Къде в Пловдив ??? - 92

• 34 730
  • 735
  •   1
Отговори
# 120
  • Пловдив
Черна пола за момиче тип ученическа къде мога да намеря?
Тъмносиня става ли? В Уайкики има остатъци от училищните униформи, тъмни са, но май са сини.
Скрит текст:
Да се опитам ли да позная - днешната инициатива на директорката на Пайсий? 🤣🤣🤣
Не ми говори.

# 121
  • Пловдив
Черна пола за момиче тип ученическа къде мога да намеря?
Тъмносиня става ли? В Уайкики има остатъци от училищните униформи, тъмни са, но май са сини.
Скрит текст:
Да се опитам ли да позная - днешната инициатива на директорката на Пайсий? 🤣🤣🤣
Не ми говори.
Е, тоя път с пистолет на главата няма да ме накарат да взема униформа! Аман от простотийте им... още малко ще ги потърпя...и ще ги вдигна на балон Rage
Аз да попитам, предложете оптика с избор на рамки за 10годишни. Ние до сега само от Оптодент взимахме очила и сме супер доволни, но за тази възраст нямат нищо.

# 122
  • Пловдив
Вижте в Оптики Лесинска на бул. 6-ти септември. Сестра ми от там пазарят, детето е на 7 г.

# 123
Момичета, можете ли да препоръчате добър офталмолог в Пловдив? Бременна съм, с висок диоптър и ми препоръчаха специализиран преглед-налягане, дъна, ретина. Много съм доволна от оптиката, в която ходя, но едва ли ще ми свършат там работа. По-скоро лекар от специализиран кабинет или болница. Но кой и къде?

От години години сме при Д-р Лесинска, има модерна техника, опитна и мила е с пациентите си.
https://drlesinska.com/

# 124
  • Пловдив
Имаме нива входна врата. Прагът не е довършен обаче.
Някой познава ли човек, който се занимава с нещо такова?
Скрит текст:
за праг на входна врата
0887 45 47 42
Николай Герджиков
или
0889495070 - Жоро, идват с мостри  цвят камък, взимат размер и после идват да го залепят.
Не зная актуални цени, но преди време за обикновен камък, беше 85 лв., а за черен мрамор 150 лв.
Не пречи да питате по телефона

# 125
Знаете ли заведение което да предава мачовете от Шампионската лига по футбол, но все пак да има и приятна кухня, а не да е кафене. Чудим се днес къде може да се отиде да се гледа Шахтьор - Интер от 19:45.

# 126
  • Пловдив
Знаете ли заведение което да предава мачовете от Шампионската лига по футбол, но все пак да има и приятна кухня, а не да е кафене. Чудим се днес къде може да се отиде да се гледа Шахтьор - Интер от 19:45.

Имате ли предпочитания в кой квартал?

# 127

Ми по възможност Тракия, център или гребна, но в крайна сметка и в другите става.

# 128
  • Пловдив

Ми по възможност Тракия, център или гребна, но в крайна сметка и в другите става.
По принцип ние сме от Кючука и редовно сядаме в ресторант Приятели. Там има 3 телевизора в залата за пушачи и 1 вътре където не се пуши. Постоянно вървят мачове на тях и дори при нужда сервитьорът ще ви пусне каквото поискате. Другият вариант е Графит, там също почитат футболните фенове. Grinning

# 129
  • Пловдив
Момичета, трябва ми зъбен хирург за човек който не е от Пловдив...къде и при кого? Евентуално за утре.

# 130
  • Пловдив
Момичета, трябва ми зъбен хирург за човек който не е от Пловдив...къде и при кого? Евентуално за утре.
Мистик аз съм доволна от Тотев в нашето  ДКЦ в Тракия

# 131
  • Пловдив
Мистик аз съм доволна от Тотев в нашето  ДКЦ в Тракия
къде там...? Координати? Хирург ли е?

Казаха ми и за денталния център до поликлиниката на В. Априлов...

# 132
бях ходила при една жена, беше някъде в гербера
ще потърся координати

# 133
  • Пловдив
бях ходила при една жена, беше някъде в гербера
ще потърся координати
да не е Дентар арт? В новия Гербер? Намерих там лекар, но попаднах на лош отзив в нета...

# 134
  • Пловдив
Зара Кехайова работеше в един от Герберите - май този, който е до кметството. Не съм я посещавала обаче от десетина години и може и да се е пенсионирала вече.

Общи условия

Активация на акаунт