Препоръчйте добър уролог!!

• 755 654
  • 1 094
  •   2
Отговори
# 735
По повод коментарите по долу за Анакиевски , не сте ходили при него и изобщо нямате представа за какъв специалист става въпрост . Този човек е най-добрия в българия , това е най добрия уролог на планетата . Ходете при когото си искате .

# 736
Здравейте,
Моля за препоръка за добър хирург-уролог в София, за който се знае, че е добър конкретно в лапароскопските операции.
Ще се оперира голяма киста на бъбрека.
За сега сме се ориентирали към Василев в Александровска или Абаджиев в Св. Анна
И за двамата мненията са много добри, въпроса е, кой от тях евентуално е по-опитен конкретно в лапароскопските операции, или някой друг с такъв опит.

# 737
Здравейте, някяква мнение имате ли за доц.Михаил Николовски -бил е в Александровска ,сега е в "Сърце и мозък" Плевен

# 738
Здравейте, има ли пациент на д-р Кръстанов, Александровска?

# 739
Привет! На мен можете ли да препоръчате уролог/нефролог в Пловдив или в София - дори и в чужбина - за хроничен цистит с биофилм?
Според мен д-р Анакиевски (Варна) е вашият човек. Съвсем скоро ще мога да дам пълни отзиви.

# 740
Здравейте може ли мнение за този доктор. Д-р Али Албаяти - уролог

Д-р Али Албаяти за мен е меркантилен и си гледа само интереса. Беше ми отказано направление за скенер, който ми беше спешен, за да продължа лечението си. Проведохме телефонен разговор дали ще съдейства, а той беше категоричен и ми каза че няма да ми издаде направление за скенер, а да си го плащам. Наложи ми се да заплатя 220 лв за скенер, който ми се полага по здравна каса. Последва затваряне на телефона от негова страна. Разочарована съм от “прекрасното отношение”, което получих! Не го препоръчвам!

# 741
Търся спешно добър уролог в София за разбиване на камъни в бъбрека и премахване на киста в бъбрека.

# 742
Здравейте! Търся бърз контакт с професор Салтиров от ВМА. Интересува ме също дали прави операции при рак на тестиса? Ще съм благодарна на всяка информация!

# 743
  • столицата
Пробвайте през телефона на Уроелит. Някой беше писал, че най-възможно е да се свържеш късния следобед и привечер.

# 744
Благодаря! Ще пробвам!

# 745
Да споделя, че наскоро ми се наложи няколко пъти да ходя в Урологията на Александровска. Идва чудесно попълнение млади лекари, изключително внимателни и старателни към пациентите си. Сигурна съм, че вече са добри специалисти и ще стават все по-добри. Само се надявам да си останат все така сърдечни и непокварени от системата и да не заприличат на някои светила, описвани в този форум!

# 746
Някой има ли мнение за доцент Кремена Петкова от ВМА. Интересува  ме за разбиване на камък в бъбрека.

# 747
Някой има ли мнение за доцент Кремена Петкова от ВМА. Интересува  ме за разбиване на камък в бъбрека.
Аз имам мнение, работи с проф. Салтиров, любезна е и се старае.
Скрит текст:
Ако искате да сте при нея, задължително е да платите за избор на екип + консумативи.

# 748
  • София
Дъщеря е на д-р Цеко Петков, един от най-добрите уролози в България 👍🏻

# 749
Дъщеря е на д-р Цеко Петков, един от най-добрите уролози в България 👍🏻
Той най-вече с простати и пикочен мехур се занимава, в тези области наистина е един от най-добрите, има и уникално чувство за хумор. Но beni 64 пита за разбиване на камъни в бъбрека.

Общи условия

Активация на акаунт