💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 4 (19.09.-26.09.2021)

• 81 157
  • 1 774
  •   1
Отговори
# 930
  • София
Специално за тази игра не съм съгласен да се критикува така Туджаров. Да, не бе за този пост, той сам си го каза, но от неговия отбор всъщност само Стратимир би се справил по-добре. Вальо на по-дългите битки много бързо сдаваше багажа, а за Рабухчиев да не говорим. Горилата щеше да е дроб много преди Туджаров. Като се замисля, не Рабухчиев, а Стратимир трябваше да е на 1 пост, а Рабухчиев на поста на Семира. Значи Туджаров направи най-много курсове от всички, защото до кофата на Милена не достигаше нищичко, смятайте. Ами не е малко. Тази битка сигурно е продължила над 3 часа. А там всеки ден играят, сигурно има дни и с по две битки и то при положение, че със сигурност не се яде както в реалния живот. Не е малко, ама хич.

# 931
МанитУ активно участва във фейсбук и се раздава на всеки, който я плюе. Има риск да я блокнат скоро, че това е всеки втори коментар.
Играта вчера е продължила близо 4 часа. Димо каза на Мани да помогне на Соня да слезе, че се е схванала след 3часа и половина горе…
Така че поне 3 1/2 часа са плували първите постове, а Туджаров близо 4. Нищо чудно, че се разпадна. Тук трябваше да ги въртят на постовете. Имаше такива дето не правиха нищо. Логично е Морунов да се изнерви на Неделчо, който разсипваше всичко.

# 932
Къде е МанчУ във ФБ?

# 933
  • До морето
И аз си мислех, че трябва да ги въртят. Дори и да не е било замислено така,  при положение, че битката става дълга, още на първия час трябваше да им разрешат за правят смени по постовете.

# 934
Абсолютно съм съгласна, че конкретно в тази игра Туджаров беше добър. Твърде дълго и изтощително беше за него и нямаше как да не се скапе, а той все пак си издържа до края. Браво за което - хареса ми и определено свърши най-тежката част от играта.
Говоря за по принцип. Друго такова представяне Туджаров не е имал. Обикновено е meh. И като цялостна игра го смятам за най-слаб от сините мъже.
А играта беше интересна, но можеше да е по-добре измислена - въртенето на постовете сякаш беше по-логично. Но така пък някои (дори не само Мани) щяха да забавят още повече племето и щяха да си отвисят още много часове.

# 935
  • София
При толкова стоене на слънце и ги брули вятър може и състарени да изглеждат.

# 936
За мен Соня не е интригантка, истини казва.
Истината понякога е субективно нещо. За мен не казва истини, за теб може, но не е ли интригантско, че ги казва тези въпросните "истини" зад гърба на хората?
Да говориш истини зад гърба на хората и да създаваш интриги са две различни неща. Интригите в червения отбор ги започна Неделчо, когато Стоян му каза в очите кои са двамата, които от самото начало е решил да не номинира. А той си го беше взел решението още в началото на база някакви си негови принципи - дали защото и тримата са държавни служители, дали защото Морунов и Соня са му изглеждали най-читавите в отбора, дали защото са му близки до възраст и разбирания - той си знае. Но от тук тръгна Неделчо с драмите, цирковете и интригите. А да му изкоментираш простотията, или тази на Мани - ами за мен не е интрига, особено ако си там и се налага да ги търпиш 24/7.
Явно си пропуснала епизода, когато Мани се върна от битката с Елия. Освен това да си позволяваш да говориш за хората с епитети...че чак и за хора от другия отбор и то зад гърба им...е леко мишкарско. Много ми е интересно защо не каза на всеослушание, че Рабухчиев е анабол например, а си го измрънка под носа.
Между другото, вчера разгледах Инстаграмите на участниците и ми направи впечатление, че Морунов и Неделчо се следят един друг, което значи, че в даден момент са си подобрили отношенията. Соня обаче никой не я следи и вариантите са или, че няма ИГ, или че такива интриги е забъркала, че не е останала в добри отношения с никой.
Някой да припомни имаше ли я на общите снимки от събирането за началото на сезона.

# 937
Някой не ги ли разконспирира вече по постовете в социалните медии кога са излезли? Или тази година са се усетили и са им забранили два месеца да постват.
Скучни са ми тези повтарящи се всяка година игри. Капитанските битки са доста безмислени - дано поне успеят да си ползват грошовете. Интересно при бойците Стоян има 100 гроша, а Морунов - 50. Ще им предложат ли да си купят имунитет както на Мани ? Предполагам някои играчи отново ще си заминат без да имат възможност да си ползват грошовете.

# 938
  • Вестерос
И според мен Неделчо от страх ги прави тези неща, не ми е опротивял на мен още.

И аз съм все още изненадана от годините на Морунов, кака съм му... Още с влизането бях изненадана, но организми и тела всякакви.

# 939
Откакто разбрах, че Неделчо е режисьор на тази простотия Булгар, съвсем няма как да го захаресвам. А пък той милия се мисли за голямата работа и самочувствие до небесата..

# 940
По повод годините на Морунов, Пламен от първи сезон е бил на 31, а съвсем не изглеждаше на толкова.

# 941
И аз мисля , че Неделчо е в дъното на всички интриги в племето. Просто с голямата си уста не може да се стърпи да не се хвали кого ще изгони . Неговото не е честност просто си повярва твърде много и нуждата да изпъква , в комбинация с глупост го издадоха твърде рано. Мазнеше се още в началото на Мани звезди и сваля , а зад гърба и обяснява , как ще я номинира и трябва да изхвърчи. Соня не можа да изтърпи това явно лицемерие и го издаде. После тя му стана неудобна и реши да настрои батареята против нея , да я нарича интригантка и , разбира се , хората вярват на епитети и етикети.
Не я оправдавам, но ако тези два индивида от маалата , непрекъснато ми скачат и ме нареждат , сигурно и аз ще изгубя контрол. Той Морунов загуби накрая и избухна , къде го напанаха за няколко часа, а Соня го търпи този тормоз от дни .
Вярно че нарича Плашилото така, въпреки , че самата тя не е хубавица ,но и мисля няма претенции за такава

# 942
Много е тежко да си комплексар.. Големи злоби са. Неделчо много се изложи, горкия. И на мен ми стана жал за Морунов.
Сините ако и този път не номинират Семира, ще са топ неадекватниците. Аз искам и Полина да си ходи. Играе, но толкова ме дразни с поведението си.

# 943
Въпрос на гледни точки, интерпретации и желание да се оправдаят постъпките на човек на когото симпатизираш.
Обективно погледнато едно сплетничене си е сплетничене и толкоз.
Едно и също поведение за едни е интрига, а за други стратегия.
Не мисля,че Соня е "отворила" очите на Мани.Първата стъпка към разделянето на лагери и интриги в племето беше нейна, още по времето на Елия,там пред печката. Неделчо даже и не беше почнал да си учи сценария🤪. Но това е мое мнение.
😆😆😆😆
Хора как определяте годините и външния вид?
Как изглеждат 28или 30 годишните?
Лично аз не мога да определя как точно трябва да изглежда човек на ..години, за да кажа, че  е по-млад или по-стар.

# 944
Морунов има много хубави очи, харесва ми визуално.
Вече не искам Мани да си тръгва. Надявам се да я видим на реката поне за една седмица, ще бъде забавно.
Неделчо е много неприятен, но в игрите, особено в пъзелите, се справя добре и вероятно още дълго ще го гледаме.

Общи условия

Активация на акаунт