Месец, два, три... АПРИЛчето годината преполови!

• 9 698
  • 349
  •   1
Отговори
# 150
Честито на месечковците - Мартин на 6u6i и Калина на DIS_M!   bouquet

Тази нощ и Скарлет се събуди в 3 часа, докато не и дадох шишито с мляко, нямаше заспиване, тази сутрин се размрънка рано-рано. Tired

Юлче, пневмококовата ваксина ще я бият на части, другата седмица ще и слагат първата част.

# 151
Здравейте и от нас!
Честито на месечковците - Мартин и Калина!  
И аз също смятам да се опаковаме с космонавт и пухкавото одеяло, а за вятъра с найлона и готово - само мен да не ме отнесе Mr. Green
Но ако стоим цял ден в къщи и малкия много се изкривява така че ще се разхождаме до дупка Joy
Дея хайде да се появяваш всеки ден с хубави новини, дано се оправите бързо бързо Peace
Аз защо съм чувала че след 9-ия месец може боб/или става въпрос за белия боб newsm78
А на кълцаника му викам изцяло "хаванче" Grinning
А докога трябва да се избягва глутена/ей сега пак неподготвена се обадих?

# 152
Честито на празнуващите бебоци!
Моя, дайте идеи за зеленчуци.
картоф, морков, карфиол, броколи... какво мога да дам още?
Грах, царевица...

Плодове! Ами само ябълка, банан, круша. Какво друго?! Сливи не посмях, понеже той беше болен, все още има лека хрема ли какво е там, та не смея нови неща. От едно грозде беше акал в зелено, та не му давам вече.

# 153
  • София
Чаена, аз съм въвела и тиквичка, тиква, кафяв ориз, авокадо, елда, освен тези, които си изброила.
Следващите ми са просо, манго, сок от грозде.

# 154
Чаена, аз съм въвела и тиквичка, тиква, кафяв ориз, авокадо, елда, освен тези, които си изброила.
Следващите ми са просо, манго, сок от грозде.
тези съм въвела, червените.
Гроздето ме плаши, от миналия опит....
купила съм Манго, но не смея да го дам сега, когато е разкършен, за да не провокирам нещо...
Може пък сливи да пробваме, по-земни са ни.

# 155
Вени, мерси! Hug

Бюти, все забравям да те питам - какъв ви е режимът на кърмене, след като се захранихте? Thinking

Забравих да се самоизтъкна  bowuu - през уикенда готвих за беба   chef - варих, намачквах и замразявах - моркови, тиквички, карфиол и спанак. Днес продължавам с чушки. Значи мога и зелен фасул да сложа...  Thinking Аз картофи също не замразявам, а правя на момента.

Ще се запаля и аз по тоз кафяв ориз - кажете има ли значение марка и пр.!? Не ми беше извало на ум, че може със сиренце вместо попара да се дава... Embarassed

# 156
Добър ден, момичета!
Малко се позагубих по Гоце Делчев. Благодаря за пожеланията за Димичка. На Димитровден я кръстихме, та вече и аз си имам християнче. Отивам да доизчета и после ще пиша. Днес сме на консултация и ваксина. Мисля, че и ние ще сме от манекените ама да видим. Нашия режим хич не се повлия от смяната на времето, за което мога само да се радвам.

# 157
Здравейте от мен и порасналото ми момче!!!

Кога минаха тези 6 месеца... Половин годинка обаче ми звучи повече... Благодаря на Рина, че първа се сети за нас...

Честито и на Калина!!!

Да почерпим:
  food010  smile3510   food002
довечера по-сериозната почерпка!!!

Не знаех, че кашите на Блевит разхлабват, още днес ще взема да пробвам... Вече съм се отчаяла нищо не ни действа... Само овесена вода не съм пробвала, но ме е страх, да не е рано  newsm78

Ето една снимка от сряда, бяхме на детски рожден ден с Марти в Уго на Скай сити центъра:

Слънчев и топличък ден!!!

# 158
Филипа, Честит Рожден Ден на патеричка!  bouquet Hug
Здраве, любов и много, много щастие!  bouquet

# 159
Честит 6-ти месец на Марти и 7-ми на Калина!  bouquet Hug  bouquet
Галя, честито ти християнче! Hug
След няколко дни Преси като стане на 7 месеца мисля да въвеждам месцето, жълтъка за сега ще го отложа.Въпросът ми е, с какво да започна-заешко или пуешко? ThinkingГоворя за купешки пюрета.

