Американски колеж - двадесет и четвърта тема

• 52 115
  • 776
  •   1
Отговори
# 540
  • софия
В петък ще има коледен базар. Моята пак е проспала или се прави. Ще се включела в пазаруването 🎄🤑 И за театъра се е наредила първа жичка.

# 541
  • София
В календара е даден последен файнъл на 24.01, понеделник.  Това сигурно ли е или може и в сряда да имат изпити?

# 542
За сега 24 е последната дата, но винаги могат да ни изненадат😄
На базара в петък какво се очаква да има? Лакомства и играчки ли?

# 543
Хайде честита ни ваканция!🥂🥂🥂

P.S. Май рано гръмнах шампанското. Наборката се прибра много тъжна и с червени очи. След 30 минути изплю камъчето. С група момиченца си бяха организирали Secret Santa. Идеята е всяко да изненада определно другарче с подарък. Какво станало? Моята си подарила изненадата, но нейното тайно приятелче изобщо не дошло. И сега е рев. Не защото не е получила подарък, а защото е била като в небрано лозе. Всяко дете си отваряло изненадата, а тя стояла така… Смята,че се е случило защото е нова и т.н.
Опитах се да и обясня, че детето може да е отсъствало поради някаква причина или да е забравило ама не!

Последна редакция: пт, 17 дек 2021, 15:05 от raly78

# 544
Моят син отсъства за Сикрет Сантата, ама отиде до колежа само за това, да си поднесе подаръка  Simple Smile, е и за други неща, гаджести, разбира се Wink
Хубава ваканция на всички! Ние си пожелаваме много сняг по планините и ясно, слънчево време. Най-вече здраве!!!

# 545
Рали, да не би да е отсъствало детето? Много неприятно, дано все пак получи подаръка и да е било някакво недоразумение.

# 546
  • софия
Пфффф, тамън да кажа, че нашите нямат Сикрет Санта и ме нахокаха.  При тях щял да бъде Сикрет постСанта.

# 547
Не знам Дъждец,
Избягва темата. Видимо е тъжна и наранена. Или по-скоро засрамена. И то не е заради подаръка като вещ, а защото е била като черна овца в групичката. Вчера толкова много плака, че накрая заспа изтощена от рев. От бебе не го беше правила😄

Иначе да- вероятно има някаква причина за отсъствието на детето в петък…
Но ако аз или наборката отсъствахме от подобно събиране, 100% щяхме да напишем съобщение на получателя, за да не се стига до подобна ситуация.

Рали, да не би да е отсъствало детето? Много неприятно, дано все пак получи подаръка и да е било някакво недоразумение.

# 548
  • софия
Рали, Hug (сега видях допълнението)
Не е черна овца! Всички са нови в класа за тази година! Вероятно нейното другарче е отсъствало. Не вярвам, че някой може нарочно да нарани друг по този начин. Някои просто не отдават толкова голямо значение на това, а не че искат да пренабрегнат или обидят.
Скрит текст:
Мрън ми разказваше, че последния час по английски са разказвали на учителя за традициите ни за Коледа. В класа е имало деца, които не са знаели какво е ошав. Просто всеки е различен като възприятие, ценности и възприятия.
Аз се ядосах малко на мрън. Още преди повече от месец й предложих няколко малки закачки за нейните приятелки, част от които са от стария клас. Нищо не направи. Не била имала врeме. Една чудесница (да не ми се смеят клюкарките) им е дала малък подарък. Ще я ръчкам и с тях да има postSanta.

# 549
Zvanche ❤❤❤,
Аз също не вярвам, че някой нарочно наранява така. Все пак уж са от една дамска компания. Самото дете също е трябвало да получи изненадата си😄 Може би ще се разбере какво се е случило след НГ. Ако ли не-здраве да е!

Ох това “нямам време” ще си го татуирам някъде😄 Какви са тези вечно ангажирани деца не знам? Уж много таскове има и като вляза в стаята гледа сериал😄

Дами,
Ето ви една идея за забавен Коледен подрък😄

# 550
Здравейте,
Записвам се да ви следя, с една кандидат колежанка в 7 клас.

# 551
Осмокласниците имат ли право да се явяват на оли по БЕЛ и английски?
Ние така и не получихме някаква инфо ще има ли олимпиади по тези предмети. Само за математиката ни казаха.

# 552
Осмокласниците имат ли право да се явяват на оли по БЕЛ и английски?
Ние така и не получихме някаква инфо ще има ли олимпиади по тези предмети. Само за математиката ни казаха.
Моята осмокласничка ще се записва на олимпиадата по БЕЛ. В Google classroom на български език би трябвало да е качена информация с форма за записване и регламент. Доколкото разбрах срокът е до 10.01.22г.

# 553
Момичета, за много години!🥂🥂🥂
Да е здрава и успешна годината за деца и родители!🍀🍀🍀

Може ли някой да сподели нещо за файнълите в 9 клас. Виждам, че има 5 дати. Предполагам всеки учител посочва на коя дата е изпита по неговия предмет. Между изпитите нямат часове нали? Седят си в къщи и учат предполагам.

# 554
  • софия
Честита 2022 година! Присъствено и пълноценно да приключи тази учебна и започне следващата, децата да имат Учители, на които се възхищават и ги вдъхновяват! И новият декан да донесе положителен нов стил! С тъга ще изпратя Юинг.

В грейдлинк Upcoming Assignments голяма част от учителите са отбелязали кога ще са файнълите по предмета. Което не означава, че не може да се промени датата. При нас не по всички предмети ще имат файнъл. По някои имат проект, който ще бъде файнъл. Да, между дните на файнълите са вкъщи.
Вече година и половина и все така системата и организацията в Колежа за оценяване и организация на изпитванията ме кефят, нямам какво лошо да кажа. Милион пъти по-добре отколкото в нашите училища.

Общи условия

Активация на акаунт