💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 4 (19.09.-26.09.2021)

• 81 021
  • 1 774
  •   1
Отговори
# 1 200
Според мен Пао/улина , реагира така, не защото не може да губи, просто се светна за заговора и подмолната игра. Не очакваше куршум точно от Валентин, за Семира и Туджаров беше подготвена, но не и от Валентин. Също така се обиди на тъпия аргумент , който беше върхът на лицемерието и дразни .
Искам Туджаров при отшелника

# 1 201
  • Вестерос
Аз бях заета малко по време на съвета, но нали се разбраха с Милена да гласуват за Паулина и Стратимир и накрая Милена гласува за Рабухчиев 🙄

# 1 202
  • Испания
Андрей:  Радвайте се, хейтъри, вчера бяхме разпънати на кръст. ✝️

Зрителка: Андрей, моля те, кажи, че ще изгоните Братоев от отбора. Той е по-зле от Мани + това, че много дразни с коментари. Най-слабия играч в сезона е волейбоста. Успех на теб! Дано стигнеш на финал!

Андрей към зрителката: Търпение само🙏

Борис: Много съм щастлив, че се справихме така добре на играта с кръстовете, беше показателна за доста неща и съм сигурен, че опита натрупан от нея ще ни е полезен за по-нататъчни стратегии! Макар и на реката, седмицата за Шампионите беше силна, браво Шампиони!
П.П. Макар и да не бях един от най-леките хора в играта, а това да беше от значение, изненадах сам себе си...
П.П.2 Специално натрупаните за Игри на Волята излишъци, започват леко леко да си отиват... по предназначение, докато сме на стопанства и реки.

Любомир от сезон 2 оправдава Братоев

# 1 203
Стоян, когато каза, че няма да номинира Соня и Морунов, не мисля, че имаше предвид, че са в коалиция (той дали изобщо я знае тази дума какво значи). Той просто си изказа собственото мнение и усещане за играта. Неделчо какво толкова подпали,  не знам. Ако Стоян не номинира Соня или Моринов, остават Мани, Мартин и самият Дечо. 3ма души, които има вероятност да получат 1 (един!!!!) глас от Стоян. В, много страшно, няма що, чак да ри затреперят партенките и да паднеш до толкова, че да заформиш коалиция  с мис Мигла....
Морунов, като каза да не номинират Соня, нямаше предвид, че иска да я пази, а че е единствената жена, която им остана и няма никаква логика да я махат. Е, и Мани де, ама... кой нормален отбор би искал да се лиши от Соня на онзи етап?
Относно парите, взети от Морунов, да не забравяме, че той парите ги ОТКАЗА!!! Бойците може да не са видели това, но ние всички го видяхме, сега защо някои го забравят, не знам.
Паулина да е най'красива??? На вкус и цвет товарищей нет, само това мога да кажа...

# 1 204
На продукцията май не им е в сценария коалицията на Туджаров и Вальо. Как можаха да ги издадат. А миналата година си траеха за Йоанна. Става интересно при сините. Не ги харесвам и двамата, но искам да останат. Да си ходи Мартин. Добро момче изглежда, но не ми е интересен за играта.

# 1 205
Вчерашният съвет на Приключенците беше интересен, но като цяло не ме вълнуват като племе. Няма и 1 там, който да ме е изкефил на макс и за когото да стискам палци. Дори за Поли вече ми е все тая, тъй като е дразнеща и надута лигла. Все пак не заслужава скоро да отпада.
Има вероятност Туджаров/Мартин да ходи при Симеон и да отпадне от него.

# 1 206
Поли е красива и се справя в игрите, даже и мяукането бих могла да го преглътна, но вчера поведението й хич не ми хареса. Откъде накъде ще държи сметка на този, който я номинира и защо се има за нещо по-специално, което останалите да не закачат или най-малкото да й дължат обяснения? Голямо его, голямо нещо. Аз харесвам хора като Андрей - играта им говори за тях. Е, и той май се е хвалил няколко пъти, ама не може да се сравнява с Паулина и Неделчо...

# 1 207
И мен точно това ме подразни. Валентин пък не е длъжен да й се обяснява. В крайна сметка Поли да си приеме номинацията и да ходи да се доказва на терена. Не би трябвало да се притеснява, че няма да се върне- конкретно от Туджаров е по-добра.
Андрей е класи над останалите играчи - и като игра, и като поведение.

# 1 208
  • Sofia
За всички онези, на които не им достига общата култура. 😂 Ама моля ви се, ограмотете се, крайно време е да спрете да се излагате! 😂😂😂 Лично аз се засрамих от собственото си невежество. 🤭

# 1 209
  • Козлодуй
"Ако спечеля, печеля за цял народ - ако загубя, губя само себе си" - това е чула Мани не е толкоз невежа ама пусто като е забравила как точно беше Joy

Обаче Александър беше като Исус Христос - направо супер изглеждаше Simple Smile

# 1 210
Страхотен беше Александър, можеше да виси цял ден и цяла нощ на кръста.
Не ми се иска бойците да откраднат играч от друг отбор, вероятно от шампионите. Дано поне е жена, не искам никой от мъжете, дори Братоев, да ходи в онзи змиярник. По-добре е да ги подсилят с нов играч.

# 1 211
  • London
Рабухчиев подготвя нещо със Симеон.
Скачат по морените на Витоша.

Много е тъжно като млади, здрави и прави мъже вместо да РАБОТЯТ в буквален смисъл..... се занимават с глупости.

# 1 212
  • Germany
😆 Те може да си работят, а да скачат в свободното си време…

# 1 213
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Искам боец да напусне. Соня или Мартин.

Нито Туджаров,нито Поли,Соня или Мартин заслужават да напуснат играта преди Семира.Значи ще жертваш Соня,която въпреки годините си,се очертава като топ 3 на най-добрите жени този сезон,за да запазиш напълно непотребната Семира и донякъде непотребния Туджаров..Really??!
Ако приемем,че това е елиминационната 4ка,предпочитам Мартин да си тръгне.Вторият ми избор би бил Туджаров,но той поне мисли стратегически ходове напред в играта,докато Мартин е безгласна буква и слуша и изпълнява команди.Супер скучен.

Aлександър все повече ми харесва,железен е във всички битки.

# 1 214
  • София
Полито реагира в стил Веско Панчев "как така мен ще ме номинира?!"
Ми не е ок. Олеква. Язък ѝ за представянето.

Александър е циник, на когото човек е склонен да прости цинизма, защото се справя чудесно. И тялото му е като от учебник по анатомия.

Чудя се, кого ли готвят от продукцията за победител. Съдейки по предишните сезони, че победителят обикновено е човек с малко екранно време, стоящ вън от конфликтите и добавяйки политкоректността да е най-после жена, логиката сочи Габриела и това никак не ми харесва. Вън от конфликтите е и Милена, но надали. Елена също я показаха в добра светлина, докато помагаше на Семира, но май е твърде "лудичка" за образа на победителя.

За момента Андрей продължава да ми е фаворит.

Другата седмица Мани вече трябва да си ходи, че не се търпи.

Общи условия

Активация на акаунт