До ОКТОМВРИ време не остана, сладко бебенце ще гушка мама! - Тема 15

• 46 778
  • 743
  •   1
Отговори
# 555
Мимка каъо човрк със спешно секцио преди 10 дни порафи прееклампсия мога да ти  разкажа как става..
Скрит текст:
Ами аз бях със стомашен вирус яко повръщане,звъннах на Аг и тя каза задължително ПКК ама аз пуснях някакъв пакет цибалаб стандарт и баам завишена пикочна ма много.. аз не знаех,че това е признак,мислех,че само високо кръвно и белтък в урината плюс подуване,което имах,но не обърнах внимание викам е то вече 37ма няма как да нямам...Така на 15ти ми правиха 4 пъти тонове.. последните бяха вече много зле а аз за 5 часа се подух като балон.... и се стигна до спешно секцио.
Азалия,не мога да помогна стискам палжив,моят беше в кувьоз с апарятна вентилация,при теб от инфекция ли се получи?

# 556
Буба Мара и аз съм за другата седмица. Честно казано малко ме е страх , но пък и много се вълнувам 😊

# 557
  • София
Успех на Елмаз утре.💞👶
Момичета, нещо не мога да схвана кога се изплаща 45 дневния болничен. От 15 септември ми е до 30 октомври. В сайта на НОИ пише, че когато болничният е за повече от месец, се изплащал след като приключи въпросният месец, т.е да очаквам превод чак ноември?! 😳
Ти си като мен с разлика 1-2 дни
Аз съм от 13 до 29 окт
Кой АГ те следи?

# 558
Успех на Елмаз утре.💞👶
Момичета, нещо не мога да схвана кога се изплаща 45 дневния болничен. От 15 септември ми е до 30 октомври. В сайта на НОИ пише, че когато болничният е за повече от месец, се изплащал след като приключи въпросният месец, т.е да очаквам превод чак ноември?! 😳
Аз съм от 13 до 29 окт
Кой АГ те следи?

И аз съм със същия болничен - 15.09-30.10.
Мисля,  че октомври ще получиш заплатата си за септември, а вече октомври от НОИ- за частта от септември 15-30.09 + октомври. Но зависи на коя дата работидателят ти входира болничния, от нея броиш 10 работни дни и изплащат.

# 559
  • София
Успех на Елмаз утре.💞👶
Аз съм от 13 до 29 окт
Кой АГ те следи?

И аз съм със същия болничен - 15.09-30.10.
Мисля,  че октомври ще получиш заплатата си за септември, а вече октомври от НОИ- за частта от септември 15-30.09 + октомври. Но зависи на коя дата работидателят ти входира болничния, от нея броиш 10 работни дни и изплащат.
Е това ме изнервя много.... То счетоводството може да го пусне болничния и на 10 число на обяд 😞но предполагам че ще искат и би трябвало д а изчистят месеца

# 560
Елмаз, успех утре, стискам палци бързо и леко да минава! После чакам да пишеш да разкажеш!
Аз утре май ще звъня извънредно на доктора, че имам сърцебиене от нищото и краката ми са подути на буци на прасеца. В същото време кръвното ми е идеално.
При мен от няколко дена се чува едно странно бълбукане и чак се плаша. На някоя случвало ли ѝ се е ?
В четвъртък бях последно на преглед бебето е почти 3,500кг. Аз едвам кретам, огромна съм и ме боли и никои не пропуска да ми каже колко съм огромна и че имат чувството, че ще се пръсна... Много мило... До сега не обръщах внимание на коментари, но вече с това безсъние и болки съм много изнервена и се дразня. Влезнах в 37г.с и иска да раждам.

# 561
Успех на Елмаз утре.💞👶
Аз съм от 13 до 29 окт
Кой АГ те следи?

Илияна Мазнейкова ми е следящия лекар.
Ох, дано наистина октомври преведат поне една част от сумата, че 2 месеца почти без никакъв превод и то в този момент си е кофти работа

# 562
  • София
Чаааааак на 5 окт се пада първият вторник

# 563
Чаааааак на 5 окт се пада първият вторник

Ако са ви го входирали до тогава. Simple Smile

# 564
Елмаз, успех утре, стискам палци бързо и леко да минава! После чакам да пишеш да разкажеш!
Аз утре май ще звъня извънредно на доктора, че имам сърцебиене от нищото и краката ми са подути на буци на прасеца. В същото време кръвното ми е идеално.
При мен от няколко дена се чува едно странно бълбукане и чак се плаша. На някоя случвало ли ѝ се е ?
В четвъртък бях последно на преглед бебето е почти 3,500кг. Аз едвам кретам, огромна съм и ме боли и никои не пропуска да ми каже колко съм огромна и че имат чувството, че ще се пръсна... Много мило... До сега не обръщах внимание на коментари, но вече с това безсъние и болки съм много изнервена и се дразня. Влезнах в 37г.с и иска да раждам.
Няма страшно и на мен ми викат, че съм огромна😁. Всъщност моя корем е остър, както казват типично за момче. Отпред като се гледам не съм с многооо голям корем, като се обърна в страни, все едно съм глътнала диня. Тази вечер съм с ужасни киселини, за цяла бременност съм имала не повече от 3-4 пъти.
За бълбукането- аз по скоро усещам нещо като пукане,  когато бебето се движи. Вече не помня в коя седмица колко ми каза, че тежи, но аз така или иначе не ги мисля килограмите.  Да ми се роди живо и здраво пък колкото толкова.
И да ви се оплача: от вълнение не мога са спя, но аз съм си такава, помня преди всеки изпит,  не можех да спя, повръщах, ходене до тоалетна, та и сега съм така🙈

# 565
Ох миличката и аз съм като тебе. Преди изпит или нещо важно ако имам за правене или ако ми е болно детето . От стрес и притеснение  ми се гади или повръщам или другото Grinning
Скоро ще си гушнеш бебко , в добри  и сигурни ръце си.
А на мен от ушите ми бучат, носа ми запушен лошо ми е ,нямам темп. но се чувствам ужасно. Филмирам се само сега ли баш трябваше накрая... не е ковид тествах се пледи 3 дни , утре пак ще правя тест

# 566
Viala, дано е фалшива тревога. На мен док ми изписа Биозин мама докато родя за имунитет.
Елмазче, с теб сме. И аз сигурно няма да спя преди това. Всичко ще мине и ще си спомняш само хубаво 🍀🙏😊

# 567
Здравейте предстои ми прием за планово секцио, искам да попитам дали трябва да си взема дрехи за престоя или само нощници

# 568
  • САЩ
Момичета, аз наскоро четох някъде че било нормално няколко дни преди раждане да се чувстваме леко отпаднали, с гадене, сякаш сме настинали или леко болни, тялото се подготвяло един вид. Не е задължително да е Ковид. И все пак вземете мерки, но не се стресирайте. Аз гледам да не се виждам с хора много тези дни и пия витамини Д, Ц най-вече.
И един глупав въпрос, чудех се дали се усеща нещо по-различно долу при наличието на разкритие, предполагам че не, но все пак реших да попитам Simple Smile

# 569
Здравейте предстои ми прием за планово секцио, искам да попитам дали трябва да си взема дрехи за престоя или само нощници

Зависи в коя болница, предполагам си има правила.

Аз се позадържах повече дни и само в началото бях с нощници. После с каквото ми е удобно - клин, потник, тениска.

Общи условия

Активация на акаунт