💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 4 (19.09.-26.09.2021)

• 81 300
  • 1 774
  •   1
Отговори
# 90
  • Варна/Лондон
Все ми е тая за Станислава честно казано дали ще играе или не. По - важно ми е Мани да отиде на реката заедно с черната си перушинеста премяна.

# 91
Честно казано грам не ми се гледа как Мани се тръшка и оплаква от условията на живот, но за съжаление съм сигурен, че няма да ни го спестят ако Бойците са на реката.

# 92
Честно казано грам не ми се гледа как Мани се тръшка и оплаква от условията на живот, но за съжаление съм сигурен, че няма да ни го спестят ако Бойците са на реката.
Предпочитам да я гледам как се тръшка на реката, отколкото как се фръцка на десетсантиметрови токчета. Simple Smile

# 93
Записвам се да следя. Довечера битката ще бъде интересна.

# 94
Предпочитам да я гледам как се тръшка на реката, отколкото как се фръцка на десетсантиметрови токчета. Simple Smile

Тя и на реката може да си е с тез одежди Grinning

# 95
  • Испания
Тц. Не може. На реката и стопанството са само с раничката на гърба. Там може само да размята пирги.

# 96
Твърд глас за Бойците в анкетата. И миналата седмица заслужаваха да са там.
За играта. Само се надявам Семира да не е толкова трагична при управлението на играчите, каквато я показаха в промото. Как може да кажеш на човек с вързани очи вземи синьото ... и изобщо как се е оказала на позицията да ръководи играчите също не ми е много понятно.

Последна редакция: пн, 20 сеп 2021, 11:03 от Bengun

# 97
  • Испания

На Елена много ѝ излизат вени на челото. Ето тук една на слепоочието. От формата и нейни видеа, които съм гледала, изглежда доста невротична. Затова и смехът ѝ е такъв.

# 98
След твърдението, че Братоев е известен само от Черешката на тортата ще си взема малко почивка от темата.

Преди 10 години Вальо и Гошо ги разпознаваше само майка им. И на Гошо жена му. Сега са много различни и няма как да ги объркаш.

Реален случай. На тренировка сме, мъжете имат преди нас и ние чакаме да влезем в игришето. Вальо и Гошо са ги сложили в един отбор. Диалога:
Гошо:
- Аре нападай бе!
Вальо:
- Ми гледай къде ми вдигаш! Кво ги мяраш като дини?!
Гошо:
- Ауе Ей! Грозен!
Цялата зала леш.

# 99
След твърдението, че Братоев е известен само от Черешката на тортата ще си взема малко почивка от темата.
Ти пък, как може да се впрягаш? Стой си тук, виж колко е забавно. Simple Smile

# 100
Забравих да изкоментирам МанитУ , когато се фръцкаше в стил Шарън Стоун и след малко сподели колко я е срам да си показва краката. За миг си помислих , лел най сетне се усети , че са твърде тлъстички и нелепо нарисувани ..имало проблясък в момата..и греда то синините им били кусура SatisfiedSweat Smile
 Записвам се за нейния кантар и нейното огледало .
Няма да казвам , че силикона и джуките оправят дережето , и другата мома в отбора е с такива, ама като не ти иде к..ка отвътре, ходи опъвай и се бъхти по два три курса и заради некъдърните . И чакай браво да ти кажат ))

# 101
  • earth
Постижение е обаче да вземеш призово място на олимпийски игри, както и на други големи първенства и с това да направиш щастливи много обикновени хора.
Имаше проучвния, които показват, че гледане на професионален спорт прави хората повече нещастни отколкото щастливи. Не е трудно да се разбере защо - победите са равни на загубите, но са съсредоточени в малък брой отбори + накрая щампионът е само един.

# 102
Да кажем тогава, че е достатъчно известен в спортните среди и сред волейболните фенове, които у нас не са никак малко. Аз следя кариерата му още от времето, когато беше голобрадо момче, затова много се зарадвах, като разбрах, че ще участва. Продължавам да го харесвам, макар че не съм убедена, че този формат е за него - дори и само заради 204-сантиметровия му ръст. Харесвам чувството му за хумор, защото аз се шегувам точно по същия начин - говоря сериозно, не се смея и ако отсреща не ме познават, може въобще да не разберат, че се шегувам. Simple Smile Все пак се надявам да се позадържи още, не искам да си тръгва, макар да е ясно, че има много по-силни участници от него.

Стигнах дотук в новата тема (за която благодаря) и искам да кажа, че според мен Братоев е във формата покрай връзката на Ралица със Салпаров. Не мога да се отърся от чувството, че е имало ударено рамо.

Връщам се да ви чета.

ПП. crow, доста от съотборниците на Л. Ганев помня- по физиономии и имена, макар и да са спрели с активния спорт доста повече от 15 години. Grinning

# 103
Според мен Братоев са го взели във формата понеже е известна личност, без Ралица да има отношение. Като топъл хляб ги взимат по такива предавания, за да си вдигат рейтинга. Друг е въпросът как ще се отрази на неговия рейтинг.
Не го познавах по лице, но като чух името, веднага се сетих кой е. За мен най-разпознаваемите лица във волейбола са Пламен Константинов и Владо Николов.
Не съм гледала Черешката, но има логика повече хора да го познават от предаване по тв, което със сигурност има повече зрители от волейболен мач. Въпрос на интереси. Само че, за да стигнеш в Черешката, значи вече си известен.
Не ме кефи никак в ИВ и като характер и като игра, но го признавам за ВИП, понеже е спортист, представял България. Много повече ме дразнят други "ВИП" като Николета Лозанова и плеймейтките, които нямам идея с какво са известни, освен с пластиките си и креватните си завоевания.

# 104
Предположението,че Ралица е “вкарала” Братоев в ИВ е леко смешно. Както знаем продуцентите на ИВ и ЧТ са едни и същи и след участието на Братоеви в ЧТ са ги поканили и тук. Предполагам Вальо не е приел,защото е по-обран като характер.  Признавам,че съм пристрастна що се отнася за Братоев,волейболен фен съм от повече от 30 години. И да, може повечко да се старае нашия Simple Smile)
По въпроса от анкетата-твърдо искам бойците на реката. Най-скучно племе -приключенците,може бо и защото никой не харесвам от тях или защото им отделят по-малко време,но грам не са ми интересни.

Общи условия

Активация на акаунт