Препоръчйте добър уролог!!

• 755 545
  • 1 094
  •   2
Отговори
# 555
От 2-3 дни имам нещо като бъбречна криза-начална. Имала съм и преди една, ама ми мина от самосебе си. Какво Ви е мнението за Токуда. Мисля да ида утре на уролог там? Благодаря Ви.
Пуснете за начало изследване на стерилна и обикновена урина. Може да е възпаление, което се установява с това изследване. Ако няма възпаление, ще се гледа за друго. За "Токуда" нямам впечатление.

# 556
С две ръце препоръчвам д-р Николай Милушев, прекрасен специалист и невероятно мил, грижовен и състадателен човек, много ведър и позитивен. Ако кажа че съм очарована от него ще бъде малко. Работи в" Дженерали" и "Вита".

Пак се сетих за тоя изрод николай милушев...Умишлено пиша името му с малки букви. Никога ама никога не ходете при уролога николай милушев!!!!
Той е продажно прасе, което ще ви препраща по всички видове лаборатории, ще ви тъпче с антибиотици и пробиотици до безкрай, докато не се усетите и не отидете при истински специалист, който да реши проблема за нула време !!!!!!! Освен това се държи арогантно и принизяващо.

Кои са тези антибиотици и за какво ги предписват?
Един от антибиотиците е амикацин - месно в дупето. Абсолютно безсмислена вреда за черният ми дроб от този урод!

Последна редакция: ср, 10 ное 2021, 08:07 от kalin_83

# 557
Амикацин вреди много и на бъбреците и предизвиква болки, освен, че е отрова и  за черния дроб, но често го изписват в урологиите. Болезнен е мускулно много, по-добре венозно.
За д-р Милушев (от "Александровска")  подкрепям, че не е цвете и абсолютно безличен доктор. Може малко да заблуди, че е добър с това, че доста обяснява. Но мен ме върна от спешното със силна криза и температура, като каза, че било старо "това нещо" и ме отпрати с Левокса, нямало места в Урология, но на следващия ден ме приеха в болницата с още по-силна криза и сепсис - температура 40.5, ЦРП над 450 и т.н. - в Нефрология, после пак в Урология и т.н.

ПП. Май сме писали за различни доктори "Милушев".

# 558
  • София
Здравейте, моля за мнение за др Давидов от  Токуда? Препоръчали са го на мои познати от Бургас.Предварително благодаря на отзовалите се!🤗

# 559
Здравейте! Някой може ли да ми препоръча добър уролог, занимаващ се с проблеми като инконтиненция? Не можах да намеря добър гинеколог, който да разбира и лекува подобни проблеми, та сега почвам да обикалям уролозите и дано случа на читав, че повечето лекари вече станаха ужасно меркантилни, не само че не ти помагат, ами като нищо и могат да ти навредят, без изобщо да им пука за теб. Писна ми да търся за всеки здравословен проблем по две-три мнения, преди да се подложа на съответното лечение. Ако може някой да помогне с препоръка, ще съм много благодарна.

# 560
Здравейте! Някой може ли да ми препоръча добър уролог, занимаващ се с проблеми като инконтиненция? Не можах да намеря добър гинеколог, който да разбира и лекува подобни проблеми, та сега почвам да обикалям уролозите и дано случа на читав, че повечето лекари вече станаха ужасно меркантилни, не само че не ти помагат, ами като нищо и могат да ти навредят, без изобщо да им пука за теб. Писна ми да търся за всеки здравословен проблем по две-три мнения, преди да се подложа на съответното лечение. Ако може някой да помогне с препоръка, ще съм много благодарна.
За инконтиненция са бетмига и везикеър - това е. И добър, и лош уролог това изписва. Друго няма.

# 561
Здравейте!Предстои ми пластика на уретера бихте ли ми казали колко ще ми струва това удоволствие?Много ще съм ви благодарна......

# 562
Зависи дали ще лапароскопска или отворена пластика, както и в коя болница.

# 563
Лапароскопко в света марина

# 564
Здравейте,
 някой има ли впечатления о тД-р Георги Иванов ІАлександровска -млад лекар е?

# 565
  • София
,Здравейте! Търся уролог за парехимна киста на бъбрека,оцветява се урината ми от време на време/като кока кола/ и при изследване излиза всичко чисто.Пия много вода, ходих по уролози и проблема ,не се реши.

# 566
Здравейте,някой има ли информация за уролог д-р Николай Николов в Света Марина -Плевен?

# 567
За София препоръчвам доктор Музикаджиева.

# 568
Здравейте! Моля препоръчайте уролог в София, Плевен...Диагностицираха баща ми с рак на пикочния мехур. Търся специалист за допълнителни изследвания, ако се налага и евентуална операция.

# 569
ВМА, кабинет Уроелит, доц. Николов. По телефона кажете за какво е прегледа, за да може ако има възможност да ви дадат по- ранен час, защото се чака с месеци. Успех.

Общи условия

Активация на акаунт