Препоръчйте добър уролог!!

• 755 420
  • 1 094
  •   4
Отговори
# 990
Здравейте, търся добър уролог за нефроуретеректомия или премахване на пикочен мехур и бъбреци.
Имаме контакт с проф. Колев в Плевен.
Искам да съм сигурна, че сме на най-доброто място.

# 991
Здравейте, препоръчайте ми добър уролог в София за камък в уретера и хидронефроза втора степен,  който да ми обърне внимание. Преди 1 месец получих бъбречна криза със задръжка и се видя камък в уретер 5 мм, после се придвижи камъка и мислех, че вс е наред до преди 1 седмица, когато отново имах криза, правих скенер с контраст и се видя камъка и отново задръжка. Болките отшумяха , но хидронефрозата си стои. Ходих при Семерджиев,  но не ми обърна внимание. Къде да ходя вече не знам?

Здравейте, как сте справихте ли се и при Салтиров бяхте ли?
Аз мога да дам негативно мнение за Анакиевски във Варна и за Василев в София. Първият с преглед 5-6 минути без да прочете доста обемната документация. Вторият след 2 операции за слагане на стент бъбрекът е запушен отново, че и другият е запушен вече. И ВМА София като частна болница ли се води или е държавна?
Съжалявам да го чуя.. аз също ходих при Анакиевски за проблем миналата година. Изуми ме, че прегледът протече за 5 мин без да погледне документи, но пък диагнозата му се оказа правилна и е много добър оператор.

# 992
  • София
Здравейте, може ли препоръка за добър уролог, частен преглед? Баща ми е без здравно осигуряване, има нужда от преглед на простатата.

# 993
Д-р Рангел Старев -"Софиямед"

# 994
Някой проучвал ли е добър лекар в Турция за пластика на уретер?

# 995
Д-р Джинович -Сърбия -за всички уро-генитални пластики.Има тема за него тук във форума и фейс група.

# 996
Здравейте! Моля препоръчайте уролог в София, Плевен...Диагностицираха баща ми с рак на пикочния мехур. Търся специалист за допълнителни изследвания, ако се налага и евентуална операция.

Проф. Марин Георгиев - работи в Александровска и Доверие

Ние минахме през същото с баща ми точно при проф. Георгиев в Доверие. Не го препоръчвам. В нашият случай се получиха усложнения след операцията, за които не бяхме подготвени и не знаехме как да реагираме. При проблем няма никаква връзка с него.  Поеха го дежурните лекари в болницата. Информацията, която получавахме беше доста оскъдна. Отношението, което получихме ме отблъсна.

В момента баща ми е настанен в хоспис за целодневни грижи. При него беше премахнат пикочен мехур и се извеждат катетър външно да се изхвърля орината. Поставят се торбички, които се сменят на два дена. А самият катерът или тръбички се сменят на три месеца и трябва да се внимава да не се издърпат. След всичките усложения от операция, сега се отказва да се бори. Въпросният "ПРОФЕСОР", дори не обясни в нашия случай, че ще трябва на всеки три месеца да се ходи да се менят тръбичките на уростомна. Това за възрастен човек не е лека манипулация.

Последна редакция: чт, 06 мар 2025, 10:29 от ivanina.z

# 997
Колко годишен е баща ви? При моя баща промяната им беше детска игра, според него самия.

# 998
А и трябва да се има предвид, че при навлизане в стената на ракови клетки, това е единствения начин за спасение, макар и много тежък

# 999
Здравейте, можете ли да ми препоръчате добър Уролог за София, за андроложки проблем - боря се с някаква инфекция долу и не мога да се оправя, спира да ме боли за няколко дена и после пак ме заболява? Ходих преди около месец при д-р Светлин Златев през Супердок, малко повече се занимаваше с общи приказки, предписа ми някакъв крем да се мажа, ама не се оправих от него. Към момента съм се насочил към клиниката на Д-р Василев, там преди години съм ходил при д-р Кръстанов за проблем с бъбреците - имам един малък камък, а тогава вадех песъчинки, общо взето останах доволен. Чета лоши отзиви за самият Василев ако се наложи някаква интервенция, гледам го че пуска лайвове в ТикТок и малко остава впечатление, че борбата е основно за парите. Та къде другаде мога да отида и да ми обърнат внимание? Мога да взема направление от личният лекар, но като че ли предпочитам частен прием - имам допълнително здравно осигуряване.

Последна редакция: чт, 13 мар 2025, 11:01 от joro123

# 1 000
joro123, не ходете в този център на д-р Василев, по-зле ще от д-р Златев.

# 1 001
Ще ви послушам - запазих за утре при Доц. Пенчо Генов в Софиямед, има добри отзиви в Superdoc, да видим какво ще ми каже и ще търся варианти.

# 1 002
Здравейте, мъжът ми имаше проблеми и се спряхме на доц. Давидов, който сега е в Софиямед

# 1 003
joro123, не ходете в този център на д-р Василев, по-зле ще от д-р Златев.
Тези там (центъра на Василев),не знам от къде са ги събрали ,но определено търговията повече им се отдава!

# 1 004
Здравейте правилният уролог е д-р Керим Апти завеждащ на урологично отделение в болница “Уни Хоспитал”гр.Панагюрище.След ходене по мъките попаднах при него и на първо място ме спечели с доброто си отношение,обясненията му на достъпен език.Аз вече знаех какво ме очаква!Направи ми лапароскопска операция за премахване на бъбрека.Възстановителния процес беше много бърз и нямах никакви усложения.Пожелавам Ви бързо оздравяване !!!

Последна редакция: сб, 05 апр 2025, 23:49 от Vladikirilov

Общи условия

Активация на акаунт