Месец, два, три... АПРИЛчето годината преполови!

• 9 652
  • 349
  •   1
Отговори
# 15
енви, от готовите пюрета, пащърнак има на Сънвал, Семпер, Алете/Нестле/.Поне моите познания са до там Peace

# 16
  • 2 етажа над тавана
Мимка, аз нашите ги взех след 2 дни, ама това понеже пуснах и кръвна група да изкарат.

# 17
Леллеелее,
мимичета,ама аз съм много зле.Нали ви питах за бяла ряпа?!Ами ей туй дето Бюти ми го прати и се оказва че е пащърнак ,аз мислих за ряпа JoyБоже,Божееееее hahahaАма аз като направя пюре от този корен....то ще ядем 5 месеца newsm78

# 18
Добро утро,

божи4ко какви глупости сънувах, не е zа вярване, все едно съм бременна  ooooh!

4естито на вси4ки праzнуваЩи   bouquet

Булгур zнам какво е  Mr. Green  и много оби4ам. Но то не съдържа ли глутен?  newsm78
ПаЩърнака наистина го има в пюрета на Алете и мисля 4е и на Хип има, ама не zнам 100%, има само паЩърнак и с картоф. Наистина е бял морков и бил малко по сладък от моркова и zа това много подходяЩо zа 1ва храна. Енвия, паЩърнака не е екzоти4но храна, расте у наШенско, просто е по стар(омоден) zелен4ук и zа това не е много поzнат  Peace

Мис, я споко, слу4ват се такива неЩа, нали сме хора а не роботи  Peace  И никой няма да те гони, както каzа Филипа, предполага се 4е сме големи хора  Wink

Я дайте идеи, моля, как да оту4а малката да zаспива на гърдата при положение, 4е не приzнава zалъгалки?  Sad  Не zнам как стана, оба4е напоследък zаспиава само на гърдата  Sad Мъ4их се да я приспивам по оби4айния на4ин, но се скъса да реве. Какво да я правя?  Sad

# 19
  • София
Eто меее   food010 Не мога да смогна да прочета всичко  Confused Вчера и ние бяхме на мерки и теглилки, та резултата е 7480 гр и 69 см, и ние сме в отбора на мЪнекенчетата  Mr. Green Сложиха ни противохипатитната ваксина, дадоха ни насоки за даването на попара  Mr. Green аз кимах умно  Mr. Green...

Мими, в нашата лаборатория изследванията кръв и урина стават за 1 ден, щом си ги дала днес в понеделник би трябвало да са готови.

Ще взема да потърся пащърнак при нашите баби на пазара. Бабълче, виж на някой пазар, обикновено бабите го имат. Друг е въпроса дали е чист, как стои въпроса с нитратите...

Сминс, беше питала за спанака. Аз сигурно др. седмица ще взема от замръзения, казват, че нитратите се унищовали в замразените зеленчуци  Thinking, та няма да рискувам с пресния.

Бюти, писмените разсъжения  Mr. Green относно т. нар. екзотични храни ми допадат... само да добавя, че някои от тях са екзотични за нас, които сме свикнали да ядеме наденици, кюфтета и пържени картофи, а за тези, които се хранят по-здравословно може би не са така екзотични и странни.

# 20
  • София
Танче и аз мислех, че ще имам този проблем, но Стаско изведнъж спря да заспива на гърда. Незнам какво му стана, но вече от месец му идват силиците като се наяде и почва да се хили и играе като се наяде. Вече от 2 седмици заспива само като го сложа на нашето легло, гушкам го, опираме чело в чело и така отнася плувката.

# 21
хехехе,аз като "видна археоложка" да ви кажа за Булгура - още прабългарите са си приготвяли храна от него - това си е жито,но смляно,едро или дребно,все тая....но още предците ни са го ядали с охота, понякога при разкопки се открива булгур из разни гърнета.......много е вкусно,аз като студентка много го ядях вместо ориз.....

# 22
хехехе,аз като "видна археоложка" да ви кажа за Булгура - още прабългарите са си приготвяли храна от него

То май именно zа това се каzва булгур, ЩоЩо е бУлгарско ядене...или греШа?  newsm78

# 23
Въобще не мога да прочета какво сте писали Confused От няколко дена Яна не спи през деня - събират й се 40 мин. сън, заспива и след малко се буди с плач, хайде на ръце, играем си, занимаваме се, после на разходка, но и навън не иска да спи. Вечер към 7 е супер нервна и се къпем рано рано. Какво й става не ми е ясно  Tired  Зъби ли са, що са  ooooh!

