Къде в Пловдив ??? - 92

• 34 766
  • 735
  •   1
Отговори
# 150
  • Пловдив
Това е в Пловдив
https://www.niceshop.bg/produkt-etiket/%D0%B1%D1%8F%D0%BB%D0%B0- … 0%B8%D1%86%D0%B0/

Евентуално и в Юск е възможно да има.

# 151
  • Пловдив
Някой знае ли къде мога да намеря такава кошница,празна и по възможност бяла.https://www.dendina.com/%D0%BC%D0%B0%D0%B3%D0%B0%D0%B7%D0%B8%D0% … D0%B5%D0%BD%D0%B0
В ДиГи84. Имат сайт и реален магазин.  Инфото е в нета.

# 152
Бихте ли препоръчали добър фризьор/стилист, от който сте доволни, дал ви е добър съвет за оформяне на косата ви? Имам доста дълга, права и тънка коса и бих искала мнение за промяна на обичайното подстригване, да придаде плътност и т.н?
Благодаря ви предварително Simple Smile
Аз съм изключително доволна от стелист Миша в Арт студио за красота на ул.Абаджийска19.Никога преди това не съм имала толкова дълга и плътна коса.
Страхотно, благодаря ви Simple Smile

# 153
  • Пловдив
Някой знае ли къде мога да намеря такава кошница,празна и по възможност бяла.https://www.dendina.com/%D0%BC%D0%B0%D0%B3%D0%B0%D0%B7%D0%B8%D0% … D0%B5%D0%BD%D0%B0
Вчера видях такива две в комплект в Кик в Халите. Едната по-голяма, другата по-малка. Но като размер бяха от по-големите кошници, не знам какви ви трябват на вас.

# 154
Някой да знае какво се случва с магазина на Теранова в мол Марково тепе? Вчера беше затворен и пишеше да очакваме там Калиопе Rolling Eyes

# 155
  • Майничка
Остана само на втори етаж.

# 156
Остана само на втори етаж.

Благодаря, аз до втория етаж не стигнах да проверя, защото минавах мааалко транзит  Sweat Smile

# 157
Здравейте, търся регетон танци, но досега не успях да намеря. Знаете ли дали се провеждат някъде или пък някой, който преподава индивидуално? Всякакво инфо би ми било полезно - школи, хора, любители, танцуващи.

# 158
  • Майничка
Регетон навремето имаше в Арт център Алехандро, не зная дали още провеждат курсове. Ползват зали в Дома на културата и на "Младежка" 25.
В Денс стейшън, пак в Дома на културата, има суинг и линди хоп.
Виж им сайтовете за контакти.

# 159
  • Пловдив
Има ли  магазин за бяла техника (втора ръка/ с дефекти) до МОЛ Пловдив?

# 160
Къде в Кючук Париж или около гарата може да се купи, види или поръча Tupperware?

# 161
Има ли  магазин за бяла техника (втора ръка/ с дефекти) до МОЛ Пловдив?
В Релакс техно има най-голям избор на уреди с транспортни дефекти. На ул. Нестор Абаджиев, индустриална зона Тракия.

# 162
  • София
Къде в Кючук Париж или около гарата може да се купи, види или поръча Tupperware?
Само с представители се разпространяват, в София имат шоуръм, но пак не може да се купи. Вижте във фейсбук групата им и се свържете с техен представител в Пловдив.

# 163
Търся магазин тип "китайски мол", в който продават всякакви джунджурии. Ще бъда благодарна, ако ме насочите и къде да открия по-голям избор на дамски чанти и раници. Искам нещо практично и бюджетно, никак не държа на марка.

# 164
Търся магазин тип "китайски мол", в който продават всякакви джунджурии.
- Магазини "Панда" - до Полиграфията, до Баумакс,  в Кичука до Кауфланд, в Тракия с/у ДКЦ-то.
- Китайския на третия етаж в Халите

Общи условия

Активация на акаунт