💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 4 (19.09.-26.09.2021)

• 81 165
  • 1 774
  •   1
Отговори
# 885
Утре кои ще са номинираните от приключенците?
Дано не е Милена, ама е много вероятно. Надявам се да е Семира. Много ги бави в игрите. Обаче Поли, Рабухчиев и Стратимир не знаят за другия лагер и според мен те ще стрелят за Милена, а Вальо, Семира и Туджаров ще отстрелят някой от тях, може би Поли. Не знам, но ще номинират конкурент от тяхната тройка с цел да вземат стратегическо предимство.
Милена и Поли или Семира и Поли.
Има възможност за много елегантна постановка на утрешния съвет на таралежите.
Ако Поли,Рабухчиев и Стратимир похабят даже един глас за Милена ще имаме двама номинирани от тази тройка според мен. Туджаров,Валентин и Семира имат 4 гласа. Напълно възможна е конфигурация Семира 2 гласа, Милена  2 гласа, Поли 2гласа и Стратимир/Рабухчиев 2 гласа. С капитанско решение на Валентин заминават Поли и Стратимир/Рабухчиев.
Всичко зависи от реда на гласуване.
Има шанс Милена да мине между капките при борбата за надмощие на коалицийте. Поли и Семира е очевидния изход на вота.

Последна редакция: ср, 22 сеп 2021, 22:49 от Bengun

# 886
Ако пратят Андрей на плажа на отшелника, едва ли ще забележи разликата. Поне няма да има мрънкалници покрай него. Ще му е добре.
Ако пратят Морунов, ще се зарадва много. Ще си почине от тъпото си племе.
Ако пратят Соня, ще се изяде от яд, че няма да има с кого да си интригантства. Ако пратят Мани, всички животинки ще избягат в панически ужас. Там тя все пак ще успее да се скара с някого - с човека зад камерата.

# 887
Братоев- загуби битката и сега дава акъЛ на спечелилия. Капитанът сам си заработи наградата.

# 888
  • Испания
Пуснах нова анкета. Обърнете внимание, че е 2 в 1. На първия въпрос посочете два отговора, моля. На втория въпрос - един.

14 души сме искали да се случи това, което стана днес.

# 889
Неделчо изгуби всички позитиви като играч. Няма такова злобно човече.

Морунов все повече ми допада. Дано да се разпадне по-бързо племето и да се отърве.

# 890
  • София
Да, може и двама да има на номинация от техната коалиция ама едва ли са толкова глупави на такъв етап от играта да не гласуват като един. Така че според мен техните 3 гласа ще отидат за един човек. Или Семира или Милена. Дано  е първата. Иначе един ако гласува различно ще стане точно това. Двама от тях ще отидат на дуел. Туджаров тече стана яко зад кадър. А Вальо му приглася. Двамата заедно са опасен тандем.

# 891
  • Испания
Неделчо изгуби всички позитиви като играч. Няма такова злобно човече.

Морунов все повече ми допада. Дано да се разпадне по-бързо племето и да се отърве.

За съжаление от предишните сезони знаем, че продукцията "разпада" многобройното и по-силно племе.

# 892
  • Буркина Фасо
Пуснах нова анкета. Обърнете внимание, че е 2 в 1. На първия въпрос посочете два отговора, моля. На втория въпрос - един.
ако не мога да преценя, кой да е вторият ми отговор ?

# 893
  • София
За мен неделчо не е интригант, колкото соня тази жена прави толкова интриги, то и личи по физиономията. Дано червените се разпаднат първи за мен трети сезон на ИВ е слаб. :/
FlushedFlushed
Може и да си права, щото да си успешен интригант трябва да имаш мозък, а в главите на Манка и Неделчо /вече ме е гнус да му пиша името/ освен наглост, тъпотия и злост няма друго, май!? И въпреки всички липси, все пак интриганстват, дано не постигнат замисленото! 
И добре че е Соня, щото Морунов, ако няма нечия подкрепа, като тази на Соня, е направо изгубен сред подобна низост и гмеж. Rolling Eyes

# 894
Скрийншот на Алекс от сторито. Много е забавен.

# 895
Аз харесвах Морунов в началото, след това започна да ме дразни, сега пак го харесвам. Grinning Ако въобще има нормален в цирковата трупа на бойците, това е той. Като отбор най-много ми допадат шампионите.

# 896
Красима подпираше платформата, какви са тези правила в движение и защо никой не следи за нещо толкова важно?

Никой не е казал,  че е забранено.

# 897
  • София
Е, то е много по-лесно така. Сигурно не е забранено, защото и Соня го направи това, макар и само веднъж. Няма да връщам сега да слушам отново, слабо ме интересува в конкретния случай.

# 898
Странно ако не е забранено, тъпо е. При всяко поклащане да може да балансира с ръка? Красима поне 2-3 пъти се подпря, а Соня влачеше едното кубче през почти цялата дъска.

# 899
  • Варна
Ако не бяха разрешили да подпират с ръце при кубчетата, Мани щеше да изсъхне след банята и не номинациите, а победителя щчхме да гледаме утре! Казаха, че до кубчетата е над 3 часа играта, ако и баланса отидеше още 3...

Общи условия

Активация на акаунт