Месец, два, три... АПРИЛчето годината преполови!

• 9 673
  • 349
  •   1
Отговори
# 330
За банана - само едно малко парченце съм дала, сурово и намачкано.

Аги, а колко грама му даваш от тази каша бисквитена + банана?

# 331
Аги-амарант можеш да намериш в диетичните магазини.ако нямат питай дали може да си поръчаш.
Мецанака и Аги-фурми още не съм давало,но ще давам НЕ сушени,а сурови.В нашия град един иранец внася и са сравнително пресни.Мия,беля и слагам в кашата като намачквам.

Дея-Аз също за пръв път чувам за упражнения и т.н за стъпване на цяло стъпало.Моят ортопед е забранил поставянето на стъпалце newsm78

Татянче,абсолютно съм с теб против проходилки,гащи,мащи и т.н.Обаче ние си поседяваме в столчето за папане newsm78,но той от легнало положение в количката се изправя абсолютно сам ThinkingВече стоим и самостоятелно за по-дълго Grinning

Аз за 1 месец съм въвела 10 неща #Crazy
ориз,просо,елда,амарант
картоф,чушка,тиквичка,зелен фасул,морков и от днес броколи
въвеждала съм през 3-4 дни newsm78
Следващото,което ще дам е месо Thinking

Пащърнак немога да намеря.Тук всичко подобно на него се води,а може би е,ряпа newsm78

Сминси-аз чушката я варя и пасирам,но забравих да я прецеда hahahaЗа сега проблем нема.а  щом Али-бали не иска
да яде морков ,тиквичка и  чушка ,му ги предлагай смесени с картоф-който обича или спанак,а защо не и с някаква каша Thinking

Никой не казва дали децата се заглеждат в сенките по пътя или вкъщи

Честито на всички месечковци  bouquet

Последна редакция: ср, 01 ное 2006, 17:29 от ~Цвети~

# 332
ехо здравейте сега ни пуснаха нета то направо ужас
иначе ние сме добре зъбите растат и какви са остри Hug, пълзим говорим некви несвързани блабла и бръм бръм и  ...
Дея не се излагай каква лоша майка  Hug
и аз мисла банан да давам вече
не не се заглеждаме в сенки
Мимка кекса   chef

Последна редакция: ср, 01 ное 2006, 17:34 от petia_p_p

# 333
Енвиа-аз в твоя чест я сложих тази снимка
А мисля,че Галя се терзаеше за количеството пюре....Ами ние ядем максимум 60грама ,а я ни виж габаритите hahaha

От днес започвам да пия Зимафлуор newsm78,че се тревожа за тези кариеси...

# 334
Смехчо, (т.е Цвети Joy) точно смесени с картоф ги предлагам и ги плюе, а ако са в чист вариант ако има как ще ме разстреля #2gunfire
Али Бали (тати така го нарича) се заглежда в сянката си от луничките вечер Peace

# 335
някой давал ли е сок от компот дали може да се дава newsm78
ние папкаме вече в столчето седи си и си отваря остата, ако не е много гладен иска да пипа в купичката

# 336
Петя, компот пък защо - освен захар в него няма нищичко, някакъв вкус е останал но витамин пукнат - нъц... иначе, предполагам че може, ако си захранила с този плод.

Цвети я като доайен на кашите  Mr. Green обясни моля ти се малко как точно ги правиш, в смисъл колко брашно с колко вода, колко време вариш, че моитеу излизат бучави и гъсти като качамак  Sick и затова сме назад с домашните каши...

Татянче това че трябва да се яде много време една храна заради алергиите много ме изненада, или аз не го разбирам правилно. Значи доколкото знам, трябва дасе въвеждат бавно - това да, но после е добре храните да се редуват често точно за да се избегне развиването на свръхчувствителност, т.е. вместо всеки ден дадава човек примерно викс от чушка, морков, тиквичка, по добре днес чушка и морков, утре карфиол и тиквичка... не знам дали го обясних хубаво, но така съм го чела и съм го разбрала.  newsm78 нещоне разбирам защо по немско препоръчват да не се сменят храните често. Или по-вероятно просто не съм те разбрала добре.

