💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 4 (19.09.-26.09.2021)

• 81 092
  • 1 774
  •   1
Отговори
# 990
Току-що засякох - Димо броеше бързо, кулата на жълтите падна на четвъртата секунда. Да им имам правилата, да им имам прилагането им.

Това не е вярно! Аз току що гледах и също засякох, повече от 5 секунди минаха.

А брои ли и на червените?

# 991
  • Sofia
Хубави усмивки. Simple Smile

# 992
Щеше да има смисъл от 5те секунди ако едните не бяха с 2 часа преднина пред вторите и с 3 пред третите.

# 993
Не виждам и 1 от Бойците, който би бил добър в играта тази вечер. Може би само Соня, но пак не съм сигурна. От Шампионите очаквам добро представяне от Елизабет, Елена, Андрей, евентуално и от Алекс. Шампионите трябва и искам да победят.

Ниделчо Wink

# 994
  • София
Току-що засякох - Димо броеше бързо, кулата на жълтите падна на четвъртата секунда. Да им имам правилата, да им имам прилагането им.

Това не е вярно! Аз току що гледах и също засякох, повече от 5 секунди минаха.

А брои ли и на червените?

Не съм. Да засека ли? За жълтите просто видях коментара и затова засякох.

# 995
Е, аз пък добавих коментар за червените. Ако ти е интересно засечи. На мен ми е любопитно, но е толкова, че да проверявам Simple Smile

# 996
Хич не вярва да е по сценарии държанието на Неделчо. Той просто си лъха на комплексар и злобар. Искам да стане капитан и да е срещу Боби или Андрей хахх или Алекс, да го видим колко е умен и силен сред силни съберници. Ама искам да ги бие и да видим дали няма дa вземе парите.
Още щом го видях знаех че не е свестен 😁😁

# 997
# 998
  • London
Довечера май играта ще е за издръжливост. Естествено, Мани ще се пусне  първа защото са и извадили мускулите на ръцете, а и тя не е силна в това.
Но при шампионите, Андрей и Алекс са доста леки и това може да им помогне. Братоев го виждам окапал на втората минута

Аз очаквам Елизабет да е последна.... , ако действително има някакви прилични качества на гимнастичка следва да съм права.

# 999
  • Испания
Произведено от Симеон

# 1 000
Ей в тая игра Мани ще ни изненада. Щото е дребничка с малки петички и умничка Smile

# 1 001
Не виждам кой от бойците може да спечели играта, а и честно казано не искам да печелят, там има яко да се чисти, за да стане поносимо племе. Тази седмица е ред на Неделчо да ходи и да си вземе и той парички, дето им завидя толкова.
Но съм почти сигурна, че Мартин ще падне пръв(след Мани де), а Морунов ще държи до последно.

# 1 002
На тая игра, Мани като нищо ще получи крампа, защото нали в една поза, не мърдат. Пък и токчета не е обувала от2, 3 дена. Така че крампата и е гарантирана

# 1 003
  • Испания
Ей в тая игра Мани ще ни изненада. Щото е дребничка с малки петички и умничка Smile

Ама как само умничка, тя /според нея/ е по-умна.

# 1 004
Разбирам целия хейт към Неделчо, просто защото неговите действия бяха породени от тези на всеобщия любимец Морунов.
Но нека бъдем обективни.
1во, не съм сигурна, че бихте реагирали, така към всеки друг, както оправдахте решението на Морунов от капитанската битка да не вземе предимство за племето. Най-малкото, никой не отива на битка за лични облаги, нали все пак капитанът се избира с общо гласуване. Всеки гласува за дадения човек с идеята, че той отива за отбора, а не за себе си. Почти съм сигурна, че ако някой друг беше направил същото, което Морунов, щеше да изяде стабилен хейт.
Най-вероятно сега някой ще си каже - ами да, но племето на Бойците не заслужава да му се печели предимство.
Ок, но спомнете си, че разделението на племето в два лагера тръгна точно от този на Морунов, Стоян и Соня. Неделчо, Мартин и Мани сформираха техния лагер точно в отговор на първия в абсолютно защитна реакция. Тоест за разпада на племето Морунов също има немалка вина.

Общи условия

Активация на акаунт