💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 4 (19.09.-26.09.2021)

• 79 981
  • 1 774
  •   1
Отговори
# 1 710
На снимката не са червените. Просто така изглежда от светлината. На мен на жълти ми приличат.

# 1 711
  • Испания

Как забрави да обясни най-важното - за халките и техния брой. Нагла е и това е! Да събира плодовете на наглостта си!

# 1 712
Не си прави услуга с това видео Паулина, дам.

# 1 713
Спринцовката да не е с магнезий?

# 1 714

Как забрави да обясни най-важното - за халките и техния брой. Нагла е и това е! Да събира плодовете на наглостта си!
Няма ли кой да я посъветва? Never explain. Всяко чудо за 3 дни и на всеки 3 дни чудо…

# 1 715
Не се вижда ясно снимката, но според мен са с жълти екипи.
Скрит текст:
Близък план на спринцовката? 🤔
Скрит текст:

# 1 716
  • Стара Загора
И аз мисля, че са жълтите, а "спринцовката" ми прилича на цигара.

# 1 717
И на мен ми се стори, че са жълтите.

А за Паулина, аз не видях никаква конспирация в играта. Мартин нямаше късмет и вадеше само червени кукички.

За мен тя не виновна, не луд този, който яде зелника, а този, който му ги дава.

# 1 718

А за Паулина, аз не видях никаква конспирация в играта. Мартин нямаше късмет и вадеше само червени кукички.

За мен тя не виновна, не луд този, който яде зелника, а този, който му ги дава.
Само за зелника се съгласявам!
От дете на съм яла! Ама така хубаво направен и с пръжцици отгоре....🍽️

# 1 719
Не се вижда ясно снимката, но според мен са с жълти екипи.
Скрит текст:
Близък план на спринцовката? 🤔
Скрит текст:

Шампионите са , вижда се знамето .

# 1 720
Всичко сте казали,аз добавям само,че е супер кеф да чета в темата. Страхотно се забавлявам тук. До понеделник ще превъртим играта откъм сценарии Simple Smile

# 1 721
Абе хора, сериозно не ви разбирам. Мартин нямал късмет, пък глупав бил, ок, ама това, че той имаше 20 халки към рибата, а Полина само 11 хич не ви се вижда нечестно, така ли?

Последна редакция: сб, 25 сеп 2021, 22:12 от moonriver

# 1 722
  • Испания
Абе хора, сериозно не ви разбирам. Мартин нямал късмет, пък глупав бил, ок, ама това, че той имаше 20 халки към рибата, а Полина само 10 хич не ви се вижда нечестно, така ли?

Явно и Паулина го смята за нормално. Дума не обели по този въпрос.

# 1 723
Ходил съм,  пекал съм.Точно затова казвам,  че това не приличаше на печено на жар.Това беше все едно извадено от фритюрник,  хрупкаво.Как пък ще го опечеш на жар и навсякъде ще бъде перфектно равномерно опечено от всички страни.Все едно всички въглени са били с абсолютно еднаква температура и на едно и също разстояние.Вие като пекохте змията хрупкава ли беше,  и навсякъде абсолютно с един и същ цвят?

Ами огнището е като всяко барбекю, как на барбекю става равномерно? Или как чевермето е равномерно? Въртиш и обръщаш, така. Не е нужно всеки въглен да е с еднаква температура Онази змия също беше равномерно изпечена, ама май я препекохме, защото стана суха и не беше вкусна. Ама от страх да не е сурова...

# 1 724
Много моля, някой ако има информация за играта да сподели в спойлер полската пръчка и оная отврат Мани кога излизат от формата...

Общи условия

Активация на акаунт