💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 4 (19.09.-26.09.2021)

• 81 296
  • 1 774
  •   1
Отговори
# 75
Ще ти препоръчам изключително ефикасна диета, няма нужда да влизаш , да се мъчиш. Сработва на 100% за седмица
Скрит текст:
1 Сутрин 10 плачинки -5 солени 5 със сладко
              2 Обед - първо второ трето и десерт (нека има пържени картофки и поне една вратна пържола
              3 След обед -ябълка , ако нямаш -ябълков пай или ябълков щрудел, все що има този диетичен плод
               4 Вечеря -салатка и нещо леко с пиле . Чипс пуканки или фъстъчки ако ще гледаш игрите на волята , а ако продължиш с Фермата може и едно сладоледче
             5 в каря на седмицата взимаш кантарчето на Мани и ще видиш колко много си отслабнала )))

😅😅😅Почвам я от "ден едно" - понеделник

# 76
  • Sofia
Благодаря за новата тема! Flowers Hibiscus

Не желая Стейси да се връща – нищо против момичето, но щом си се контузил сериозно, не е редно да имаш правото да продължиш, след дълго отсъствие. Че ти така може да се "повредиш" 3-4 пъти и накрая направо да кацнеш на финала, докато другите са се борили, номинирали и елиминирали по време на твоето отсъствие.
Нещо подобно на това, което се случи с Март в първия сезон – той не вземаше участие в битките в продължение на седмици, ако не ме лъже паметта...

# 77
  • София
Стейси не е отсъствала чак толкова много време. Този случай няма нищо общо с Март. По-скоро е сходен с Ана Мария, която я нямаше около 2, 3 седмици, май някакво натравяне бе получила, не помня вече. Александър също го нямаше около 1 седмица ако не и повече за Траките, пак със сходни причини като на 'Арията'
Ако не се лъжа Стейси я нямаше само 1 пълна седмица.

# 78
  • earth
Относно това какъв успех е да си в националния отбор на България по волейбол.

- Средният ръст на играчите в националния отбор е над 200см.
- По-малко от 1/1500 от мъжете са над 200см
- В България има около 3млн мъже
- От тях около 400,000 са на възраст между 20 и 30г
- От тях около 260 са 200см и нагоре

Т.е. ако си два метра висок имаш около 10% шанс да си в националния отбор. Реално повече, защото не всички 2м мъже се ориентират към волейбол.

Да си в топ 10% голямо постижение ли е?

# 79
Страшна логика.Според нея,  влизането в игри на волята е няколко пъти по-голям успех,  от колкото да си в националния отбор на България и да си 4-ти на олимпиада.В игри на волята само един от всичките двуметрови е успял да влезе.

# 80

Т.е. ако си два метра висок имаш около 10% шанс да си в националния отбор. Реално повече, защото не всички 2м мъже се ориентират към волейбол.

Не разбира се. Постижение е обаче да вземеш призово място на олимпийски игри, както и на други големи първенства и с това да направиш щастливи много обикновени хора. Поне аз така го усещам. Спортът е едно от малките ни неща за гордост.

# 81
  • София
Не мисля, че Станислава е отсъствала толкова дълго, Мани присъства и също не участва в игрите цяла седмица, та не този е моят аргумент, но гласувах с "не". Не смятам, че си струва за самата нея да се връща, според мен има шансове отново да се контузи, а със сигурност няма да стигне до финален етап в игрите. Намирам за безсмислено да рискува.

# 82
  • Пловдив
Нормално е, ако не гледате волейбол да не ги знаете. Аз например един футболист не знам. Футбол не гледам.
Волейбол харесвам и особено преди години, когато играеха Владо Николов, Евгени Иванов и т н, не пропусках мач. После дойдоха младите. Братя Братоеви бяха много атрактивни.
Между другото, за тези които не знаят, мъжа на Ралица също е волейболист. Казва се Теодор Салпаров и до скоро играеше в националния. Той е либеро, малко по-нисък е.
Та със сигурност Ралица и Братоев се познават.
.

# 83
  • Испания

По принцип съм 1.77 .. казвам го за простичко сравнение! 😆❤️❤️❤️

Ралица, Салпаров, детето им + неговото дете

# 84
Аз пък Братоев го научих от рекламата на наколенките на д-р. Ливайн. И брат му участваше.
Иначе като гледам как бутат Манито, все повече започвам да споделям мнението, че Елия не е искала да напуска, а са я напуснали. Ако друг беше номиниран с Мани сигурно развоя на събитията щеше да е подобен. Защото за да спечели Мани трябва съперникът бая да се постарае, то не е достатъчно само да дадат подходяща за Мани игра, както е в общия случай (то такава и май няма). Също си мисля, че сега като минат двете седмици имунитет, рядко ще й стане лошо, ще заприпада, ще я вземе медицинския екип за вливане на магнезий, ще пропусне още 2 съвета, след което ще се завърне и хоп - на финал Wink

# 85
  • Буркина Фасо

националното преброяване течащо в момента вОда ще ти носи Smiley

# 86
  • SF
Аз даже знам и коя е майката на Валентин и Георги Братоеви. Надя Велева - дългогодишен състезател по волейбол, в последствие успешен треньор, работи с по-младите волейболисти. В средите е име.

# 87
Днес мисля, че Бойците и Приключенците ще си сменят териториите, а Шампионите ще си останат в стопанството.

# 88
# 89
Днес мисля, че Бойците и Приключенците ще си сменят териториите, а Шампионите ще си останат в стопанството.

ще е чудесно, ако стане! малко кифльоча да поседи на рекицата

Общи условия

Активация на акаунт