Препоръчйте добър уролог!!

• 755 307
  • 1 094
  •   1
Отговори
# 720
Никога не ходете в плазмам мед във Варна , простия цигагнин Анаболис гледа само парите , тотален накадърник . Оставил един малък фес Денис да му върши работата , още по - голям некадърник , само те тъпчат с антибиотици и те убеждават , че те лекува правилно , нищо друго освен парите не ги интересува . Уверявам ви , че не стават за нищо , адски нагли и лакоми за пари , не се лъжете . Истинския уролог е Анакиевски , това е бога на урологията .

# 721
Здравейте, моля за препоръка на добър уролог за следния случай
Мъжът ми е с уретропластика правена преди 5-6 години от професор Славов в Александровска със съмнителен успех, но въпреки всичко беше приемливо състоянието му. Преди няколко седмици имаше доста сериозна уроинфекция, която беше излекувана с антибиотици. Оттогава драстично е намаляла струята урина и най-вероятно пак има някъде появила се стриктура. Търсим лекар, който да диагностицира точно проблема и евентуално ако ще се прави нова пластика дали има по-добри специалисти. Не знам дали първо трябва се опитат отново уртеротомии, ако бързо се влоши. Ако някой може да сподели и информация за стентовете, това е нещо което не се предлагаше преди.

# 722
От Професор Анакиевски няма по добър на света !

# 723
През супердок ли се запазват часовете за Д-р Анакиевски? Излизат ми свободни чак за месец август Sad

Последна редакция: нд, 07 май 2023, 19:39 от jennifer_6631

# 724
През супердок ли се запазват часовете за Д-р Анакиевски? Излизат ми свободни чак за месец август Sad
Обадете се на телефоните от сайта му. Вечер преглежда. През деня оперира.

# 725
  • София
Здравейте,
Имате ли мнение за д-р Бранимир Костадинов и д-р Йордан Ал Абдала? Двамата преглеждат в МЦ АмериМед и виждам, че в Супердок има добри мнения за тях. Съпругът ми има проблем и ако аз не му запиша час, той няма да го направи.

# 726
Здравейте, може ли да ми дадете координати на добър Уролог (в град Бургас?).Става въпрос за пясък в бъбреците.
 Аз бях останала с добри впечатления от д-р Георги Георгиев, но не мога да намеря номер на който да си запиша час за него.

Внимавайте с д-р Георги Дойчинов Георгиев!!!
Преглежда в ДКЦ 2 и Лайв Хоспитал, Бургас. Лъже и въвежда в заблуждение без да му мигне окото с цел източване на клинични пътеки. Способен е да ви постави фалшива диагноза и да ви кара да пиете ненужни лекарства, за да прикрие източването на касата. Класическа рожба на медицинската мафия.

# 727
Здравейте.Препоръчайте ми моля добър уролог онколог в Пловдив или София.Става въпрос за рак на простата в начален стадий,който няма никакво развитие 8 год. и сега ни изпрашат на лъчетерапия.Пациента няма никакви оплаквания и ми е нужно мнение на добър специалист

# 728
Здравейте, мили потребители! Моля да ми препоръчате добър уролог и къде точно практикува в София, по възможност с направление, но приемам препоръки и за такъв с платен прием. Става въпрос за консултация/преглед, имам кръв в урината. Благодаря предварително на всички!

# 729
Здравейте, имам запазен час за д-р Деян Анакиевски за 02/08, записан преди месеци, но няма да успея да пътувам до Варна тогава. Ако има някой със записан час за Септември и би желал да разменим часовете, моля да ми пише. Благодаря!

# 730
Здравейте! Някой знае ли на каква цена е прегледа при проф. Салтиров?

# 731
snikolova22082022, 100 лв. струва прегледът - в брой, не преглежда с ехограф, основно по документи.

# 732
snikolova22082022, 100 лв. струва прегледът - в брой, не преглежда с ехограф, основно по документи.

Благодаря ти, аз сега видях, че в ценоразписа на ВМА пише преглед от професор 60 лева, но защо?

https://www.vma.bg/attachments.php?attachid=1971

# 733
Защото това не е в болницата, освен по местонахождение, а в медицински център "Уроелит", което е нещо като квази частна практика, понеже лекарите от ВМА мисля са ограничени да упражнват такава извън болницата. Иначе сестрата е същата от отделението и е много симпатична и услужлива.
Професорът веднага казва какво предлага да се направи и те записва, като ти дава лист с необходимите изследвания, които трябва да направиш, какви документи да вземеш от личния лекар и разбира се е посочена датата на хоспитализация и "с избор на екип", което струва 900 лв., ако се наложи хоспитализация.

# 734
Здравейте,какво ви е мнението за д-р Семерджиев/завеждащ урологията в мц Доверие София 
Насочиха ни на там след дълго протакване в Окръжна болница Пловдив/д-р Сакарски/.
Трябва спешен преглед на мъжа ми да направим,защото ни изписана без логична диагноза.

Общи условия

Активация на акаунт