💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 4 (19.09.-26.09.2021)

• 80 954
  • 1 774
  •   1
Отговори
# 1 650
На мен ми се стори ,че виждам жълти,но по лицата, като ги дават всички,не мога да преценя.

# 1 651
Добре де, уж заради нарушението ще прекарат следващата седмица нс дивата река, а в промото и трите отбора се състезават? Какъв е смисълът???? Или това го разкриват след края на играта?

# 1 652
Вижте буквите на думата "територия". Според това се вижда кой отбор къде е застанал. Ясно е и водещите в коя посока гледат. Логиката сочи, че жълтите са сгафили.

# 1 653
Да не е пак Братоев излъгал нещо Grinning

# 1 654
  • Испания
Като изтрият написаното, мислят, че изтриват случката и наглостта си.

На промото още снощи видях, че Александър се смееше. Сега на смененото промо се вижда, че се смее и Елена.

# 1 655
И на мен ми се струва, че жълтите са сгафили, защото повече дават реакциите на другите два отбора.

# 1 656
Според мен пък са сините 😁😁

# 1 657
Това промо го пуснаха да отместят ропота от Честната победа на Паулина. Smiley До понеделник не може само кукички да броим, я! Сега трябва да гадаем хванали ли са сом Жълтите с пръта на знамето и изяли ли са го тайно!

# 1 658
  • Испания
В Инстаграм изтриха почти всичко за злополучната игра включително и  целия пост с коментарите. Дали и във Фейсбук няма да се случи същото....

В регистрацията на формата стоят постовете и коментарите.

# 1 659
  • Вестерос
Аз чух, че ще влиза и нов играч 🤔

# 1 660
  • София
Аз чак сега разбирам. Да не е нещо с кучето и кокошките? 😮
Поредна простотия според мен, за да отстранят някой неудобен на тях участник. Дано не е Алекс, че го харесвам.
На тия вече грам доверие нямам и за съжаление всичко подлагам на съмнение... Докъде докараха нещата, не е истина просто. Сами са си виновни. 😑

Евала на Туджаров,
Второ поредно включване от него по скандалната игра от снощи, ама и това също ме навежда на мисълта (не е спойлер, а лично мое тълкуване), че не е стигнал твърде далеч... Но няма гаранция де, може да са го прецакали на финала, хаха. 😉
Ама ги пускат тези неща в сторита и след 24 ч. се изтриват, засега никой не смее да пусне нещо по така в профила си, ама е напълно разбираемо защо е така...

# 1 661
Бях се надъхал днес, обаче изгледах вчерашната битка на спокойствие и не виждам нищо нередно. Просто оня балък Мартин от първите си 10 тегления в гьола изкара 9 червени куки, за което шанса е 1 към 8000 някъде и при положение, че Поли дръпна 2 пъти по две тапи, това са си 11 курса повече за него..

# 1 662
  • Испания
Това не е регистрация на Туджаров, а на неговите фенове.

# 1 663
  • София
Ааа, да, мерси, той неговия си е,
Скрит текст:
globalcastaway
и него го следвам, ама това ми изскочи сега най-отгоре. там все още си седи сторито дето бе пуснато тук.
Да, фенски е това, не е истинския Туджаров.

# 1 664
  • Стара Загора
Единият отбор е мамил, отива директно на реката.
https://www.facebook.com/igrinavoliata/videos/1350583382027492
Каквото и да измислят от тук нататък, много малко зрители ще им повярват, че наистина се е случило. Според мен бедата е в това, че доста деца ( 10 + ) гледат и се вълнуват на битките и недоумяват какво се случва. И е невъзможно да им обясниш разумно как по слабият печели .
    И за това няма какво да се чудим от къде се появяват такива като Мани.

Общи условия

Активация на акаунт