Месец, два, три... АПРИЛчето годината преполови!

• 9 775
  • 349
  •   1
Отговори
# 210
  • София
Ей, Зарка, мерси, но си закъсняла с два месеца! Hug Значи, заради тази Вени неможах да се регистрирам навремето и трябваше да слагам звездата!
Смяната на времето много гадно ми се отразява - лягам си по новото - ставам по старото, защото Мати си живее по старото!

# 211
"След като векове е бил неизвергнат, пащърнакът добива слава като разслабително вещество."

Смин, да си жива и здрава, ето с какво ще захраня сега!

Шуши, не се бий с лекаря, безсмислено е. той може да не е в час със храненето но да е много добър лекар, дане говорим че самия термин "не в час" кара някои потребители да подскачат  Wink теории разни, от нас зависи да се развъртим и да си проверим информацията, затова е нета.

# 212
Hug
Добро утро Hug
Специални поздрави за Цвети и Хрис и Мама мАца и Вени  bouquet
Ние ли сме единствените на които се отразява чудесно смяната на времето - заспива по-рано Mr. Green в 10.30 де, да не мислите че е много рано Joy, минаваме с едно събуждане нощем и в 8 е готов Hug на мама душичката, няма как да не го похваля Peace
то и заради това не съм забравила какво е това кекс hahaha
ама да се вземате в ръце и бързо да си припомняте що етуй кекс и има ли почва у вашия дом  Naughty Crazy

все забравям да кажа - ами страхотни бебоци бе, да ги схруска човек Laughing

мама мАца, май и аз ще го въведа и ще го комбинирам с морковче - че много го обича, но го запича

Галенце, честито християнче  bouquet

# 213
Юлче, с коя джаджа на витал центъра го мелиш newsm78

С джаджата за кафе, на която пише Grinder. Другата малка джаджа е за кълцане на месо. Не става точно като брашно, малко по-едро е, но Иво не се оплаква и даже ушетата му плющят, като лапа оризена каша.

Шуше, освен урина си носи и направлението  Mr. Green  аз за малко да го забравя вкъщи. Друго не трябва.
На нас вчера ни взеха кръв за втори път, защото първия не са взели достатъчно  #2gunfire  Оная, дето му взе кръв в петък, я нямаше да я разстрелям. Скочубра. Добре че Иво не рева. Всъщност, даже му беше интересно и си пошляпкваше докторката със свободната лапичка по лакътя. Абе сваляч си отглеждам аз  Mr. Green  Пък и тя беше една младичка и готина... Има вкус детето.

Абе защо така смяната на времето се отразява на вашите хлапета? Ние си го оставихме по старото време, единствената разлика е, че вечер го приспиваме с 1 час по-рано. Нищо не му се отразява на режима, даже тая нощ си легна по старо време и се събуди по ново (т.е. спа 9 часа вместо 8 ). Ааа, Смин, значи и вие сте като нас! То верно като знаеш, че нощем домочадието спи като пън, може и на един кекс да се насладиш  Wink
Смяната по-скоро на нас се отрази, вече втора сутрин баща му куква в кенефа точно в 6 сутринта  Rolling Eyes и ходи 1 час по-рано на работа, щото не му се спи и го гоня от леглото да не ми се върти и скърца. А днес даже закусвахме заедно в работен ден, това от миналата зима не беше се случвало да се излюпя толкоз рано.

Аги, ако кашата е безмлечна можеш да я разтваряш в АМ. Ако е млечна - няма смисъл.

Абе аз не ви казах - последно и окончателно ще живеем в Дървеница. Вече взехме ключовете от квартирата   bowuu  и  ние с беб ще се местим през декември. Шуше, ти ли беше казала, че си от Дървеница? Признавайте си ако има още някой, че аз пощръклявам ако трябва да излизам сама.

# 214
  • София
Юлче, ей, Дървеница, неможа ли да дойдеш някъде по-назапад! Laughing Черепахова е от там!
На Мати смяната на времето не му се отрази, но на майка му...определено!
Тоя пащарнак ще взема и аз да го издиря на пазара, колко съм го гледала по сергиите и съм се чудила що е това!

# 215
  • София
Хайде, добро утро и от нас!  Coffee

Честито на Хрис и Вени!   ura

Тая сутрин имах ужасно изживяване, още ми се е свило коремчето. Малкия беше нагълтал 5-сантиметровата антенка на една плюшена гъсеница, а те накрая са с нещо като цветче, което му беше заседнало нейде в гърлото и милия не може да си поеме въздух и се чуваше  едно гъгнене. Добре, че бях наблизо и като го дръпнах това, се отпуши един страшен фонтан  smile3511  Хубавото е, че малкия не успя да се шашне, даже доста се похили покрай бърсането и преобличането  ooooh!

