💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 4 (19.09.-26.09.2021)

• 80 933
  • 1 774
  •   2
Отговори
# 1 635
Какъв ще е смисъла от жена победител с такова очевидно побутване? Само ще затвърдят мнението на 'алфа мъжкарите' и сие, че всички жени са пушечно месо и не заслужават да стигнат до финал... Close

# 1 636
Според мен ако прилъжат Милена да гласува за Стратимир капитан на Поли ще и предложат имунитет (100 ) и допълнителен глас (50) и гласуването на Приключенците ще е 3-3-3, като Туджаров и Валентин с капитанско решение отиват на арената. Ако не успеят да вземат капитанството от Туджаров и сие с допълнителен глас и имунитет на Поли стават 4-4  гласовете на коалициите и вероятно Стратимир и Туджаров/Валентин излизат на арената. Във всеки случай капитанството е много важно, а Милена отново има огромен шанс да мине между капките.

# 1 637
Bengun,
жена съм, ама след твоя въпрос сериозно се усъмних в половата си идентичност, защото до сега само листи съм ламинирала. 😁
А "руски обем" какво ще рече? Брех, така отчайващо неграмотна да съм..

# 1 638
  • Испания
Bengun,
жена съм, ама след твоя въпрос сериозно се усъмних в половата си идентичност, защото до сега само листи съм ламинирала. 😁
А "руски обем" какво ще рече? Брех, така отчайващо неграмотна да съм..

Питах чичо Гугъл. https://www.beautyboutique-bg.com/procedures/migli-ruski-obem

Зачетох се. "След първоначално поставяне или поддръжка, миглите не трябва да се мокрят 24 часа!", т. е. не си миеш фасадата. Браво!

"При всички видове мигли е нужна поддръжка на около20-25 дни, (най-подходящо е на 3 седмици)". На Тъ кой ѝ ги поддържа?

# 1 639
Не вярвам, че СеМани ще се спаси от номинация за трети пореден път, особено след това което видяхме в промото.

# 1 640
"При всички видове мигли е нужна поддръжка на около20-25 дни, (най-подходящо е на 3 седмици)". На Тъ кой ѝ ги поддържа?
Тя самата. Като излезе навън. 20-25 дни реално време са пет или шест седмици в епизоди. Тя отпътува съвсем скоро, сега и зареждат транспорта с гориво.

# 1 641
На промото за понеделник им показват някакви снимки за нарушението.
Да не са спипали някой пак да краде ФаФли от оператора като миналата година? И с това да подлагат на риск цялата игра, че няма кой да снима оператора като му прималее?
Нещо пак нагласено за поредния скандал изглежда.

# 1 642
  • Испания
За да отвлекат вниманието от елиминационната игра.

# 1 643
  • Берлин
Изгледах помията днес. Не се въздържах и си излях в пост във Фб коментара. Та сега съм с бан във Фб. Тук ще се въздържа да описвам колко долнопробие имат авторите на шоуто. Прочетох ви. Най-хубавото след всичко е, че има читави хора, които гледат не само с очите си.
ИВ за мен приключи като състезание или нещо подобно. Остава ми като фоново шоу за скечове.

# 1 644
  • London
Полито вече ми отпадна от всякакви класации. От жените съм твърдо за Елизабет.
С това триене на коментари трябва да е станало много ясно (и на нас, и на самата Паулина), че снощната игра си беше пародия и яко бутане на Паулинка и че много хора осъзнаха това.

Какви коментари са трити и къде?

Тиф, те го изкараха по-голям карък от Юве в ШЛ.

Последна редакция: сб, 25 сеп 2021, 15:32 от La Catrala

# 1 645
  • София
На промото за понеделник им показват някакви снимки за нарушението.
Да не са спипали някой пак да краде ФаФли от оператора като миналата година? И с това да подлагат на риск цялата игра, че няма кой да снима оператора като му прималее?
Нещо пак нагласено за поредния скандал изглежда.
Бях забравила за това и за драматичната реч на собственика на рибарската колиба по този повод. Не беше ли в първи сезон и не беше ли Ана Мария замесена? Sweat Smile

Какви коментари са трити и къде?
Негативните коментари за Паулина, под последния ѝ пост в профила ѝ в Instagram.

Код:
https://www.instagram.com/p/CUN0pGRNydn

# 1 646
  • London
Какъв ще е смисъла от жена победител с такова очевидно побутване? Само ще затвърдят мнението на 'алфа мъжкарите' и сие, че всички жени са пушечно месо и не заслужават да стигнат до финал... Close
Можеха спокойно да изберат женска игра и да подпомогнат естествено процеса....

# 1 647
Единият отбор е мамил, отива директно на реката.
https://www.facebook.com/igrinavoliata/videos/1350583382027492

# 1 648
В Инстаграм изтриха почти всичко за злополучната игра включително и  целия пост с коментарите. Дали и във Фейсбук няма да се случи същото....

# 1 649
  • London
На лап топа до водещите се виждат снимки  и героите на тях са с червини екипи. Stuck Out Tongue Winking Eye

Общи условия

Активация на акаунт