Неясни отношения

• 8 216
  • 150
  •   1
Отговори
# 135
Как забременявате случайно?
Като се скъса презервативът, а Ескапел не проработи.

# 136
Ами... Успех в гоненето на сигурното. По-добре пускай тото – шансовете са по-големи.
Защото хората се женят, раждат 1-2-3+ деца, па се разделят. Правят си гадни номера. Тровят си живота. Някои дори умират – ей-така, ненадейно, напук на големите планове и голямата сигурност...
Никаква сигурност няма в този живот. Живей го, не го планирай. Наслаждавай се на всеки хубав миг, който успееш да докопаш. За да може един ден да има поне какво да си спомняш, а не просто животът да изтече през пръстите ти, докато гониш някаква имагинерна сигурност.
Ама то желанието за по-ангажираща връзка не изключва живеенето. А не след Н години 'живот' се събуждаш и осъзнаваш, че докато си 'живял/а', Н на брой хора са те работили и не си взел/а от живота това, което си искал/а, докато сте си играйкали с тях.

# 137
Ами ей така забременяваме случайно, знаеш ли колко сериозни млади дами около мен преди 20 години махаха случайни бебета? Я презервативи, я хапче изпуснато, я късна/ранна овулация, я спиралата нещо. А някои и си родиха случайните бебета. Живот, всичко се случва.
Шапка ви свалям, че всичко сте си планирали до стотна в живота, ама далеч не всички са така.
Едно такова случайно бебе ще е абитуриент тази година, майката уж се пазаше, уж презервативи и накрая честито, момиченце.
Няма 100 процента сигурен метод за контрацепция, просто казвам.
И аз да кажа, има 100% метод за контрацепция и той е много лесен. Дори безкрайно лесен.

# 138
Като не правиш секс.

# 139
А аз да допълня, че добър контрацептив, предписан от добър АГ специалист, ползвайки се както трябва е 99.99% сигурен метод, визирам таблети или спирала. Винаги има изключения, но човек не бива да е прекалено параноичен.

# 140
Най-сигурното контрацептично средство е Кока-Колата. Учудвам се, че не го знаете.

# 141
Вече не ми трябва.

# 142
Най-сигурното контрацептично средство е Кока-Колата. Учудвам се, че не го знаете.
Не е вярно. Най-сигурното контрацептивно средство е аспиринът.
Скрит текст:
Таблетка аспирин се слага между коленете и се стиска силно. Не се пуска в никакъв случай, особено по време на секс.
Simple Smile

# 143
Не е вярно. Най-сигурното контрацептивно средство е аспиринът.
Скрит текст:
Таблетка аспирин се слага между коленете и се стиска силно. Не се пуска в никакъв случай, особено по време на секс.
Simple Smile
А Кока-Колата се пие вместо секса Simple Smile

# 144

Грешна ти е информацията. Лимонада се пие вместо секс, а с кока-кола се правят вагинални промивки след секс (и понякога някои жени поумирВат впоследствие, ама на мъжете к'во им пука?).
И изобщо, какво разбират мъжете от контрацепция, ако не са съответните специалисти? Толкова дечица дължат живота си на такива „разбирачи“... Като мъж имаш две опции – презерватив и вазектомия. Разсъждавай в тази насока, не се меси там, където не разбираш и последствията не се пишат на твоя задник.

# 145

Грешна ти е информацията. Лимонада се пие вместо секс, а с кока-кола се правят вагинални промивки след секс (и понякога някои жени поумирВат впоследствие, ама на мъжете к'во им пука?).
И изобщо, какво разбират мъжете от контрацепция, ако не са съответните специалисти? Толкова дечица дължат живота си на такива „разбирачи“... Като мъж имаш две опции – презерватив и вазектомия. Разсъждавай в тази насока, не се меси там, където не разбираш и последствията не се пишат на твоя задник.
Въх, как ме насмете... що така с лошо? Аз само се опитах да се пошегувам, но съм сигурен, че ако се пие споменатото безалкохолно вместо секса, гарантирам, че няма да има забременяване. Поправи ме, ако греша.

# 146
Не бе, прав си, извинявай.
Ама като знам какво количество големи бели птици вярват в този вид контрацепция и като си представя колко бъдещи големи бели птици ще го прочетат това и ще го пробват, защото са го „прочели в интернет“...
Да оставим настрани троловете, които ще побързат да разпространят навсякъде скрийншотове – ето, вижте ги бг-мамите колко са прости... Та, не се сдържах. Relaxed

# 147
Ужас! Значи да очакваме дефицит на аспирин.

# 148
  • Fairbanks, Alaska
Главоболието е най-често употребяваното средство за контрацепция...

# 149

Аааа, ама ти каза и че е лесно! Как ще е лесно за хора които ги сърби вмежду чатала.

Общи условия

Активация на акаунт