💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 4 (19.09.-26.09.2021)

• 80 632
  • 1 774
  •   1
Отговори
# 495
И аз бих набила запалянковците ако можех ..когато и да го пернеш зад врата , все има защо )))
За първи път гледам игри на волята, предаването ми харесва, измести фермата  . Игрите са интензивни, има и малко драма, намерили са ми дразнители и фаворити, за мен екипът се справя доста добре . Водещата ми допада , харесва ми когато не им цепи басма и нарича действията  с точните думи (случаят когато лицемерно фъфлеха защо номинирват Вики и Миленка , и как ще страдат, ако не се върнат ) Водещият е точен , не се натрапва с нищо , почти е незабележим , поднася само информация обективно  без да усещам емоции и нагласи (не искам някой да ми предава неговото виждне)
Отшелника ми е безинтересен , там малко куца, в смисъл за мен е чужд елемент , за който няма да викам по време на състезанието. Можеха да го направят малко по-обаятелен(ако беше хубавец и кадри как не мърда , вторачил поглед в жаба като от филмчето , щяха да са ми интересни ))) , но явно игрите са били честни там

# 496
  • Испания
Искат да ни внушат, че Виктория е изкарала едва ли не седмици там. Не била помнела откога е там.

# 497
Диалог с участието на Симеон виждаме за първи път.

# 498
Как ме е яд за Виктория ..... мани мани. Щеше да е интересен играч със сигурност.

# 499
  • София
Симеон за пети път отговаря на този въпрос от лексикона: "От какво те е страх?" Не разбират, че от нищо не го е страх.

# 500
  • Испания
Еееееееее, дадоха го! Днес Александър няколко пъти се чудеше дали ще дадат как Андрей лови риба.

# 501
Smileys , мерси мила🌺
Алекс ми харесва отначало,  сега още повече.

# 502
  • Испания
За нищо.

Сега гледам как стопанинът лъже. И не питайте защо.

# 503
Извинявайте предварително, ако е писано, но вчера не съм гледала внимателно. Нали уж Бойците избраха Мани за капитан? Защо Морунов ще е на капитанска битка?

# 504
Каза си го стопанина за "съботажа" на помпата,беше ми интересно дали ще го споменат.

# 505
  • София
За нищо.

Сега гледам как стопанинът лъже. И не питайте защо.
И на мен ми направи впечатление, че думите му нямаха общо с това, което казаха момчетата в интервюто. Някак не мога да си представя те да лъжат, но се учудвам той пък как може да излезе и да излъже в ефир ...

# 506
  • Испания
Ето ви монтаж. В промото Неделчо се кара със Стоян, сега се оказва, че се кара със Соня.

# 507
Милата.. Не знае какво е трева?!

# 508
JoyJoyНеделчо защо така откача? Joy

# 509
  • София
"Аз и не ям зелинини. Много мразя." - каза Мис Ма.

Последна редакция: вт, 21 сеп 2021, 21:42 от La Vikinga

Общи условия

Активация на акаунт