Препоръчйте добър уролог!!

• 755 618
  • 1 094
  •   4
Отговори
# 585
Миналата година попаднах на една млада докторска Галя Музикаджиева, през супердок има няколко локации за преглед, но най добра техника има в болницата на Мазнейков, където час се записва през регистратура, или поне есента беше така.

# 586
  • у дома
Момичета, откриха ми голям камък и трябва да посетя уролог. Кой бихте ми препоръчали?
Явор Семерджиев, Валери Филипов, Стоян Стоянов, Габриела Минова, Светлин Златев, Николай Ботев.
Някои от тях са в Софиямед, а виждам, че не са препоръчвани.
Напротив,аз съм много доволна и от Филипов,и от Ботев.Разбивах голям камък при тях с лазер/успешно/

# 587
Амикацин вреди много и на бъбреците и предизвиква болки, освен, че е отрова и  за черния дроб, но често го изписват в урологиите. Болезнен е мускулно много, по-добре венозно.
За д-р Милушев (от "Александровска")  подкрепям, че не е цвете и абсолютно безличен доктор. Може малко да заблуди, че е добър с това, че доста обяснява. Но мен ме върна от спешното със силна криза и температура, като каза, че било старо "това нещо" и ме отпрати с Левокса, нямало места в Урология, но на следващия ден ме приеха в болницата с още по-силна криза и сепсис - температура 40.5, ЦРП над 450 и т.н. - в Нефрология, после пак в Урология и т.н.

ПП. Май сме писали за различни доктори "Милушев".

Rosi, вероятно. Аз споделям негативния си опит от д-р Николай Милушев, който работи в City Clinic на околовръстното. Абсолютен боклук - бях му като опитно зайче за всички мазила и тежки антибиотици, с чиито производители явно е сключвал дистрибуторски спогодби, тъй като моят проблем беше елементарен, но вместо да бъде решен, се задълбочи. Всеки път след като ме уговаряше да правя изследвания, всяко изследвания показваше ново 5, очеизбодно съчинени нови бактерии, ново четене в google, нови лекарства. Възползва се от уплахата ми и поради прекомерна стерилност причинена от всички лекарства, които той ми изписваше се наложи да претърпя циркумцизия. Бих го съдил!

# 588
Някой може ли да ми препоръча добър уролог ,който оперира везико-вагинална фистули?

# 589
Д-р Джинович -Белград.

# 590
Благодаря за отговора,бих искала да отида при д-р.Джинович,но няма как да събера толкова пари,в момента изплащам заем ,а доколкото разбрах при него е много скъпо и в евро.За друг вид операция видях ,че са приготвили 6000евро.Такива суми за мен са непосилни.

# 591
Пиши му и го питай,при децата са разни пластики и изграждания.Аз също се притеснявах,че сумата ще е непосилна,но не беше така.
Успех!

# 592
Благодаря,ще пробвам тогава.

# 593
Здравейте, на майка ми й предстои цистоскопия, заради кръв в урината при две последователни изследвания в рамките на година. Бихте ли ми препоръчали добър диагностик, който може да извърши това изследване без да се налага пълна упойка? В Уроелит дали извършват цистоскопии амбулаторно, без прием в болница?

# 594
Моля, препоръчайте ми добър уролог за град Варна. Без значение дали е по каса или не.

# 595
Здравейте, на майка ми й предстои цистоскопия, заради кръв в урината при две последователни изследвания в рамките на година. Бихте ли ми препоръчали добър диагностик, който може да извърши това изследване без да се налага пълна упойка? В Уроелит дали извършват цистоскопии амбулаторно, без прием в болница?
Колко кръв е в урината? Колко са левкоцити показа изследването?

# 596
Еритроцитите са 1+, а левкоцитите 3+ или 13 на поле при норма до 4.

# 597
Еритроцитите са 1+, а левкоцитите 3+ или 13 на поле при норма до 4.
sayer, това не се води, че е много кръв в урина.... Аз се обръщах с 1-2 еритроцита и казват, че нищо не е!

# 598
Здравейте!
Някой посещавал ли е Урологичен Център "Д-р Василев" (доц. Васил Василев).Какво ви е мнението.Мъж на 25 г. Съм с проблеми в простатата.
Благодаря!

# 599
Здравейте!
Някой посещавал ли е Урологичен Център "Д-р Василев" (доц. Васил Василев).Какво ви е мнението.Мъж на 25 г. Съм с проблеми в простатата.
Благодаря!
Не бих препоръчала докторите от този център. Приятно впечатление ми направи д-р Адриан Попов от Токуда (Аджибадем Сити Клиник ). Млад, интелигентен и внимателен.

Общи условия

Активация на акаунт