До ОКТОМВРИ време не остана, сладко бебенце ще гушка мама! - Тема 15

• 46 770
  • 743
  •   2
Отговори
# 600
Хей, хайде да успокоим малко страстите. Вярвам, че Съншайн като майка на 3 деца ще постъпи правилно и отговорно Relaxed

На всички, на които предстои планирано раждане днес пожелавам да мине леко, бързо и безпроблемно Flowers Tulip

Аз съм вече буквално на нисък старт за раждане, остават ми 5 дни до термина и постоянно се ослушвам за някакво по-различно усещане, но за сега Ц. Любимия си е харесал 01.10 като дата, да видим дали дъщяря му ще одобри.

Утре съм на тонове и мисля да си взема куфара за всеки случай

# 601
  • омъжена
Цитат на: Viala lin.
[/quote
Права си. Дано при мен не е до парите аз съм отделила над 1000 лв за раждане и отделно. Какво са 26лв.  Просто само плача от вчера . И мъжа ми не иска да се стресирам допълнително. Ще ви информирам резултата от теста спокойно. Знам кой майки де следят и не бих искала да им навредя aа до колкото съм наясно свекърва ми също е лекър повечето имат ваксина задължиха ги.  Малката р добре, на голямата изписа днес лИчната сиропче на мъжа ми абсолютно нищо му няма. Мисля ,че ако беше ковид най малкото и той щеше да има една хрема. Спим заедно все пак.

# 602
babyMonkie, по една пия и аз. Това си е и препоръчителната дневна доза, така че смятам за достатъчно. Преди да го увеличи, според мен се консултирай с лекар.

# 603
  • au bout du monde
Това спим в една стая не е гаранция. В много семейства има смао 1 болен, а други не се заразяват.
Съншайн вероятно няма да е ковид, но за твое успокоение винаги може един тест.  Няма защо да плачеш и да го мислиш. 🤨Няма смисъл в това. 😒 Слагай маска в болницата и така.

chrissiе-d, това е ужасно тъжно. Все мислим, че на нас не може да ни се случи.

Аз се мъча с кърменето. Гърдите ме болят, още мляко няма. Коластра пуска на капки. Малкия не винаги иска да суче😩 този период ми е най-кофти.

# 604
  • омъжена
Отрицателен е . Доста на дълбоко бръкнаха

# 605
Аз ви пиша от болницата, планувано секцио за утре, и добре ,че от днес ме приеха , албумина ми е нисък и ще ми преливат кръв , може и след операцията да се наложи, аз гледах да си следя захарта през цялата бременност, а когато вие обсъждахте протеини за бременни аз спах. Та така чинно си чакам.
Чакам положителни вести от елмазче.

# 606
Аз ви пиша от болницата, планувано секцио за утре, и добре ,че от днес ме приеха , албумина ми е нисък и ще ми преливат кръв , може и след операцията да се наложи, аз гледах да си следя захарта през цялата бременност, а когато вие обсъждахте протеини за бременни аз спах. Та така чинно си чакам.
Стискаме палци и при теб всичко да е наред ! Утре и от теб хубави новини ! 🍀

# 607
Аз да питам вече родилите мами - обличате ли по-леко бебетата в тези топли дни вкъщи?
Аз съм още в болницата и тук ми го водят с камизолка, гащеризон и две одеяла, едното ватирано и понякога му завиват и двете. Стаята е южна и не се диша от жега, аз стоя по потник. На предното ми раждане, което беше декември и беше студ, бебетата пак така ги обличаха и завиваха. Това нормално ли е?
Мисля вкъщи да не го обличам и завивам толкова.

# 608
Здравейте момичета! На родилите, честито мамита 🍀💜!
И аз се присъединявам към вас. На 25.09 след изтекли води се роди Кристиян- 3.200 и 48см. 💙👶
Бих искала да попитам вече родилите секцио- дали сте имали отоци по краката момичета. Моите станаха тройни, а през бременността не бяха отекли грам ?

# 609
И аз се присъединявам към вас. На 25.09 след изтекли води се роди Кристиян- 3.200 и 48см. 💙👶
Бих искала да попитам вече родилите секцио- дали сте имали отоци по краката момичета. Моите станаха тройни, а през бременността не бяха отекли грам ?
Честита радост! Да сте много здрави 🍀
За краката, и аз бях така. След като родих бяха тройни. Док каза, че е от упойки и тн. Препоръча да пия мин. по 2л. вода на ден, за да изхвърля по-бързо токсините.

# 610
Колко ти е Албумина? И при мен е нисък и общият белтък също, но утре ще ми преливат хуман албумин да подобрим положението уж... и аз пия протеин, че и извара проядох....ама цък

# 611
  • Казанлък(Бургас)

Честит син! Нека е много здрав, щастлив и успешен!

# 612
  • au bout du monde
Луда работа. В болницата беше само по цял ромпър и шапка и то като се роди. Сега у нас е пак с цял ромпър без нищо отдолу и леко завит с тънка пелена. В болницата предупредиха да не го навличам.

Аз да питам вече родилите мами - обличате ли по-леко бебетата в тези топли дни вкъщи?
Аз съм още в болницата и тук ми го водят с камизолка, гащеризон и две одеяла, едното ватирано и понякога му завиват и двете. Стаята е южна и не се диша от жега, аз стоя по потник. На предното ми раждане, което беше декември и беше студ, бебетата пак така ги обличаха и завиваха. Това нормално ли е?
Мисля вкъщи да не го обличам и завивам толкова.

# 613
  • София
LinaT, да ти е живо и здраво юначето! Да расте щастлив и обичан! А на теб бързо възстановяване!

# 614
Лина, честит да бъде малкият ми адаш 💙 Бъдете здрави и двамата!
Мен за възможно отичане ме предупреди моята АГ, така че явно не е нещо плашещо. Както те посъветваха горе-колкото може повече водичка.
Скоро да се похвалите от вкъщи с малкия 🍀

Общи условия

Активация на акаунт