Месец, два, три... АПРИЛчето годината преполови!

• 9 675
  • 349
  •   1
Отговори
# 60
Здравейте и от нас  Hug Като стана въпрос за зъби- вижте ни, а в момента пробиват и другите два резеца горе.

И ние заспиваме засега само с гушкане и сучене, а е и много неспокоен през нощта и направо е залепен за мен Simple Smile
А в кошарата като заспи го намирам в рзлични пози, най-вече по корем. Когато се събуди през нощта веднага скоква на крака и се изправя на решетката.

# 61

вече се предвижва в кошарата изправен. На едно място не може да се задържи и 5 мин. Rolling Eyes то е едно пълзене, сядане, изправяне- ако има за какво да се хване.

# 62
Охооо, МТаня, супер снимка  Peace  И Милена иzглежда то4но така в момента, долните са пробили, горните ве4е проzират ясно, може би малко по бледо, а пък и оЩе не е много крива, слава богу  Praynig  Ина4е ве4е бях споменала 4е беz гърда не мога да я успокоя. Филипа, zасрамих се  Embarassed  иzвинявай мила, не се съобраzих когато го споменах.  Но zнаеШ ли, сега съм по спокойна и си викам "кво от това", наслаждавам се на мига и се надявам, 4е тя един ден Ще се откаже сама  Wink

# 63
Татянка, не ми е минало през ум да те карам да  се засрамваш, просто се наслаждавай на момента, тя впоследствие ще го израсте и ще ти липсва Hug

# 64
здравейте и от нас много пусто тука всички на разходка са излезли, и аз изчезвам
ще кача снимки да ни видите  Mr. Green
и ние спим на ляво и по кръб

# 65
  • 2 етажа над тавана
Привет и от нас.
Ей, Данче, да беше казала вчера за срещичка  - днес щяхме да се видим. Sad

Честито на месечковците - юнаци!

Маги също много се движи насън - обикновено спи по гръб и се тътри нагоре докато не опре я в ръката ми, я във възглавниците. А това с избутването на мама от спалнята - нищо ново, аз вече успях веднъж да се изтърся от леглото благодарение на напористото бутане в мен на момата. Mr. Green А и страшно обича да си разпери встрани ръцете и да се шири.

Ей, супер - мъж ми се обади и ми кажа, че едни наши приятели чакат второ бебче март месец. Страшно се радвам за тях!  Grinning Много ми е мило едно такова, вчера четох априлките за 2007 и ми стана носталгично Tired

MTania, супер е малкия мушмурок.

Абе момичета, само Маги ли още не се изправя - вашите бебоци се хващат за кошарката и стоят прави, а мойта мома понякога даже не иска и да седи. А и като казвате, че си стъпват на пръстите или на цяло ходило какво имате предвид - че стъпват вие като ги държите или като сами си се държат за кошарката newsm78 Ох, много омотано го написах, не знам дали разбрахте какво точно искам да питам Tired

mama79, честита ви количка!

Вени* , бързо да се оправяте!  bouquet

# 66
балонче, че той и Пресил не се изправя сам още, дори без опора не може и седнал да стои винаги.Иначе аз казах, че като го държа стои на пръсти, за самосиндикално стоене още мисля не е узрял Rolling Eyes
Аз тъкмо се връщам от фризьор, заварвам двамата мъже да похъркват в хор LaughingКато се наспи мъника го нахранвам и бягаме навън, че е супер временце Peace

# 67
  • София
За сега Мати поддържа 38 градуса, което ме радва, т.е. радва ме, че не вдига повече! Постоянната, макар и висока температура, не ме плаши!

# 68
Забравих, Честит 7-ми месец на Кало!  bouquet  bouquet  bouquet
Вени, смела си ти, ама щото си отгледала едно дете преди Мати, аз при постоянна 38 бих се стреснала BlushДано скоро се оправи мъника Praynig, на мен целият свят ми е крив, когато детето не е в кондиция.
мамо меца, хайде, липсваш Hug

# 69
Филипче, докато си напиша постинга си ме изпреварила  Grinning тук съм, и вие ми липсвахте  Hug ама тея дни много работа, чистих и размествах къщата, направихме място за пълзене на вени, намерих нови места за дрехи, играчки - абе разтегнах апартаментчето ни като акордеон... а, и на шофьорски курс тръгнах...

момичета, неизчитаеми сте  Simple Smile задоволих се само с новата тема (която е страхотна - и супер заглавие има!) но сигурно пак съм пропуснала нещо...

Дано Дея се включи с добри новини, Вени, и твоят малък мъж да се оправи по-бързо.

За стъпването, хич не обръщам внимание как стъпва, аз я държа правичка с крачета на пода да подскача, че много обича, а тя самата прави отчаяни опити за пълзене - стои на четири крака и се мята като жабче анпред, с подскок - не му увира главето милото как да стане номера и много се дразни... самостоятелно не седи много добре, някаква опора трябва да има.

Ние май сме последните без зъбче...което по принцип не ме притеснява, ама я болят венците на периоди и ни побърква в такива моменти, искам да излизат вече пустите зъби  Confused

# 70
  • София
Мецанке и ние сме без зъбче!
филипа, наистина опита си казва думата!

# 71
И ние сме от беззъбите! Mr. Green

МТаня, много сладък е Мишо!  Hug Вие да не станете първото проходило априлче.  Wink Синът ми точно така се научи да ходи - сам обикаляйки кошарата.

Вени, бързо оздравяване! Hug

От няколко дни Велина също се изправя сама, като се държи за кошарата но само на коленца. Много е горда от себе си!  Blush И пълзи вече много добре. bowuu

# 72
И ние още си нямяме зъби. Миналата седмица много плачеще и мислех, че ще се покаже нещо, но... май има застой.

Емо също още не стои сам - даже като го сложа седнал се превива на две и си хваха крачетата, не му се отдава и да се изправи от легнало до седнало положение сам, въпреки комичните опити, които прави.

Май само ние сме си вкъщи, но чакаме тати да си дойде от командировка и после излизаме. Дано и утре да се задържи това временце..

# 73
  • София
И аз съм туа - Мати спи от 2 часа и съм много обнадеждена от това!
Времето утре го дават да се разваля!
Ей, трябва днес да върнем часовниците - гадост!

# 74
Анжи също не се изправя сама в кошарата, а седнала и тя се навежда и си хваща краката.
Мами май стигам до варианта домашни пюрета дано ги яде, защото от една лъжица от купешките и ги повръща.
Като варите картофа веднага ли правите пюрето или как?? Как може да се съхранява този картоф ?

Общи условия

Активация на акаунт