# 160
  • София

Ще се запаля и аз по тоз кафяв ориз - кажете има ли значение марка....

За марка незнам, но хубаво разгледай плика, защото в моя ориз имаше много буболечки, щях да го върна, но не си пазя бележката.

Моя, дайте идеи за зеленчуци.
картоф, морков, карфиол, броколи... какво мога да дам още?

+ спанак, грах, зелен фасул. Аз ще ги въвеждам в този ред.

Не знаех, че кашите на Блевит разхлабват, още днес ще взема да пробвам... Вече съм се отчаяла нищо не ни действа...
Блевит имат разхлабващ чай. Аз го пих в началото на бременността, а сега отвреме на време му давам на дечко.    Честито полугодие!   bouquet

# 161
  • София
Филипа, аз мисля, че и двете са подходящи. Като че ли, като първо месо майките предпочитат заешкото, но знам, че заешко, пилешко и пуешко са най-безобидни.
Енви, ами продължаваме на 3 часа плюс зеленчуково пюре половин час след обедното хранене плюс каша с плод към 19 часа плюс 1-2 пъти нощес кърмене/плюс 1-2 пъти като заспива през деня, когато сме си вкъщи/
Иска ми се през деня да го кърмя поне на 4 часа, т.е.не 6 пъти да яде, а 5 пъти, но засега си ги иска и 6-те. То е ясно, че ще заспива на гърда, но поне другите да намалим като брой, защото забелязвам, че така яде 6 пъти, но по много кратко време ... newsm78

# 162
здр и от нас!благодаря мн за пожеланията!ние бяхме малко болнички мин седмица и нас не ни подмина!даже и аз и мъжо също бяхме болни аз все още не съм се оправила и калинка даже но се надявам тия дни вече да сме ок!при нас нищо ново и ние нямаме зъби още!стоим седнали сега като че ли повече се задържа но като реши да се килне настрани и пада!не можем да пълзим нито да се изправяме но вчера за първи път каза мама и сега като го откри и почна само това да вика иначе преди беше баба и буба и прави едни неща дето плюмките хвърчат наляво надясно!сега от няколко дена спим по спокойно иначе преди беше кошмарно будеше се през 30 60 мин макар и за малко вода!тази нощ се събуди само 2 пъти но за сметка на това в 6 часа вече играехме!ами това е за сега от нас!ние също така ходим и в паяка и то доста често през  деня само това ни спасява понякога но сега например не иска да стои вътре и ще се носим на ръце!чао и цунки

# 163
  • 2 етажа над тавана
Честито на месечничетата Калина и Мартин!    bouquet

Аги, не видях дали някой е споменал чушката като зеленчук за пюрета newsm78

# 164
Юлче, пневмококовата ваксина ще я бият на части, другата седмица ще и слагат първата част.

Да, като се почва преди годинката се правят 2 имунизации и после след 12 месеца - 1 реимунизация. Ако ваксината се пропусне преди годинката, се прави само 1 имунизация без реимунизации, но не съм сигурна в кой месец.

Аз режима на бубчо реших да го оставя по старото време и нямаме проблеми. Снощи заспа в 9 вместо в 10 и сутринта се събуди в 5 вместо в 6. Но при нас сутрешното будене е за кратко, после пак спи, тази сутрин даже спа до 8 и се наспахме дружно. Сега е свежар и ломи домашния инвентар. От чистенето на баща му вчера и помен няма да остане, подът вече е осеян с молекулките от 1 салфетка.

На кълцалника му викаме чукало, а на хаванчето - хаванче  Mr. Green Аз кълцалник бих нарекла по-скоро пресичката за чесън  Mr. Green

По другите теми - елдата е без глутен, но е алерген, аз лично я въвеждах около 3 пъти, докато успяхме да стигнем кол-во 60г без да се одриска. На нас - и на двамата - ни харесва много крушата на Гербр. 3 чаени лъжички в кашата (80г) са достатъчни за разхлабващ резултат. Гроздето много разхлабва, та внимателно с него. Кафяв ориз взех от някакъв диетичен магазин, не беше пълен с буболечки, а с жито и камъни  ooooh! та съм си обещала следващия кафяв ориз да е готова инстатна каша. Чушка някой наистина беше споменал - червена и зелена. Червената чушка също разхлабва.

... прави едни неща дето плюмките хвърчат наляво надясно!
Не само плюнките, пюрето също  Crazy Повивалникът ни вече е с нов десен от тази сутрин - опикано синьо на оранжеви точки.

Общи условия

Активация на акаунт