Къде в Пловдив ??? - 92

• 34 778
  • 735
  •   1
Отговори
# 180
  • Пловдив
Трябва ми магазин за дръжки за мебели тези на Молдавия ги минах,кажете къде другаде мога да отида?
Мебелен обков има тук
https://balkanyug.bg/
Можеш да разгледаш в сайта, но на място най-добре. Малко е забутано и ако решиш да ходиш ползвай GPS.
Дръжки има и във всички строителни магазини Практикер, Баумакс, Бриколаж, Практис.

# 181
Да, Бриколаж и аз щях да предложа, че ми легнаха там едни дръжки на сърце

# 182
Дръжки за мебели има в Съливер на Кукленско шосе.

# 183
Здравейте,  някой може ли да препоръча пекарна за тутманик и питка. Искам да е вкусно, не държа на някакви красоти и украси.
Emily's Bakery /Пекарната на Емили в Кършияка близо до колелото на бул.Дунав  https://www.facebook.com/emilysbakery.bg/

# 184
  • о`майна лунна нощ е
Трябва ми магазин за дръжки за мебели тези на Молдавия ги минах,кажете къде другаде мога да отида?

Точно зад Т-маркета, който се намира срещу II-ро ДКЦ на ресторант Стадиона има малко площадче, което се ползва и за паркинг. Там има магазин за мебелен обков, но не знам името. Пролетта взехме от там дръжки за кухнята. Фирмата е Памо група, но не знам магазинн дали има име. На табелата на входа му е изписано това.

# 185
Къде мога да мина годишен техническ преглед? Миналата година по препоръка тук в групата ходих в Нитро, срещу Алати и бях много доволна, но тази година са обявили едни цени.... и то не са ги обявили, а чак, когато се обадиш да запазиш час те информират, че имало някаква нова такса и да не гледам обявената в итнертнет от тях самите цена. Вече била 52лв. Познати ми казаха за 2 места, на които е 35 и 36лв, но са ми крайно неудобни. Някъде около ресторант Стадиона, Захарна фабрика.

# 186
  • Пловдив
С новите стикери и еко категории цените навсякъде са нагоре. За заверка на нова газова бутилка и преглед платих 90 лв. - При Таньо на околовръстното, изхода за Марково.

# 187
  • Пловдив
С новите стикери навсякъде са такива цените, около 50лв. и нагоре. Ако вашите познати не са посещавали тези места наскоро, вероятно и там цената да е като навсякъде...

# 188
  • Пловдив
Без записване и веднага преглед минавам в Смирненски до медицинските общежития.

В Омникар на надлеза уж изпращат СМС, но там е с записване, а тази година ме пропуснаха с известието даже.

# 189
  • Варна - Черна гора
Здравейте,
Бихте ли ми препоръчали кардиолог, за възрастен човек (родител), след инфаркт. Трябва да се направи изследване с холтер (ЕКГ за 24 часа).
Аз не познавам специалистите в града, а не ми се иска да го карам да пътува до Варна.
Благодаря, предварително.

# 190
Здравейте,
Бихте ли ми препоръчали кардиолог, за възрастен човек (родител), след инфаркт. Трябва да се направи изследване с холтер (ЕКГ за 24 часа).
Аз не познавам специалистите в града, а не ми се иска да го карам да пътува до Варна.
Кардиологията на Пълмед.

# 191
Здравейте,

Д-р Даниел Мекенян работи в медицински център 6-150 бул.васил априлов 102

# 192
Кардиологията на Пълмед.
д-р Хаджихристев там мога да препоръчам

# 193
Холтер в отделение е с 3 дневен престой.
Амбулаторно препоръчвам д-р Димитрова, ДКЦ Св.Георги, на бул.В.Априлов.

# 194
Къде в района на Смирненски могат да залепят гума на велосипед?

Общи условия

Активация на акаунт