До ОКТОМВРИ време не остана, сладко бебенце ще гушка мама! - Тема 15

• 46 761
  • 743
  •   1
Отговори
# 615
Честит да е Кристиян, здрав и щастлив! Бързо възстановяване, ЛинаТ!

# 616
  • София/Севлиево
Честит да е Кристиан ❤️ Живи и здрави цялото семейство.
За отоците-на мен ми се появиха тук в болницата,но съм с ниско кръвно,ходих и на кардиолог сутринта и казаха,че е от бременността.Иначе пия поне по 3 литра вода...

# 617
Здравейте!
Честити да са всички нови бебчета в групата, да са живи и здрави!

Аз от седмица вече съм в София, минах преглед за коментиране на раждането. Тъй като термина ми е 28.10, първоначално обсъждахме с лекаря дата за секциото около 18, 19, 20-ти. Но после споделих мойте притеснения дали ще устискам дотогава и заговорихме за 13-ти, 14-ти. Аз си харесах 13.10 като дата и така ме записаха (живот и здраве ще съм 37+6). Доводите са, че ако започне по-рано раждане, ще трябва да съм при екипа на смяна (а за корема ми ще е 4-та операция), а ако си е на планираната дата, ще съм при конкретни лекари, на който имам още по-голямо доверие. Тъй като в Надежда няма избор на екип и ако настъпи раждане по друго време няма да свикат този, който ще ми е на плановото секцио. Май малко объркано стана, ама един вид се презастраховам, не че не е Божа работа.

Та искам да ви питам при вас колко по-рано е планувано секциото? Има ли и други с две седмици разлика и дали е много рано? Все си спомням думите на следящата ми АГ от Варна "колкото по-близо до термин, толкова по-добре".

# 618
Здравейте!
Честити да са всички нови бебчета в групата, да са живи и здрави!

Аз от седмица вече съм в София, минах преглед за коментиране на раждането. Тъй като термина ми е 28.10, първоначално обсъждахме с лекаря дата за секциото около 18, 19, 20-ти. Но после споделих мойте притеснения дали ще устискам дотогава и заговорихме за 13-ти, 14-ти. Аз си харесах 13.10 като дата и така ме записаха (живот и здраве ще съм 37+6). Доводите са, че ако започне по-рано раждане, ще трябва да съм при екипа на смяна (а за корема ми ще е 4-та операция), а ако си е на планираната дата, ще съм при конкретни лекари, на който имам още по-голямо доверие. Тъй като в Надежда няма избор на екип и ако настъпи раждане по друго време няма да свикат този, който ще ми е на плановото секцио. Май малко объркано стана, ама един вид се презастраховам, не че не е Божа работа.

Та искам да ви питам при вас колко по-рано е планувано секциото? Има ли и други с две седмици разлика и дали е много рано? Все си спомням думите на следящата ми АГ от Варна "колкото по-близо до термин, толкова по-добре".

Това, че ще ти е четвърта коремна операция не притеснява ли лекарите? Питам защото и аз имам 3 коремни и миналта година д-р Велев ми беше казал, че ако се стигне до секцио може да е доста рисковано заради сраствания и т.н… Аз затова страшно се притеснявам в последния момент да не се наложи да ме срежат, че сигурно ще е страшно…

Иначе доколкото знам от приятелки раждали секцио, до 14 дни не е проблем да се издърпа, ако бебчето се развива добре и всичко върви нормално.

# 619
Аз съм с термин 30.10. АГ каза да си избирам между 19.10 и 22.10. Питах я, не може ли по-рано, но ми отказа.

# 620
Аз съм с термин 30.10. АГ каза да си избирам между 19.10 и 22.10. Питах я, не може ли по-рано, но ми отказа.

До 14дни преди термин може да се избира дата, евентуално ако няма проблем и тн.

# 621
Момичета,  днес в 12:15 ч се появи на бял свят моето 3то момче Леон с размери 4.700 кг 52 см. Той е добре,  а мен много ме боли

# 622
Elmazche , честито ! Жив и здрав да е юнакът!
А на теб много бързо възстановяване!

# 623
Момичета,  днес в 12:15 ч се появи на бял свят моето 3то момче Леон с размери 4.700 кг 52 см. Той е добре,  а мен много ме боли

💕💕💕голям юнак, Честито!
🍀И бързо възстановяване💕💕💕

# 624
Честити да са Леон и Кристиян! 🧸
Бързо възстановяване на мамите 🌼

Елмазче, бебокът има завидни мерки, браво!💗

# 625
Честити бебчета, момичета!! ❤
Пожелавам ви да растат здрави и щастливи, а вие много бързо да се възстановите!

# 626
Честити да са всички бебчета и техните майки! 😊

# 627
Честито юначета, момичета! Да растат здрави и силни! На мамчетата бързо възстановяване 🥰🥰🥰

# 628
Честито на мамите. Много се радвам и за двете 💗💗💗

# 629
Честити Кристиян и Леон, да растат здрави и силни!!💙
На вас момичета, желая бързо възстановяване!🥰

Общи условия

Активация на акаунт