Месец, два, три... АПРИЛчето годината преполови!

• 9 712
  • 349
  •   1
Отговори
# 195
http://injinera.bgplus.com/wxp/xp_bul.htm
Ако има нещо неясно свиркай, но ще ти отговоря след осем.

# 196
хехеххее,абе аз съм много зУе,
то си има фонетики горе...Айде пак ме извинете  bouquet
Я ми кажете как стоят нещата с фурмите?От кога може?
Чаената-абе и аз знам ,че е от рода на моркова,но я кажи до каква големина стига?И има ли елени листенца накрая newsm78?

# 197
Юлче, в духа на последните ни дискусии - хромелчето според мен е големия батко на кълцаника  Joy хромел е един кръгъл камък върху друг по-голям, по средата се слага житото и горния камък се върти на ръка докато се смели.

# 198
  • София
Мецанке, пак даде ценно инфо - мерси!

# 199
  • 2 етажа над тавана
Юлче, в духа на последните ни дискусии - хромелчето според мен е големия батко на кълцаника  Joy хромел е един кръгъл камък върху друг по-голям, по средата се слага житото и горния камък се върти на ръка докато се смели.
Мецанке, нещо като ръчна мелница, а Mr. Green

Цвети, я кажи как го правиш оризовото брашно Praynig

Юлче, с коя джаджа на витал центъра го мелиш newsm78

# 200
Обещах почерпка:
 Wine Glass   cheers  beer2  beer3  beer   beer  Drunk  cook  cook  cook

Мамо Меца, мерси за инфото. Утре сме при нашия док и ако ме натиска за жълтъка пак, ще му кажа аз...

Утре ще ни вземат и кръв, кажете ми освен урина, какво още трябваше да нося...?

# 201
Цвети, аз само на бързо и бягам да лягам, че Алекс заспа и да използвам
виж тук що е туй пащърнак
http://www.zadoma.com/index.php?APP_ACTION=ARTICLE_READ&ARTICLE_ID=66

Целувки на всички бебоци Heart Eyes
И много кекс тая вечер Hug

# 202
Здравейте и от нас.
Излязоха изследванията всичко е ок, при малката.
Честито на всички празнуващи.
Какво беше това кекс Embarassed

# 203
Радвам се, че всичко е наред с изследванията Мимка!!!
И аз питам, както е това кекс...
То вече паяци завъдихме...  Laughing

Ето как излизахме днес на разходка.
Малко ни заваля, но нали има дъждобран на количката...

НА МАМА КОСМОНАВТА!!!

ЛЕКА НОЩ!

# 204
Малеееееееееей колко сте изписали пак за два дни Shocked.

Така, Фил, със закъснение  newsm59 с най, най добри пожелания   bouquet!

Дея, добре дошли Hug, радвам се, че поне вече сте в къщи. Дано скоро и двете сте добре и да нямате повече такива тревоги.

Честито и на месечничетата ни  bouquet!

И ние сме още от беззъбите. Дали затова вечер не спи незнам Rolling Eyes. Определено нищо не напипвам по венците обаче вечер направо с мъка си вика горката. Тази нощ на 15 мин се буди направо в чудо се видях. От 1 часа съм кукнала и сега си карам 12 часова смяна на работа.  Направо вече незнам с това неспане какво ще става. Майка ми идва след две седмици, на сестра ми и препоръчали някакъв сироп, успокоителен ли е какъв незнам, ама маман ще го донесе. Направо съм склонна да пробвам вече всичко. До медикаменти не мисля да прибягвам де, но се надявам вече силно тези нощни настроения да преминат. През деня нямаме проблеми от този род, незнам вече. Мъжа ми казва, че я е страх от тъмното. Не мисля че е така, тя винаги на тъмно си заспиваше. Оставяме сега една приглушена светлинка ама разлика няма.

Mimka, mnogo hubavo za rezultatite ( de otide toz kredor pak znachi)

Shushi, kakto vinagi sladuri, sha va iziam Mr. Green.

