💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 4 (19.09.-26.09.2021)

• 80 638
  • 1 774
  •   1
Отговори
# 510
  • Испания
Тя каза: "Аз само не мога да плувам". Сега: "Аз трева не познавам".

# 511
Манчо не яде " зилинини" и не ги разпознава...
От липсата на органи ще да е...

# 512
"Аз и не ям зелини. Много мразя." - каза Мис Ма.
Мис на баба ми хвърчилото.

# 513
  • Испания
След 40-те дръвчета не са им дали награда, нито наказание. Да видим сега дали ще получат нещо.

# 514
От лайв с Андрей и Александър

Андрей: "На реката ти дават да ядеш, когато започнеш да умираш. Иначе дават витамини, но когато лекарят реши".

Много интересно интервю. Макар че не го харесвам, вярвам на казаното от него. Оставам с впечатлението, че в някакъв момент са се върнали на реката (може и да греша). Някой преди беше написал, че в миналия сезон им давали ориз, но явно в този сезон са променили "правилата". За мен е нечовешко да ги държат гладни на тези натоварвания, пък и увеличава риска от инциденти по време на игрите.

# 515
Радвам се че Александър говори.  И доста хора му вярват. Когато Юлиян разказа, че са преигравали три пъти финала на сезон 1, почти никой не му вярваше... Истината рано или късно се разбира.

# 516
Не мога да изтъкна причини,но не харесвам нито Андрей,нито Александър.Антипатични са ми и физически,и като характери.От мъжете фаворити са ми Боби и Неделчо.

# 517
  • София
Браво на Александър за казаното!
Още повече ми опротивяха продуцентите. Такъв уникален формат е това, с такъв огромен потенциал, но уви, не случиха на стопанин за България. Толкова пропилени възможности, вече 3 сезона... Sad

# 518
Има хубава коса Паулина

# 519
Победителят удължавал престоя си със 7 дни.. Защо изобщо продължават да лъжат, като отдавна е ясно че една тяхна седмица е 3-4 дни.

# 520
Гледах малко от лайфа на Алекс и Андрей. Знаех си, че има защо да го харесвам. Продукцията-адски долни. Защо не казаха, че и шампионите са нямали вода.

# 521
  • Испания
Соколът какво ще прави на терена?

Виктория няма никакъв стимул за победа.

# 522
Не е лоша играта.
Дано пъзела преди започване на нареждането да е в еднакво състояние ( честно е да са напълно еднакви двете дъски в началото) и за двамата.

# 523
Темерутът като балеринка по гредичките!

# 524
  • Испания
Виктория хич да не се пъне да стига до дънера.

Симеон ще се окаже факир на пъзелите.

Общи условия

Активация на акаунт