Американски колеж - двадесет и четвърта тема

• 52 064
  • 776
  •   1
Отговори
# 660
Ново 20!
Отменят файнълите на част от класовете за след ваканцията😱😱😱

# 661
  • софия
Вече съм ядосана! На нищо не прилича свинщината, която от две години се вихри! То бива тъпотия, бива, ама чак пък толкова все трябва да има край!

# 662
  • София
Карантина ли е причината?

# 663
Моли,
Не! Идиотите от РЗИ. Казвам идиоти без капка извинение.
Това, че класовете се въртят за тях е нарушение на заповедта на министъра.
Мамка му! Побъркаха децата. На дъщеря ми приятелчета са направили burn out миналата седмица след последното отлагане.
Сега трябва да чакат нови 12 дни минимум.
Да ги бяха направили online последните 2…
Карантина ли е причината?

# 664
  • софия
И ще ги правят след часовете, т.е. след осмия час! Чууууудно просто. Чудно.
Разбира се, някой "умен" е подал сигнал. Нещастник! Бива малоумнища, бива, ама може ли толкова бе? Всички хубави неща, които мислят и му желаят децата и родителите, да го стигнат!
Кога ще свърши този първи срок?

# 665
Zvanche,
Мислиш ли, че ще ги накарат да правят файнъли след часовете? Разрешено ли е така?

Prizma, Sharky,
Вие сте енциклопедии на тема АК. Може ли да се правят файнъли след часовете?

# 666
  • софия
Те са им писали. Мейк ъп пириъд е или след часовете, или в обедната почивка.
СипАх си.

# 667
  • София
Искате да кажете, че фанълите остават само за 10. и 12. клас ли?
И доколкото съм запозната, доста ЧУ успяват да заобикалят разпоредби на РЗИ, чрез съгласувания с родители, пускания на молби... Да не коментираме, че за разлика от ДУ, АК правят тестване всеки ден... Ужас - за деца и родители е кошмарно подобно изживяване, и то, че син ми е 8. клас, а те са само с още два изпита... Не ми се мисли деветите класове с толкова предмети как ще са

# 668
  • София
Рали, ситуацията е безпрецедентна и не знам как ще се реши въпросът.
Иначе и аз се чудя:  каква е гаранцията, че след ваканцията няма да има нова заповед за ДО /с някаква ротация/ или че на втория-третия ден няма да  карантинират някоя паралекла? При нас също са с отложени файнъли, заради карантина. Предвид това, че след предходната карантина не се задържаха и седмица без отново да ги карантинират, вече не знам кога ще приключат с тези файнъли.

# 669
  • В офиса
A защо файнълите не може да са онлайн?

# 670
  • софия
Защото е около 50% по-стресиращо за децата и не мога да знам като организация от страна на Колежа какво коства.
ТРИ дни останаха, три.
Ако този, който е подал сигнала, се е надявал да прави файнъли онлайн, криви са му сметките. Но със сигурност съсипва психиката на около 90% от учениците.

# 671
  • София
A защо файнълите не може да са онлайн?

Миналата година първия срок файнълите бяха онлайн. Може би се търси начин за предотвратяване на недобросъвестни практики, може да има лош опит с онлайн файнълите от миналата година. След две години и половина предимно онлайн обучение и изпитване все пак не знам дали точно при тази така бързо разпространяваща се зараза трябва да се държи на всяка цена файнълите да са присъствени. Сроковете за оформяне на срочния успех се пропускат по този начин. След ваканцията, точно когато ще са файнълите, има и изпити за университети ... и изобщо не знам дали можете да си представите колко много искат дванайсети клас /тези, които са в карантина, другите си имат файнъли/ всичкото това да не им се беше случило.

Последна редакция: вт, 25 яну 2022, 18:37 от Prizma

# 672
Колежа май вместо да изпишат вежди ще извадят очи😡😡😡
От страх някой да не препише ще докарат до прегаряне децата. Нито ваканцията им ще е хубава, нито ще е спокойна.
Но пък файнъли след часовете е чудничко. Така няма да са преписали, но ще са изморени и стресирани и резултатите ще са в канала.

# 673
  • В офиса
Понякога определено не разбирам ръководството на АК. Нали тези 12-окласници ще държат точно онлайн изпитите за тези университети. Не е от вчера този начин на изпитване и не е много трудно да се направи така, че да не може да се преписва - Proctor software, камера и готово.

# 674
  • Там, където мечтите се сбъдват
Като знам миналана година как спря токът по време на файнъл, как се срина веднъж нета....изобщо не е стрес за децата, ама хич...Самите деца предпочитат присъствено да са...
А на РЗИ тъпотиите изобщо няма да ги коментирам, при супер висока заболеваемост, не само от Ковид, сред начален курс, мерки не се взимат, чакат всички да се натръшкат, да приключат срока и това е...както си беше преди пандемията, никой не мисли за децата...

Общи условия

Активация на акаунт