До ОКТОМВРИ време не остана, сладко бебенце ще гушка мама! - Тема 15

• 46 981
  • 743
  •   1
Отговори
# 240
Lollo, в 36г.с и утре съм на преглед дано да издържа до тогава. Специално за тонове не съм ходила, АГ следи с ехограф дост обстойно нещата. Утре като му обесня какво ми е най-вероятно ще ме провери за разкритие. Имам си някво чувство, че до края на месеца ще родя.
Елмазче, най-много да се засечем в родилното.
Утре и аз съм на преглед от 14:00. Ти стискай още, имаш време.  Аз имам още 5 дни, много бавно минава това време.  Днес ме юркат по пазара да пазаруваме,  вече кръст ми стана бом бок, толкова ме боли.

# 241
Здравейте дами и честит празник !
Аз също имах ужасна нощ кръвното ми играеше от 115/60 на 130/80, 125/80 и накрая пих Допигет и стана 100/60. Много се притеснявам с това кръвно , хем бях в болница казаха , че няма нищо страшно и т.н . Може би просто на мен много ми действа пълнолунието и магнитните бурии .

# 242
Аз днес пак бях на тонове ,добре сме ,ще изчака до 28.09 когато е плануваното секцио, малко пак съм разочарована от следящата ме аг ,която и ще ме изражда ,не ме познава тази жена ,9 месеца, като сега се виждаме всяка седмица и пак ,днес ме попита даже ,какво съм се разбрала с нейна колежка  Dizzy Face
Та поясних й ,и тя ами сега да не отивам за картона ,после ще погледна нещата ,най вероятно има много работа разбирам ...ама все пак ,и отивам при нея след уговорка за днес точно.

# 243
  • София
Нямам време да търся къде мога да скрия снимка и за гнусливите слагам снимка поооо надолу и въпроса е бяло тече ие или тапата... Не е като сопол а с консистенцията на бяло течение и си ме жегна лекичко

# 244
Прилича ми на бяло течение🤷‍♀️

# 245
Като ви чета сега и чак ми липсва да съм бременна, някак си много бързо приключи тази ми бременност😀

Eleyn, аз бях по този начин, доктора ми вика ще раждаш, аз викам, че не съм подготвена за същия ден😀

Станислава при първото раждане ми падна тапата, доколкото помня беше с кървави следи, така, че това не ми прилича..

# 246
Момичета, аз да питам нещо тъпичко. Grinning

Терминът ми е на 23.10, това значи ли, че утре влизам в 9-ти месец или официално трябва да стана 36-та седмица и тогава? (В момента съм 35+4 дни)

Моят термин е на 15.10, от 15.09 аз си броя, че съм в 9ти месец, тогава с епадах 25с и примерно 4 дни

# 247
  • София
И аз така мисля, защото по принцип от застудяването става така само че сега е доста повече

# 248
  • омъжена
sunshine, за направление предполагам, че може да ти даде и тя и личната, но аз скоро тествах сина ми, защото му се налагане една интервенция при ортодонт и без направление. В болницата, в която бяхме цената беше на вид упойка и не беше нещо страшно. Платих нещо до 30 лв. за 7 вида упойки. Та ако си решила, че ти трябва и така ще ти е по-спокойно, направи си теста и толкова.
днес работеше Аг и ми даде. 🙂 Сега ще се обаждам утре на алерголог да ме запише дано да е тези дни. Ок мерси за информацията за цената това също не ми беше ясно.

# 249
  • au bout du monde
Стегнах багажчето. Всичко в пликове е опаковано, само трябва в куфара да ги метна.
Тази нощ не спах добре, ама то защото малкия се будеше.
Сърбящ хемороид имам и направо полудявам. Мажа го с крем, облекчава за малко и пак почва. 😞
От известно време имам сърбеж... Не знам как да обясня къде в горната част около клитора и устните. Мислех че е от колата маска, но доста време не минава. Все забравям да питам сестрата, тогава все нямам оплаквания😁

Имала съм преди гъбички и тогава ме сърбеше около влагалището, а сега там нямам проблем🤔 много нагоре е сърбежа на самата кост.

# 250
Станислава , не искам да те панирам ама аз с първата бременност не разбрах кога ми е "падала" тапата а директно изтекоха водите но имах мн течение и дни преди водите да изтекат имах подобно.
Може и да греша , не казвам че е това!  Сега даже не се надявам на тапа да видя Grinning

# 251
Станислава, това прилича на бяло течение, тапата е малко по-желирана, а и не е задължително да падне такава преди раждането. Освен това тяя е някакъв предвестник, но може да мине ден, но може и седмици, преди да започне раждане.

Утре стават две седмици откакто родих и най-сетне ще си приберем Софи вкъщи. Честно казано нямам търпение, искам да си гушна детето.

Днес, с оглед на това времето да мине по-бързо, заведох децата на фризьор. После ще си направим дълга разходка.

# 252
Стегнах багажчето. Всичко в пликове е опаковано, само трябва в куфара да ги метна.
Тази нощ не спах добре, ама то защото малкия се будеше.
Сърбящ хемороид имам и направо полудявам. Мажа го с крем, облекчава за малко и пак почва. 😞
От известно време имам сърбеж... Не знам как да обясня къде в горната част около клитора и устните. Мислех че е от колата маска, но доста време не минава. Все забравям да питам сестрата, тогава все нямам оплаквания😁

Имала съм преди гъбички и тогава ме сърбеше около влагалището, а сега там нямам проблем🤔 много нагоре е сърбежа на самата кост.
За хемороиди силно препоръчвам Антифлегмин
А за сърбежа, ако е външен, и аз имам такъв и двама доктора ми казват, че е нормално за края на бременността. Мия се по 2-3 пъти на ден и сменям ежедневни превръзки на всеки час два, мажа с кремче клотримазол 1-2 пъти дневно, облекчава.

# 253
Явно вече ни е толкова тежко, че даже не можем да пишем 😂
Още нещо забравих. Въпреки че ми е стерилна МБ, ще слагам глобули докато родя. И така обратното броене започва, направо не мога да повярвам, че има десетина дни.

Аз малко след дъжд качулка се включвам, но Петрова обясни ли ти защо трябва да слагаш глобули при положение, че ти е наред МБ? Имаш ли някакъв дискомфорт, течение или неудобство? Честно казано ми е малко странна подобна употреба на противогъбични лекарства, защото аз особено както си имам дълга минала история с подобни инфекции и дълги лечения, накрая имам съмнение, че ще си докарам резистентност.

# 254
  • au bout du monde
За хемороиди силно препоръчвам Антифлегмин
А за сърбежа, ако е външен, и аз имам такъв и двама доктора ми казват, че е нормално за края на бременността. Мия се по 2-3 пъти на ден и сменям ежедневни превръзки на всеки час два, мажа с кремче клотримазол 1-2 пъти дневно, облекчава.

Външен е сърбежа👌 мисля и аз да взема от този крем. Чувала съм за антифлегмин, но нямам от къде да го взема.

Общи условия

Активация на акаунт