, преглед ) нито тя се е обаждала да попита дали съм  жив. Всеки месец си плащам здравни. Преди седмица и звъннах да я попитам нещо, тя реагира много остро, като професор Марин Георгиев. Сега ме е страх да и се обадя или отида в кабинета и се чудя дали да продължавам да плащам здравни, които никога не съм ползвал.
Проблемът е че джипито явно не е свестен човек. Търсете друг, въпреки че са доста кът, и при тези, които са свестни като хора и добри като лекари, има обикновено много хора и се чака. Както и при лекарите със специалност.
А от здравните, не се отказвайте, никой не знае кога ще му се наложи да ползва здравната система. Ако нямаш здравноосигурителни права, ще е доста скъпо.

# 711
Проблемът е че джипито явно не е свестен човек. Търсете друг, въпреки че са доста кът, и при тези, които са свестни като хора и добри като лекари, има обикновено много хора и се чака. Както и при лекарите със специалност.
А от здравните, не се отказвайте, никой не знае кога ще му се наложи да ползва здравната система. Ако нямаш здравноосигурителни права, ще е доста скъпо.
Напълно подкрепям. Недейте да спирате осигуровките си. После много ще съжалявате. Сега може да не ви трябват, но всички сме хора, стареем. Няма да сме вечно млади. А за съжаление и някои от нас, както виждате страдат и въпреки, че са млади.
Намерете си добро джипи. Сменете това. Има прекрасни лекари джипита в Бг. Все още сякаш в някои от тях е останала искрата от онези едновремешни лекари, за които сме чували. Може би, защото при тях всичко си е регламентирано и няма как да ти взимат под масата и да те възприемат като касичка или ходещи стодоларови банкноти.
Поинтересувайте се от приятели кои джипита са добри и си вдигат телефоните.
Междувременно аз трябва да посетя съдов хирург за моите си проблеми, тъй като единият ми от бъбреците е притиснат от някакви съдове и може и от там да ми идват всички тия проблеми. Ако някой знае дали в бг мамма има тема, посветена на съдови хирурзи, да напише. Иначе все още не съм записвала час за уролог. Просто не зная къде. Вече не смея да се доверя. Чудя се във ВМА дали въобще ще намеря Салтиров? Все още не съм опитала да го потърся.

# 712
Салтиров преглежда всеки понеделник в Уроелит в самата болница - ВМА. Но ако искаш той да те лекува - задължително избор на екип се плаща и то на максимално възможното - 900 лв. Преди време за по-леките неща, например само уретероскопия, цистоскопия и т.н., можеше и 700 лв., но преди няколко месеца тази възможност отпадна и сега всичко е на максимлно допустимото - 900 лв., ако искаш и ако можеш! Нищо, че си здравноосигурен и че за същото по пътека получават 1300-1400 лв.

# 713
Лекарите не знаят на коя планета са от ояждане. Не всеки има 900 лева, пари които даваш въпреки че плащаш здравни. А доколкото разбирам държавата им дава още 1400 лева по пътека. И това при положение че пациента си тръгне здрав и се размине само с тия пари, ама надали.

# 714
Салтиров преглежда всеки понеделник в Уроелит в самата болница - ВМА. Но ако искаш той да те лекува - задължително избор на екип се плаща и то на максимално възможното - 900 лв. Преди време за по-леките неща, например само уретероскопия, цистоскопия и т.н., можеше и 700 лв., но преди няколко месеца тази възможност отпадна и сега всичко е на максимлно допустимото - 900 лв., ако искаш и ако можеш! Нищо, че си здравноосигурен и че за същото по пътека получават 1300-1400 лв.

Точно така беше и 2018та още, когато аз бях при него.. това беше процедурата Simple Smile Платих си за екип

# 715
А как може да се свържеш с Уроелит за записване на час?

# 716
А как може да се свържеш с Уроелит за записване на час?
На тел. 029226018 или на място.

# 717
  • София
На място.
Така и никой не вдига телефона когато aз се опитвах да се обадя няколко дни поред.

# 718
На място.
Така и никой не вдига телефона когато aз се опитвах да се обадя няколко дни поред.
Жената може да не е от София. Последно звънях декември, вдигнаха на втория път, септември също.

# 719
  • София
Да, разбира се. Но всички имаме познати и роднини в София и можем да помолим някого от    тях да отдели няколко минути и да отиде на място.
Моят личен опит е такъв. След като никой така и не вдигна телефона - отидох на място и записах час. И видях как телефонът не спира да звъни и просто не вдигат слушалката.

Общи условия

Активация на акаунт