От толкоз четене знам че нещо изтървах да коментирам, ама... newsm78

# 205
Дея, да оздравяваш бързо.  Hug

Ееее, така се ли се казвал на български тоя корен - пащарнак, аз тук редовно го ям, а пък и идея си нямах, че за него говорите. Много е вкусен, един такъв сладък на вкус, аз като правя хрупкави картофки във фурната  слагам и пащарнак, става супер. Но в Бг даже не бях чувала за туй чудо, та затова не знаех, че така се казва.

Днес пак бях в екшън, забравих си ключовете в един магазин doh и като се прибрах в къщи се катерих през прозореца за да си вляза, добре че и аз съм от отбора на  newsm57, та съм забравила прозореца леко отворен...късмет. Намерих си клюовете де, ама по-късно...

6u6i, много сладък Марти, пу-пу  Laughing

ето една снимка и от нас: Тук

Последна редакция: пн, 30 окт 2006, 23:27 от R i n a

# 206
6u6i, ще те помоля да слагаш само линкове към снимките. Прави ми впечатление, че само ти пускаш постоянно огромни снимки тук, другите момичета пускат само линкове.  bouquet Синът ти е наистина много сладък, ние пак ще цъкнем и ще го видим.  Wink

Разбира се, вички сме пускали по-големи, но не по 5 във всяка тема.

Добре дошла отново, Дея и Дея-Мария!

Крис от вчера скача на 2 крака. До този момент само стърчеше като колче с изпънати крака, сега подскача и много си се кефи. Laughing

Рина, голяма си  hahaha ... Много сладка малката! Не сме само ние с мъхче на тиквето Whistling

А вчера Крис пак падна, тоя път кучето го немА да падне на меко, та се плясна на килима. Нямаше поражения, но пък реването си беше добро! После му дръннах муцката в масата на една пицария ooooh! Горкото ми дете, не му беше ден.

Днес пак тръгна да пада, но го хванах в последния момент за дупето и увисна на панталоните. Mr. Green

Последна редакция: вт, 31 окт 2006, 00:07 от Misty

# 207
"Чаената и 0 гости преглеждат тази тема"
Ами естествено! Мира няма за мене!
Днес ще го водя на лекар и нищо не ме интересува! Да се оправя с него! Носът му така и не се отпушва, хърхори ми, пъшка, върти се, сложих го при нас на спалнята, ритна ме и издивях - точно в корема ми заора, а ии е кривооо от два дни ooooh! нещо ме боли, все едно на цикъл ще го удряме, подута се чуствам, ужасна работа! Сега пъшка и се върти в леглото си, а му дадох да цока...ама кога ли на мен ще ми избият дяволите и ще му спра за наказание и нощното цоканеее!
 #Cussing out
Сън няма за мене, ей! Или мъжът се дере от кашлица, или хърка, или малкия се върти и скърца по дюшека...
Чудя се дали да не го мина на АМ вечер, че с тези бананови- бисквитени каши все гладен си стои.

Кашата мога ли да я разтварям в АМ? Чудя се как да г о накарам да се наплюсква и да спи после, а не да ми вилнее на главата...

И на гинеколог трябва да отида, че нещо не е читава тая работа с корема. Оперейшъна как ли е, не се знае...

Пащарнакът е като морков с идентични листа като морковите е.
Рина, казвай рецептата за картофите и също така рецептата къде си открила тоз' татуиран мъж!

# 208
Честит Рожден Ден на Вени, с пожелание за здраве и много любов   bouquet !

Галя, честито ви християнче!

Рина,  късмет, че си оставила прозореца отворен  Grinning

Фурор, да направиш един тегел из Градската и да пиеш едно в Джаза и за мен. Живот и здраве - догодина лятото сме там  Peace

Бубка, МисЗ, ще обличате ли костюми за Халоуийн? Ако да, пуснете снимки! Мимата ще е розово мишле  Simple Smile.

Последна редакция: вт, 31 окт 2006, 06:25 от Zarka

# 209
Добро утро!
С тая смяна на времето сина ми си върна 5-то хранене, за това съм се кукнала толкоз рано.
Зарче, не е нашето Вени* Peace

Честит 7-ми месец на Вени и Ицака!  bouquet Hug  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт