💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 4 (19.09.-26.09.2021)

• 80 967
  • 1 774
  •   1
Отговори
# 1 620
  • София
В снимката на Соня няма намеса на Photoshop. Споделена е в коментарите под постовете в страницата на "Игри на волята" във Facebook. Както обикновено се обвиняват жените, които си правят такива снимки или каквито и да е снимки, а не тези, които ги споделят без тяхно съгласие.

Последна редакция: сб, 25 сеп 2021, 19:01 от La Vikinga

# 1 621
Полито вече ми отпадна от всякакви класации. От жените съм твърдо за Елизабет.
С това триене на коментари трябва да е станало много ясно (и на нас, и на самата Паулина), че снощната игра си беше пародия и яко бутане на Паулинка и че много хора осъзнаха това. Полито сега ще се надува пред племето, но ще е абсолютно незаслужено. Ако вземе да спечели голямата награда, победата изобщо няма да е сладка. Надявам се и другите играчи сега като са гледали пред екрана да оценяват представянето на истинския победител. За мен Мартин беше слаб играч, но снощи направо я срази певицата. Изгавриха се с момчето...много жалко.
А Паулинка съм сигурна, че беснее пред телевизора. Правят й много лоша реклама. Да казва как били наравно...пикла!

# 1 622
Паулина също като Мартин е пионка и пострада от играта вчера. Даже според мен пострада повече от него. Това е първия път през трите сезона в който не честитих победата на играч в елиминация.

За Мартин мога да кажа само "Успех в живота". Беше много слаб на арената и безличен в отношенията си с хората през цялото време, но е много добър,мек и за съжаление наивен човек. Цялото му неудачно участие в сезона беше изтрито с гума от снощната игра и сега ще се запомни като един от най-ощетените играчи в историята на предаването в България. Ще остане в аналите на формата завинаги.

Ще съм за Мартин в битката срещу Симеон, но за мен и там мача е свирен отдавна.

# 1 623
Паулина ми е неприятна още от началото. Дори и сега не би се засрамила от видяното. Тя е от тези, на които не им пука какво си мислят другите за нея.
Жалко за Мартин.
Бясна съм от снощи. Не писах, защото щях да избълвам куп глупости. Смятах, че днес ще ми е минало. Уви. Горчилката остава.....

# 1 624
  • Испания
Паулина пионка и пострадала повече от Мартин? Да поплачем за нея.

Сигурно и думите за равностойната игра са ѝ били казани.

# 1 625
Убедена съм, че Мартин е знаел как ще приключи битката. На предните битки той играеше предпазливо,  като човек, който не смее да рискува, за да не загуби. Снощи нямаше какво да губи и го знаеше,  затова играеше на 100% и показа най-доброто от себе си.

# 1 626
  • Испания
Той поне имаше какво да покаже. Но му свиха наградата.

# 1 627
  • Вестерос
Преди малко изгледах от снощи играта... Много ме е яд за Мартин, голяма карък, а дали.... Уфф много по-добре се справи в играта

# 1 628
Паулина ми е неприятна още от началото.Тя е от тези, на които не им пука какво си мислят другите за нея.
Това определено не е вярно. Ако беше вярно нямаше да трие коментарите за себе си.

# 1 629
  • Испания
Бях се зарекла да не публикувам снимки на Тъ, но не мога да не ви покажа тази автореклама.

Същественото не е, че ще направи миглите ви като паркет, а миглата посадена на бузата. Оградих я с червено. Да не дава Господ!

# 1 630
Разбира се, че пострада Паулина. Загуби много повече от Мартин. До снощи Мартин беше незабележимото храстче в ъгъла. Днес всички го харесват и го подкрепят. До снощи Паулина беше сред най-харесваните жени във формата. Днес е най-нехаресваният участник, дори измести Мани от тази позиция, което си е истински подвиг. Simple Smile
От сега нататък каквито и победи да спечели, дори да вземе стоте хиляди, снощната битка ще стои като черен печат върху името ѝ. Аз всъщност ѝ съчувствам малко, защото вината не е нейна. Просто се оказа подходящ за сценария на Тупарев участник.

# 1 631
Разбира се, че пострада Паулина. Загуби много повече от Мартин. До снощи Мартин беше незабележимото храстче в ъгъла. Днес всички го харесват и го подкрепят. До снощи Паулина беше сред най-харесваните жени във формата. Днес е най-нехаресваният участник, дори измести Мани от тази позиция, което си е истински подвиг. Simple Smile
От сега нататък каквито и победи да спечели, дори да вземе стоте хиляди, снощната битка ще стои като черен печат върху името ѝ. Аз всъщност ѝ съчувствам малко, защото вината не е нейна. Просто се оказа подходящ за сценария на Тупарев участник.
+100

Дами.
Аз, че съм мъж - мъж съм и е нормално да не знам. Жена ми не е при мен да попитам,но се съмнявам и тя да знае. Та, какво е ламиниране на мигли ?

# 1 632
  • Вестерос
Бенгън, с нещо специално ти извиват миглите и стоят все едно са със спирала, околно две, три седмици мисля издържа.

# 1 633
Бенгън, с нещо специално ти извиват миглите и стоят все едно са със спирала, околно две, три седмици мисля издържа.
Благодаря.

# 1 634
Полито може да не е виновна за Тупаревия сценарий, но коментарите й бяха жалки. Триенето на негативни мнения за нея също е жалко. А като я знаем каква е, ще почне да се надува пред племето.
Мисля си и друго- сега както има 150 гроша, да не вземе да си купи имунитет за 2-3 седмици? Продукцията си я подпира и нищо чудно да й предложи такова нещо.

Общи условия

Активация на акаунт