Американски колеж - двадесет и четвърта тема

• 52 060
  • 776
  •   1
Отговори
# 675
  • София
То понеже е невъзможно да се преписва присъствено... Smirk

# 676
Ха ха ха Санака,
Абсолютно права си момиче😄

Но си представям следния сценарий: 7-8 учебни часа, файнъл и след това за разкош една камара индивидуални домашни и групови проекти със срок до края на деня…Колежаните ще пляскат от радост…

Не знам като родители имаме ли иструмент чрез който да натиснем Колежа поне денят на файнълите да е научебен…

# 677
  • София
Все се надявах или да ги направят онлайн за тези, които са били възпрепятствани да са на място, или да им възложат проект вместо файнъл, за да ги оформят. Те хубаво ще правят файнъли до 10. февруари /стига отново нещо извънредно да не изникне/, но нали учителите трябва след това да ги проверят и нанесат оценките.  Недай си Боже някой да се разболее в онези 4 дни. Защо е нужно това...

# 678
  • софия
Понякога се ядосвам на Колежа за прекалено стриктното съобразяване и спазване на правила!

Последна редакция: вт, 25 яну 2022, 18:45 от zvаnchе

# 679
  • София
Понякога се ядосвам на Колежа за прекалено стрикното съобразяване и спазване на правила!

В случая обаче, за да спазят собствените си правила, те просрочват срока на МОН за оформяне на срочните оценки.
Последното ми изречение е някакъв ужас Simple Smile

Последна редакция: ср, 26 яну 2022, 00:55 от Prizma

# 680
Така като гледам края на Февруари ще има резултати от 1 срок. Ако започнат пак с ротация на класове или гръмне някой клас с карантина…

# 681
  • софия
Понякога се ядосвам на Колежа за прекалено стриктното съобразяване и спазване на правила!
В случая обаче, за да спазят собствените си правила, те просрочват срока на МОН за оформяне на срочните оценки.
Последното ми изречение е някакъв ужас Simple Smile
Паднаха в собствения си капан.
Десети и дванадесети би трябвало да са в срок. Оле!

# 682
  • София
Не,  zvanche, децата са в капана.

# 683
  • Там, където мечтите се сбъдват
И 10 няма да са в срок, защото бяха под карантина при първите файнъли.

# 684
  • София
И 10 няма да са в срок, защото бяха под карантина при първите файнъли.

И в 12 клас е така - има карантинирани паралелки.

# 685
  • софия
Сигурна съм, че РЗИ и РУО ще притворят око за този краен срок. Виж, за простотията с ротацията, която се прави ангро, изключения и особености няма и там прошка няма.

# 686
By the way: имало е проверки и в други ЧУ днес. Явно РЗИ са се активизирали.

# 687
  • софия
Всичкото Мара втасала...
Сега РЗИ да кажат как да се приключи първият срок в срок съгласно нормативната уредба.

# 688
  • Там, където мечтите се сбъдват
By the way: имало е проверки и в други ЧУ днес. Явно РЗИ са се активизирали.
За това са активни, а да следят дали болните си спазват карантината никакви ги няма.

# 689
Нали трябва да отчетат дейност

Общи условия

Активация на акаунт