Все се каня да те помоля, би ли обяснила по-подробно как върви захранването там? Какво хапвате в момента например? За безмлечната плодова каша подозирах, защото на опаковката на Милупа има рецепта за такава  Mr. Green

# 337
Цвети, не се заглежда по сенките, май не са й интересни. Много ми е интересна - не си играе с играчките, а с етикетчетата им или с разни конци и боклучки, разглежда ги и им се радва, а играчките ги хвърля Laughing

Гале, ние ядем на обед около 100 гр (наааай-много), а сега и дадох 30 гр. от банановата каша.

А се храним на шезлонга, много  ни е удобно и на двете. Столче все още си нямаме.

Вечер оставяте ли светната лампата? Само веднъж я загасих и Яна се разпищя, явно се беше събудила и от тъмното се беше изплашила. Оставям я да свети докато ние си легнем.

# 338
  • 2 етажа над тавана
Привет, ето ни и нас след разходка - Маги спа навън цели 2 часа, направо не мога да повярвам, даже си забави яденето с 1 час.

По сенки не се заглежда.

Взех една царевична каша, дали мога да давам такава след няколко дни, като свикне с оризовата newsm78

Ох, какво друго щях да пиша, направо не знам... ooooh!

# 339
  • 2 етажа над тавана
Цвети, не се заглежда по сенките, май не са й интересни. Много ми е интересна - не си играе с играчките, а с етикетчетата им или с разни конци и боклучки, разглежда ги и им се радва, а играчките ги хвърля Laughing

И Маги беше така, сега вече взе да открива и самите играчки, не само етикетите им.  Grinning Ама то лошо няма да почне детето от етикетите - чете ги явно, да види какъв им е състава, как се перат , за какво възраст са подходящи - образователно е все пак smile3532

[Вечер оставяте ли светната лампата? Само веднъж я загасих и Яна се разпищя, явно се беше събудила и от тъмното се беше изплашила. Оставям я да свети докато ние си легнем.[/i][/color]

Лампата понякога просто я забравям светната Whistling , иначе по принцип я гася.

Ето пак съм се отвеяла - вместо да си редактирам предишния пост , взех, че пуснах нов ooooh!

# 340
За банана - само едно малко парченце съм дала, сурово и намачкано.

Аги, а колко грама му даваш от тази каша бисквитена + банана?

В 120 мл вода слагам 4-5 с.лъжици каша + половин намачкан банан. Hug

# 341
Цитат
Цвети я като доайен на кашите   обясни моля ти се малко как точно ги правиш, в смисъл колко брашно с колко вода, колко време вариш, че моитеу излизат бучави и гъсти като качамак   и затова сме назад с домашните

Мецинка,във 60тина грама вода слагам една пълна чаена лъжица каша.Това е ориентировачно,защото аз ги правя на око.За 5-10 минутки са ми готови(след завирането,което на тези грамажи става доста бързо)

# 342
Хайде да се похваля днес цял ден Теди си повтаря ма-ма-ма и аз съм много горда защото реших че тренира да ми вика "мамо" Mr. Green
Цвети ние много се заглеждаме и говорим на сенките...
Мамо меца и аз съм от тия майки дето дават супа с два сухара и сиренце за закуска Peace как да обогатя с белтъчна храна? Наобяд давам пюрето а следобед крема, вечер си остава мляко...
Хич ме няма с тия манджи тука направо ме хвърляте в тъч Embarassed
Вечер лампата я оставям светната, но е малка и и мацнах стъклото със зелен маркер поне да е по убита светлината, че и ние като е тъмно много пищим....

# 343
Като ви четя и установявам, че съм много назад със захранването/въвела съм много малко храни newsm78/
Спиме на загъсена лампа.

# 344
Здравейте и от нас!
Днес Марти каза тата... Говореше бля-бля, млъкна и много ясно каза та-та... Аз направо настръхнах, мъчих го после пак да каже, ама нъц... само когато той си поиска  Simple Smile
Сигурно защото баща му напоследък - излиза рано и късно се връща и му липсва... newsm78

Не се сещам да се е заглеждал на сянката си...

Понякога загасяме лампата, когато заспива - не плаче... заспива май по-бързо...

Доктора ни каза, че кашите много надуват  и още повече ще напълнее Марти, затова да не давам.

Общи условия

Активация на акаунт