До ОКТОМВРИ време не остана, сладко бебенце ще гушка мама! - Тема 15

• 47 204
  • 743
  •   1
Отговори
# 330
И аз съм в редиците на будните... Във вторник бях на преглед за разкритие - беше 4см и половина 😳. Предвид предната бременност, когато си ходих 1месец с 2 см разкритие преди да родя,  било нормално като за мен. Щяло да започне да ми пада тапата и до събота съм щяла да родя. Все още не виждам да ми пада такава, но сега започнаха леки болки в кръста и контракции, но не са болезнени, а като обичайните стягания. Та се ослушвам като гърмян заек. 🤔

А в коя седмица си? Близо ли си до термин?
Според мен много скоро ще родиш с тези 4 см. Blush

# 331
Да ,в болницата ми биха преди самото секцио. Като няколко пъти им напомних за всеки случай да не вземат да забравят.Ти кожен тест ли прави( с одраскване )?

# 332
В коя седмица ще сглобявате леглата???
В 36 съм ,но се чудя рано ли е не е ли...

# 333
И аз съм в редиците на будните... Във вторник бях на преглед за разкритие - беше 4см и половина 😳. Предвид предната бременност, когато си ходих 1месец с 2 см разкритие преди да родя,  било нормално като за мен. Щяло да започне да ми пада тапата и до събота съм щяла да родя. Все още не виждам да ми пада такава, но сега започнаха леки болки в кръста и контракции, но не са болезнени, а като обичайните стягания. Та се ослушвам като гърмян заек. 🤔

А в коя седмица си? Близо ли си до термин?
Според мен много скоро ще родиш с тези 4 см. Blush

В 38с.4дни съм. А дано Simple Smile , че вече и сили не ми останаха. Чувствам се изнервена, а бебчо върви голям - преди седмица го измериха 3 800 гр. Коремът ми е вече до коленете, а вътре милия само усещам как със зор се помръдва.
Пожелавам на всички ни търпение и леко раждане. Ние сме силни мацки! А после ще се радваме на най-здравите и прекрасни бебчета ❤ 🤰👶

# 334
Някоя нощница с V'-образно деколте също ще ти свърши работа.С такава ражда и си кърмих, въпреки, че си бях купила от тези за бременните.
Мисията изпълнена. Не са много за болница, но трябваше да избирам между тези с копчетата, малко деколте и с презрамки. Последните надделяха. Нямах сили да обикалям повече. Взех тези(не са толкова къси колкото на снимката):

# 335
  • омъжена
двата пакета си направих с пълна упойка и спинална и сега гледам че са зачервили още 6 някъде са общо малеее или то само до 15мин се счита...? Драсна ме и капна от медикаментите малко проби.

# 336
Момичета, а къде правите тестове за упойките? За София питам. Благодаря!

# 337
Аз бях на преглед днес, всичко е ок. Викам на доктора, ако нещо не е ок, казвате и оставам да го вадите,  че вече ми се реве и той вика ти толкова изкара ще изкараш още 3-4 дни. Та в крайна сметка ще стискаме до 27.09. Днес си направих нов комплект за изписване,  много ми хареса, а и като гледам времето температура ще около 20-22 градуса и нещо другия комплект ми се стори тъничък

# 338
  • Англия
Здравейтееее! Следя с интерес, но не пиша много Confused Честито на всички мамчета с пухкави бебчета! Revolving Hearts
Започвам с моята драма: Weary
Утре влизам в 39 г.с Hug
Снощи имах истински контракции. 4 на брой..болезнени с концентрирана болка ниско долу и стягане на корема. Казах си, това е момента. Започва се! От една седмица ям фурми, от около две седмици пия чай от малинови листа, скачам на топката вкъщи, абе въобще, всичко, за което може да се сетите Joy Снощи сложихме вече леглото, окончателно абсолютно всичко е готово, изпрано, багажа за болницата, документи, абе...всичко! ( само си чакаме количката да пристигне, че свекито се забави с пускането на пратката, но тези дни ще пристигне).

