Месец, два, три... АПРИЛчето годината преполови!

• 9 661
  • 349
  •   1
Отговори
# 45
Освен да си търся компания за по 1-2  beer2, друго не ми остава.Сама съм, нахраних и приспах детето, дали пък щото заспива рано , за това после ми се буди в 3часа newsm78 И друго ме притеснява, като е изправен има добра опора, но стои на пръсти Thinking, има ли други такива екземпляри?

# 46
като е изправен има добра опора, но стои на пръсти Thinking, има ли други такива екземпляри?

Ахъм - Иво.
Много добре прави даже - това е упражнение за заздравяване на глезените. Повечето деца прохождат, като стъпват на пръсти.

# 47
Ахъм - Иво.
Много добре прави даже - това е упражнение за заздравяване на глезените. Повечето деца прохождат, като стъпват на пръсти.
Ъ, на мен пък ми се струва нередно нещо Thinking

# 48
И моеот не стои на цяло стъпало Peace
Няма нищо тревожно.При тях тези стъпки са производство на рефлекс-от допир до нещо стъпалцето реагира.Нещо такова ми обясни ортопеда newsm78

# 49
petia_p_p браво на вас!!! нас след двата долни така ни мъчат тия дни горните два като бобчета са му надути и скимтииии крииив #Crazyи затова възаме по улиците Mr. Green
http://www.comsed.net/site/index.php?s=index&pu=1 супер е тая бебешка кошарка
Теди също стъпва на пръсти и на една страна даже като е на паяка...

# 50
  • София
Хайде, Деич, чакаме добри новини!!!  Hug

Нашият юнак преди малко заспа, ама ни е свършила биричката, а и двамата ни измързя да отидем до магазина, та сега ще трябва да си сипя сокче  Rolling Eyes  Ма за утре обещавам да съм ти компания, Фил!

Валката също доскоро стъпваше на пръсти, но вече е на цяло стъпало. Лошото е, че почна да си дърпа пацата като е голичък и нещо му се беше разранила и възпалила вчера, но след мазане с риванолче и пазене да не я докопа, вече му се пооправи мъжествеността.   Mr. Green

Ей, Цвети, браво на Ицката! Още някой и друг месец и ще те настигне! Mr. Green

# 51
Добро утро и от мене.
Днеска май сме най-ранобудни.
Малката също стъпва на пръсти, но все по-рядко, вече на стъпало по-често.
Спи само на ляво и на дясно на гръб вече не иска newsm78 и другите бебета ли са така?

# 52
  • София
Добро утро и от нас!

Емо стъпва вече рядко на пръстчета, отпуска се на цяло стъпало и си умира от кеф. Спи предимно по корем, но понякога се завърта и по гръб с разпънати ръце... И заема 2/3 от спалнята.  smile3516 През нощта с приплъзване се приближава до мен и постепенно се оказвам, че спя на ръба. Вашите деца придвижват ли се насън? Посоката при Емо е нагоре и надясно може би, защото аз спя от дясно. Вечер го слагам най-вляво, а сутринта се оказва, че е пропътувал около 60 см наляво и 50см нагоре.

# 53
Добро утро! Hug
Хайде, чакаме Дея днес да се включи!
раче, и Сил се движи, снощи го сложих да спинка, след 2 часа го намирам на 160 градуса обърнат, развит и похъркващ.Много се движи на сън това дете.И сякаш леглото му скоро ще му отеснее.

# 54
Малката се движи в леглото , но не мога да ти кажа в каква посока точно, защото спи самичка на леглото си, не на спалнята при нас.

# 55
И от нас Добро Утро!
Малчо не се движи наникъде само се обръща по гръб като се събуди, а иначе спи само на една страна Mr. Green

# 56
  • София
Не ще мога да прочета всичко, което сте написали - само казвам, че сме болни и не съм включвала компа вчера - нещо, което не ми се беше случвало, откакто го имам!
Освен това тая сутрин ми дойде - навярно последствие от захранването!

# 57
  • София
Има ли желаещи за една скорострелна среща в Борисовата градина, към 12ч?

# 58
Имаме си нова количка-триколка на ТСМ  Mr. Green
Данче ние сме желаещи ама няма да сварим Heart Eyes

# 59
  • София
Мама 79, Честита Нова количка!   bouquet

Няма бързи отзиви за среща  Confused... ех, трябваше вчера да пиша....

Общи условия

Активация на акаунт