💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 4 (19.09.-26.09.2021)

• 81 494
  • 1 774
  •   1
Отговори
# 150
Аз си признавам, че започнах да гледам предаванета за първи път тази година точно заради Братоев. Понеже си спомням как гледахме златните момчета на волейбола във времето в което бяха на върха. Събирахме се цялото семейство - беше малък празник да играе отборът ни по волейбол. Вълнувах се дори повече от колкото с националите по футбол - бях вече и по-голяма... Дъщерята също може да е виждала братята в черешката, но с баща и и обяснихме за онези минали успехи на националният ни отбор по-волейбол и тя сега гледа някакви анимета с волейбол и се е запалила..., при нея стана проблем че учителя по физическо и казал, че не може да бие сервис, а тя не търпи нещо да не може - нищо че е дребна и слаба и трудно прехвърля топката в другото поле....
Въпреки че започнах да го гледам заради звездата мои фаворити са Андрей и Неделчо.

Последна редакция: пн, 20 сеп 2021, 19:16 от Лъчестлъч

# 151
Ами вие не вярвайте, няма проблем. Казвам ви няма хонорар. А за пребиваването му в игрите съм пуснала спойлер. На Гошо никога не му е пукало за мнението на околните. Има желязно семейство и страхотни роднини. Не го интересува дали леля Пенка от четвъртия етаж одобрява какво прави. Аз лично не можах да достигна новото ниво на непукизъм и определено съжалявам.
Аз попитах защо е влязъл, като няма хонорар.
Не съм искала да прозвучи като недоверие,  напротив,  зачудих се да не започва някакъв " проект" и да му е нужна популярност.

# 152
  • София
Николай от с2 мята крачоли на витошка.Преди 5 минс се разминахме.Същия като на екрана.
И аз съм го засичала там.
На реката искам да идат Бойците.

# 153
  • Sunshine state
Ох, взе да писва вече 11та страница да се дъвче Братоев.

# 154
  • European Union
Ами вие не вярвайте, няма проблем. Казвам ви няма хонорар. А за пребиваването му в игрите съм пуснала спойлер. На Гошо никога не му е пукало за мнението на околните. Има желязно семейство и страхотни роднини. Не го интересува дали леля Пенка от четвъртия етаж одобрява какво прави. Аз лично не можах да достигна новото ниво на непукизъм и определено съжалявам.
Изпуснала съм спойлера, жалко, а ме мързи да ровя назад. За мен Братоев не е голям непукист. Виждала съм на живо как досаден фен на волейболен мач го изнерви до степен да започне да му отговаря и да се псуват по време на мача. Преди това го харесвах доста повече.

# 155
  • Испания
Приятно гледане!

Дано бойците спечелят реката!

# 156
  • София
Ами Евгени Иванов в Къртицата? Добави или загуби? Въпрос на тълкувание.
Не съм имала мнение за Евгени преди това,  но мнозинството от тези, които са имали, вероятно са си го развалили. Никак не бяха ласкави тогава коментарите. Не мисля, че ИВ има потенцияла и силата да развали репутацията на някого така, както шоу, продуцирано от Иван и Андрей. Sweat Smile  Аз ги харесвам, с това искам да кажа, че в "Къртицата" се случваха доста по-големи неща, че и някои бяха не по сценарий.

# 157
Клеопатра Ахахахахаха

# 158
  • Испания
Клеопатра Ахахахахаха

Не. КлИопатра.

# 159
  • София
Клеопатра...
Господи, защо не си прибереш вересиите.

# 160
Ама вярно е на договор змията Simple Smile

# 161
  • Испания
Симеон започва да ги мОри първо с гадините.

# 162
  • София
Този диалог много дълго продължава. Sob

# 163
  • София
Толкова да е скучен този Симеон, едвам го мързи да си мърда устата. Една и съща интонация, независимо какво иска да каже. Ужас.

# 164
Този диалог много дълго продължава. Sob
И е СУПЕР изкуствен и изсмукан от пръстите на бездарни сценаристи.

Общи условия

Активация на акаунт