До ОКТОМВРИ време не остана, сладко бебенце ще гушка мама! - Тема 15

• 46 760
  • 743
  •   1
Отговори
# 630
  • au bout du monde
Честити да са Леон и Кристиян! Бързо възстановяване на майките им😊☀️

# 631
  • София/Севлиево
Елмазче,честит да е Леон,а на теб бързо възстановяване.
Моят термин по ПРМ се води 22.10,бебето ми обаче вече е над 3300 и отговаря на 38-39 г.с.и в петък ще го извадим.Докторът искаше чак на 8-ми,но няма начин да чакам дотогава, особено като съм в болницата и вече искам да си ходя,но не и без бебе.

# 632
Честити да са Кристиян и Леон ! Бързо възстановяване на мамите!!!

# 633
  • София
Момичета,  днес в 12:15 ч се появи на бял свят моето 3то момче Леон с размери 4.700 кг 52 см. Той е добре,  а мен много ме боли
Честито!

# 634
Честити да са Кристиян и Леон! Да са здрави и много щастливи ! 🎈🎈🎈

# 635
Елмазче, честит да е Леон, а на теб бързо да ти минава всяка болка!

Атанасова, чак да ги притеснява, не знам, мен повече ме притеснява, но няма как. Бебка е седалищно и вероятно нещо от срастванията и пречи да се обърне, иначе щеше да е много по-добре да е нормално раждането. Даже обсъдихме, че ще ме срежат надлъжно по хода на старите операции, за да не ставам като мерцедес. Joy Това не знам дали е много разумно, че ще има много сраствания..  За мен няма значение как ще е разреза, той корема по-красив няма да стане. Ох и аз съм объркана и не знам кое ще е най- правилното. Затова дойдох в София, дано не съм сгрешила. Във Варна дори ми говориха направо за секцио, именно заради операциите, без да предлагат нормално раждане.
Пожелавам ти от сърце при теб да не се стига до ново рязане!

# 636
Елмазче, честит да бъде и твоят голям-голям юнак! 💙
Дръж се, скоро болка няма да има, а само едно прекрасно здраво бебче и щастлива мама 🌹

# 637
Добре дошъл на Леон💙 Да расте много здрав и щастлив големият юнак! А на теб Елмазче бързо възстановяване 😍

# 638
Здравейте!
Честити да са всички нови бебчета в групата, да са живи и здрави!

Аз от седмица вече съм в София, минах преглед за коментиране на раждането. Тъй като термина ми е 28.10, първоначално обсъждахме с лекаря дата за секциото около 18, 19, 20-ти. Но после споделих мойте притеснения дали ще устискам дотогава и заговорихме за 13-ти, 14-ти. Аз си харесах 13.10 като дата и така ме записаха (живот и здраве ще съм 37+6). Доводите са, че ако започне по-рано раждане, ще трябва да съм при екипа на смяна (а за корема ми ще е 4-та операция), а ако си е на планираната дата, ще съм при конкретни лекари, на който имам още по-голямо доверие. Тъй като в Надежда няма избор на екип и ако настъпи раждане по друго време няма да свикат този, който ще ми е на плановото секцио. Май малко объркано стана, ама един вид се презастраховам, не че не е Божа работа.

Та искам да ви питам при вас колко по-рано е планувано секциото? Има ли и други с две седмици разлика и дали е много рано? Все си спомням думите на следящата ми АГ от Варна "колкото по-близо до термин, толкова по-добре".
Аз ще раждам точно в АГ Варна и датата ми е две седмици преди термина.

# 639
  • София
Елмазче, цял ден тръпна в очакване! 😃
Жив и здрав да е Леон! Да порасне голямо смело лъвче! ❤ (макар че вече си е доста голям 😁)
Ти да се възстановяваш бързо! 🥰

# 640
Честито на родилите мами! Много късмет на тези в очакване.
От няколко дни чета в темата, независимо, че съм в ноемврийската. Тогава следва да родя. Та на въпроса: Какво мислите за съхранение на стволови клетки? Към коя/кои фирми се насочихте/използвахте?

# 641
  • София/Севлиево
Аз запазих във Фючър Хелт ,т.к.ми направиха хубава оферта като пациент на Афродита.

# 642
Аз запазих във Фючър Хелт ,т.к.ми направиха хубава оферта като пациент на Афродита.
Утре ще ги проучваме точно тях. Иначе имаме оферта за друга фирма.
Може ли да споделиш за запазването? Кога и как се плаща, при условие, че още не се е родило бебето?

# 643
Елмазче, честит да е Леон, а на теб бързо да ти минава всяка болка!

Атанасова, чак да ги притеснява, не знам, мен повече ме притеснява, но няма как. Бебка е седалищно и вероятно нещо от срастванията и пречи да се обърне, иначе щеше да е много по-добре да е нормално раждането. Даже обсъдихме, че ще ме срежат надлъжно по хода на старите операции, за да не ставам като мерцедес. Joy Това не знам дали е много разумно, че ще има много сраствания..  За мен няма значение как ще е разреза, той корема по-красив няма да стане. Ох и аз съм объркана и не знам кое ще е най- правилното. Затова дойдох в София, дано не съм сгрешила. Във Варна дори ми говориха направо за секцио, именно заради операциите, без да предлагат нормално раждане.
Пожелавам ти от сърце при теб да не се стига до ново рязане!

Честити да са Леон и Кристиян, а на мамите бързо възстановяване!💙💙

Щом сте коментирали как ще е най-добре, значи не се притеснявай, все пак лекарите си знаят работата. Не знам дали са ти предлагали, но може да попиташ за геловете, които се слагат против последващи сраствания.. така и така пак ще те режат, поне да сложат такъв гел, за да предотврати да се появят нови.На мен ми предлагаха на последната операция, струва около 500 лв, но беше толкова неуспешна, че нищо не видяха от стаствания и при опит да се отстранят ми спукаха пикочния мехур. Стискам ти палци да мине всичко бързо и безпроблемно!

# 644
Честити бебета Кристиян и Леон! Да са живи и здрави!

Елмазче, силно впечатлена съм от размерите на юнака! Ако трябва да съм честна, беше ми много любопитно колко голям ще се роди бебето

Общи условия

Активация на акаунт