Препоръчйте добър уролог!!

• 755 613
  • 1 094
  •   2
Отговори
# 660
  • Варна
Здравейте, дали може да ми препоръчате спешно добър уролог от Варна, ако може с направление относно проблем с простата на съпруга ми.

# 661
Здравейте, дали може да ми препоръчате спешно добър уролог от Варна, ако може с направление относно проблем с простата на съпруга ми.
Без направление  проф Анакиевски
Да  плаща се прегледът, но после сигурно още 2 пъти бяхме контролно и не ни таксуваха.
Ако имате съмнение за нещо сериозно мисля, че това е човека

# 662
Привет! На мен можете ли да препоръчате уролог/нефролог в Пловдив или в София - дори и в чужбина - за хроничен цистит с биофилм?

# 663
Какво ви е мнението за професор Цветков , бих искал да го посетя за мнение!
Предполагам, че вече сте разбрал, че професорът почина от Ковид 2020 година. Беше прекрасен човек и специалист.
В Медицинската академия ли професор Цветков? Там са били двама Цветкови. Кой почина?
Извинявайте, че така късно отговарям, но вече много рядко влизам тук! Професор Митко Цветков почина. Аз друг професор уролог с това име от Александровска не познавам. Имах честта да работя с професора преди години.

# 664
Професор Митко Цветков почина доста отдавна. Мисля, че 6-7 г. преди.

# 665
  • София
Привет! На мен можете ли да препоръчате уролог/нефролог в Пловдив или в София - дори и в чужбина - за хроничен цистит с биофилм?

Пиша, защото не виждам някой да е отговорил досега.
Преди време помолих мой много близък лекар, който работи в Пловдив, да ни препоръча добър уролог и той ни насочи към д-р Златанов, който работи в Уромедикс.
Проблемът, заради който имахме нужда от преглед и консултация, обаче, беше друг.

# 666
  • София
Здравейте, бихте ли ми препоръчали уролог?
Става въпрос за кръв ( еритроцити) в урината.
Благодаря предварително!

# 667
Да споделя за Плазмамед Варна клиник , са абсолютни некадърници , онзи боклук Анаболис и другия боклук Денис Мехемдов уролозите , гледат единствено парите , никога не стъпвайте при тях , увредиха му слиха с Амикацин , предписват адски вредни антибиотици за какво ли не . Уверявам ви в некадърността им , просто нестъпвайте при тези гадни лакуми боклуци за пари . Цените им са ужасно високи и никакво адекватно лечение , сместете си мъките и разочарованията предварително .

# 668
Да споделя за Плазмамед Варна клиник , са абсолютни некадърници , онзи боклук Анаболис и другия боклук Денис Мехемдов уролозите , гледат единствено парите , никога не стъпвайте при тях , увредиха му слиха с Амикацин , предписват адски вредни антибиотици за какво ли не . Уверявам ви в некадърността им , просто нестъпвайте при тези гадни лакуми боклуци за пари . Цените им са ужасно високи и никакво адекватно лечение , сместете си мъките и разочарованията предварително .
За съжаление, не са единствени... Дерат болните хора за пари и нямат си хабер, какво ти е и каква диагноза да ти сложат...

# 669
Тихомир, Амикацин е често използван антибиотик в отделенията по урология за венозно приложение, бих се притеснила повече от Левокса. Аз не разбрах какво Ви се е увредило, може ли по-подробно?

# 670
Здравейте .Препоръчайте ми добър уролог за ехография на тестиси в София

# 671
Здравейте .Препоръчайте ми добър уролог за ехография на тестиси в София
д-р Светлин Златев!

# 672
Благодаря! а координати или мога да намеря в интернет

# 673
Амикацин е адски опасно да се влива венозно , директно ще ти увреди ушите и бъбреците , увреди ми се вътрешното ухо , което не се лекува изобщо , предупредих глупавия уролог в клиниката а той ми каза , че нямало страшно , а аз знаех какъв е риска и пак му се доверих . Не вземайте аминоглукозоиди , ако не са ви крайно наложителни .

# 674
От личен опит - амикацинът наистина дразни бъбреците и предизвиква болки, четох и че може да причини загуба на слуха, дори ходих на преглед за слуха, но всичко беше наред - вливан ми е 5-6 пъти в рамките на година и половина. Но чак пък "адски опасен" не е, може би не е препоръчителна честата му употреба  ...
Положителното е, че действа бързо при големи възпаления.

Тихомир, може би трябваше да го откажеш директно. Аз така отказвам любимия на уролозите ципрофлоксацин.

Общи условия

Активация на акаунт