Някой да знае нещо за Дея и мъничката?

На месечковците от последните дни, честито Hug

Данче, аз днес ще прибавя към пюрето (картоф+морков+карфиол) и спанак.

Татянка,  преди време бях отучила Яна като я оставих да реве и тя си се научи, че на гърда не се заспива. Но от известно време пак се върнахме на същото положение.

# 24
Татянка,  преди време бях отучила Яна като я оставих да реве и тя си се научи, че на гърда не се заспива. Но от известно време пак се върнахме на същото положение

Ами аz не мога да я оставя да пла4е  Sad  глеzене или не, не мога и това си е. Май единственния ми Шанс е да ангажирам таткото с тая zада4а, той и да иска няма да отстъпва и да я кърми  Joy  Уф, ужас е, а колко се будим, не е истина. Денем пък не спи беz мен..... ВъобЩе, дете ме4та, ако го нямаШе това пусто спане  Sad

# 25
Е така е, и аз не мога да я слушам как плаче, но успях да устоя и не я гушнах.

Единственото ми спасение е ето това:

http://images11.snimka.bg/001442522-big.jpg
http://images11.snimka.bg/001442524-big.jpg
http://images11.snimka.bg/001442526-big.jpg

Само тук е малко по-спокойна и се заиграва.  А само забележете каква пъпка от комар има на челото. Като мишена е милата Grinning

# 26
  • София
Здравейте и от нас с Тонито!

Честито на всички имащи поводи и най-вече на малките бебоци!
Включвам се за малко, защото имам доста задачки, а събота и неделя нямам нет.

Нуни, Янчето е много сладка в този басейн!

# 27
  • София
Ама, Данче, не поставих аз въпроса за екзотичните... Mr. Green
А, Нуни, много ви е хубав офиса-откъде го взехте и колко парички е?Той е за вода по принцип, нали?
Енви, единствения път, когато пазарувах пюрета, беше с Филипа, така че тя може да е доста по-изчерпателна, че аз не ги помня. Аз чакам този на пазара-ще го стържа, варя и прибавям като подправка към зеленчуковите пюренца, както процедирам и с моркова /че в по-големи количества много ни запича/.

Някой да знае нещо за Дея и мъничката?
А, Мимка, по повод на размерите на малката, аз не мисля, че е малка. Аз знам, че на 6 месец трябва да са си удвоили теглото, така че... А изследванията излизат много бързо-при нас станаха за 30 минути.

Сигурни сме, че Мимка поддържа връзка с нея, но не ни казва засега как са-дано това да е знак, че се оправят и съвсем скоро ще са на линия!
  bouquet за Дея и снахичката ми

# 28
  • София
Tada  Честито на месечковците!!!  Tada

И аз знам, че булгура е след годинка, нали си е пшеница и съдържа глутен. Пащърнака е корен, като морковите и е идеален за сега. А ряпата може да я оставим за след десетина години - тя е леко люта и обикновено децата не щат и да я погледнат, то аз и сега не й се кефя.

Това с плаченето и (не)гушкането си е кофти работа. Обаче, трябва да се свърши и обикновено тук са татковците и дядовците, че са по-коравосърдечни. И колкото повече се отлага, толкова ще е по-трудно!

Ааа, и аз съм голям фен на катеричката от Ледена Епоха  Mr. Green и филмчето много ме изкефи, не знаех, че са пуснали нещо ново  Hug

# 29
Това с плаченето и (не)гушкането си е кофти работа. Обаче, трябва да се свърши и обикновено тук са татковците и дядовците, че са по-коравосърдечни. И колкото повече се отлага, толкова ще е по-трудно!

Права си 4е колкото пове4е го отлагам, толкова по трудно Ще е.....или може би не, zаЩото тогава Ще раzбира пове4е?  Thinking  Много трудна работа е. Пък дори като я гуШна и тя продължава да пла4е не иzдържам и пак давам цица  Sad  Вси4ко zапо4на скоро, от zъбите......и сега хем е по добре, хем продължава с тоzи навик, но пък и горните ве4е се виждат ясно та пак имам оправдание да не я оту4а....уффффффф  Sad

Нуни, писан4ето от много игра4ки по4ти не се вижда  Flutter

Общи условия

Активация на акаунт