Станах си аз и реших, че щом ме е събудила тази болка, значи започвам да следя изкъсо. Ами един път е болезнена, един път не е...и накрая си направих един чай с идеята, че ако са от подготвителните, ще се успокоят и ще мога да поспя, пък болката ще ме събуди пак Grinning И така...след 5 часа следене и чудене... си заспах, а днес се будя, все едно нещо не е било. Flushed
В Англия съм и като цяло лекарката ми не е от тези, които си вдигат телефона, а след като се чувствам добре- не виждам смисъл да звъня и на спешната линия.
Преди няколко дни мисля, че ми падна тапата, обаче нямаше кръв. Консистенцията и цвета бяха абсолютно различни от това течение, което имам в момента, затова и съм на 90% сигурна, че е тапата.

Та въпроса ми е...според вас нормално ли е да имам истински контракции за 2-3 часа и после всичко да отшуми все едно не е било? Все си мислех, че това си важи за подготвителните, но тези нямаха нищо общо с подготвителните, които си имам попринцип редовно. Thinking

# 339
Момичета да ви питам термина ми е на 23.10 , а в събота влизам в 36г.с и въпроса ми е днес или в събота влизам в 9ти месец?

# 340
Момичета да ви питам термина ми е на 23.10 , а в събота влизам в 36г.с и въпроса ми е днес или в събота влизам в 9ти месец?
Аз го броя от датата на термина, т.е днес влизаш в 9ти месец

# 341
Аз го броя от датата на термина, т.е днес влизаш в 9ти месец
Благодаря за бързият отговор 🥰🍀

# 342
В коя седмица ще сглобявате леглата???
В 36 съм ,но се чудя рано ли е не е ли...
Нашата кошара е сглобена от 4 месец, просто нямаше друг вариант, понеже се преместихме в ново жилище, давайте смело!
Аз съм на мнение, че би ми било най-спокойно всичко да ми е оправено до най-малкия детайл, просто не мисля за нищо лошо, а само и единствено за хубавото.
При първата ми бременност оставих всичко да оправят, ами върнах се вкъщи и не ми беше ок, веднага започнах да подреждам, преподреждам, оправям и с тези полудели хормони, ами издразних се и аз незнам на кой, но на ситуацията 🤔🙄🙂 Затова този път, бележка кои са дрехите ми за изписване, кои на детето, всичко изпрано, подредено, апартамента изчистен генерално, за да съм си спокойна.
Днес бях на тонове, всичко е наред с бебечо 2980 кг., отговаря на 37 седмица, според моя доктор ще изкараме до термина, околоплодните води, плажента всичко е все едно съм в 3 месец 😂😀😁 . Тоновете са добри, разположен е както трябва, и няма нищо овито около него. Така, че съю щастлива днес. 🥰

# 343

И аз съм със същия термин 😁 Така че от днес се почва обратното броене. Силно се надявам поне още 2 седмици да се задържи вътре, че още не сме оправили кошарата. В събота сме и на сватба.

Аз да кажа хубави новини. Нали ме приеха в болницата заради инцидентно кръвно, което вдигнах. Е, слава Богу, всичко е наред. Белтъка в урината, която събират 24 часа е съвсем леко над границата (0.15 е горната, а при мен е 0,19). Вече си поддържам нормално кръвно, пия Допегит по половин таблетка сутрин и вечер. Само чакам да стане събота и да ме изпишат, защото пътеката е 5 дни. Бебето е наред, даже върви със седмица и няколко дни напред.

Понеже лежа в патологична бременност, която е в един коридор с родилното и постоянно се чуват разни бебчета как плачат или ги виждам из коридора. Много емоционално ми става като се сетя, че скоро и аз ще си видя моето. Blush

# 344
Здравейте момичета! Да ви питам един въпрос зс болничните. Когато родих ми дадоха 43 дена болнични и казаха пе личния лекар ще прираени останалите дни, но тъй като тогава не мислех затова не питах. Моят личен лекар или личния лекар на детето трябва да издаде следвщите?

Общи условия

Активация на акаунт