А, иначе, смяната на времето ни се отразява идеално на режима. Тамън беше почнал да се буди с половин-един час по-късно от обичайното, та се чудех как да сгъстявам храненията, че да си останат 5 и сега пак си се върнахме на стария ритъм - ставане 7.30, лягане 23ч. А и сега е в ящно-поспалив период и аз си умирам от кеф Laughing

# 216
  • София
Блазе ти, Ренка!
Честито на празнуващите днес!

# 217
малее каква съм заспа  Embarassed добре че Сминсчо ме излови и подсети...

- почерпка за седмия ни месец, и честито на набора - Христо и мама Цвети!   bouquet

Ааа, не така  Naughty за сън може и да нямаме време, но за секс - винаги  Mr. Green при нас нещата се върнаха по старому откакто ми се върна и М-то, хормоните ли ми се оправиха що ли - ама не мога да се оплача в това отношение. А малката все се изхитряме да я издебнем - като си нямаме отделна спалня, човек става изобретателен...

виж за сън умирам, малката е болна - има яка хрема и не може да спи, по цяла нощ се въртим на пета, ужас, ужас  Tired просто не ми се разправя...

ренка представям си какво ти е било, аз пък заварих малката преди половин час как се е добрала до ключа на нощнаталампа и го ближе ли, ближе...

# 218
Моят човек съвсем си обърка супер добре изграденият си режим ConfusedСпи по никое време, яде също така, а трябва сега да го водя на консултация.А  аз станах много сънлива, обикновено това ми се случва при другата смяна на времето, пролетта.
мамо меца, уф, и вие ли сте болни SadМного гадно, нас тия сополи, кашлици ни държаха 9-10 дена, докато се преборим с тях.Вероятно още от тогава ми е недоспиването Tired

# 219
ЧЕСТИТИ 7 МЕС. НА ВЕНИ И НА ИЦКО!
Two Hearts newsm04 newsm67  ura dancing

# 220
  • 2 етажа над тавана
Честито на Вени на Мецанка и на Ицака на Цвети! newsm51
Мимка, браво за изследванията Hug

Юлче, честита ви квартирка  bouquet и благодаря за уточнението за витал центъра - аз все се чудех тоз уред кога ще ми влезе в употреба, че ми го подариха, ама сега за детенце ще го експлоатирам.

Мисти, Криско много премеждия вчера са му се струпали. Добре, че всичко е наред.
Ренка,  добре, че си била на близо да реагираш бързо и се е разминало леко.
Мецанке, ти явно детето гладно го държиш, щом е стигнало до там ключа на лампата да ближе Wink Е, добре, че няма лоши последствия!

Не, сериозно, момичета, с всеки ден се убеждавам как трябва вече очите да са ми не на 4, а на 400, за да не пострада нещо малката - да не тупне от дивана, да не се халоса в секцията, като я сложа на игралното й килимче на земята, да не нагълта нещо и да се задави. А от тук нататък ще става още по-важно да ги дебнем.

А по въпроса за влиянието на смяната на времето - никакъв проблем нямаме, даже си настрои някакъв режим Маги - сутрин към 8 яде, после 11, 14, 17, 20 часа и след това различно - както реши, така яде. Е, има моменти и в които решава, че трябва да яде на 2 часа, но мен това не ме притеснява, та нали за последния месец беше качила само около 300 гр. Така че - да яде колкото и когато иска. И без това друго в момента не яде.

Пожелавам на всички болни майчета и бебчета да се оправят бързо и повече без болежки!

# 221
... аз пък заварих малката преди половин час как се е добрала до ключа на нощнаталампа и го ближе ли, ближе...

А Иво направо го щрака и се чуди що нещо свети... Ей сега правихме дискотека в хола.

# 222
  • софия
честито на празнуващите днес от нас  bouquet и специално на малкото ни съседче Мече-клече newsm51

# 223
Честито на всички, имащи повод за празнуване!  bouquet
Мимка, радвам се, че всичко с изследванията на Анжи е ок.
Ние днес най-накрая благополучно успяхме да се изпишкаме и ходихме да ни вземат кръв. Аз очаквах ревове и писъци, а тя не се обади даже. Смя се на лаборантката през цялото време, въобще не разбра какво става. Утре ще звънна на петито да видя как са й изследванията.

# 224
  • София
Мисти, Ренка, хубаво е, че все пак премеждията ви са завършили без особени проблеми.
Във вкъщи всички почти са болни-мъжа ми, сестра му, племенницата, свекървата. Аз, свекъра и Давид удържахме фронта, но от вчера мъжа ми е в болнични и организмът ми от снощи води неистова борба да не се разболея-носът ми се пробва да се запуши, гърлото се пробва да ме боли. От тази сутрин и малкият го чувам да се прокашля.
Направо ми иде да ги  #2gunfire #2gunfire #2gunfire

Общи условия

Активация на акаунт