Значи, заради тази Вени неможах да се регистрирам навремето и трябваше да слагам звездата!Смяната на времето много гадно ми се отразява - лягам си по новото - ставам по старото, защото Мати си живее по старото!
теории разни, от нас зависи да се развъртим и да си проверим информацията, затова е нета. 

, минаваме с едно събуждане нощем и в 8 е готов
на мама душичката, няма как да не го похваля 

Оная, дето му взе кръв в петък, я нямаше да я разстрелям. Скочубра. Добре че Иво не рева. Всъщност, даже му беше интересно и си пошляпкваше докторката със свободната лапичка по лакътя. Абе сваляч си отглеждам аз
и ние с беб ще се местим през декември. Шуше, ти ли беше казала, че си от Дървеница? Признавайте си ако има още някой, че аз пощръклявам ако трябва да излизам сама. 

Хубавото е, че малкия не успя да се шашне, даже доста се похили покрай бърсането и преобличането 

за сън може и да нямаме време, но за секс - винаги
просто не ми се разправя...
Много гадно, нас тия сополи, кашлици ни държаха 9-10 дена, докато се преборим с тях.Вероятно още от тогава ми е недоспиването

и благодаря за уточнението за витал центъра - аз все се чудех тоз уред кога ще ми влезе в употреба, че ми го подариха, ама сега за детенце ще го експлоатирам.
Е, добре, че няма лоши последствия!