💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 4 (19.09.-26.09.2021)

• 79 984
  • 1 774
  •   1
Отговори
# 1 695
Скрит текст:
Снощи в промото не наказваха ли един човек с директна номинация?
И нов играч.
Сега виждам, че  цяло племе отива на реката.?
Толкова дим и пушеци, накрая да не се окаже
Кьор фишек

Да, така беше.

Вече имам чувството, че снимат по няколко варианта на всичко. Според случая вадят този или онзи. Как иначе да си обясним едно промо снощи, друго - днес.
Da,вчера един беше нарушил правилата,днес -групова конспирация.А е едва събота...
Такъв случай досега не е имало откъм анонси.
Пренасочват вентилаторите да духат към друга купчинка с екскременти.
Защото нямат изчистване лай**** от постановката вчера.

# 1 696
А, дали е възможно Бойците да, сс, се ндговкрили да изгонят Мани или да не я пускат да играе 😁 и Морункага да е с номинация.
Другото ми идва наум е някой да е на летял на бой на някой ама честно аз не виждаю някой агресор там.

# 1 697
Не мога да плувам, ама като прочетох Джеронимо и се отказвам Joy
Тая конкуренция няма как да я боря.

# 1 698
Погледнах малко във фейса каква е ситуацията и е същото като тук: хората “хранят” продукцията подобаващо. Сори, ама в следващ сезон могат само балъци да участват. Няма нормален човек, който да се навие да го правят на маймуна за нищожния шанс да спечели сто хиляди лева едва ли не, може би…
Разбирам, че Ралица и Димо, и те хранят семейства, но да участваш в подобна халтура е такова падение…

Все едно за първи път гледате тази пародия.Всеки път е едно и също,  и все се изненадвате.Ще каже човек,  че предишните сезони всичко беше наред и едва сега се дънят.От самото начало на първи сезон разправям,  че това предаване трябва да се гледа като пародия,  а вие се палите,  все едно е истинско състезание.И следващата година,  ако е живот и здраве,  пак ще има кандидати,  калто тази и миналата.

# 1 699
Хм, а забелязахте ли, че когато Ралица казва ''предварително подготвена конспирация'', държи нещо в ръцете си, което им показва? Рядко се включвам в темата, но ви чета всеки сезон подробно, та тук ми стана интересно, какво е това което държи?

Също така Шампионите пускат сълзи в следващият епизод и казват ''това място стана черно'', та си мисля дали драмата не е около тях. 1 участник е сгафил и отива на елиминация, отделно цялото племе отива на реката, съдейки по думите по-горе си мисля дали на реката не отиват Шампионите...

Последна редакция: сб, 25 сеп 2021, 20:26 от Samanthaaaa

# 1 700
Сега Паулина се връща в племето с навирена високо глава и всички ще си мислят, че е спечелила битката.
Изключително съм разочарована. Толкова сме свикнали да ни лъжат навсякъде, че дори едно състезателно предаване ни прави на идиоти и ние продължаваме да ги гледаме…
Жалко, че фермата нямат състезания всеки ден.
Имат си състезания фермата тази година достатъчно.

# 1 701
Според мен накрая ще се окаже нещо съвсем дребно

# 1 702
Според мен накрая ще се окаже нещо съвсем дребно
И аз така си мисля. Още помня вафлената драма от първия сезон.

# 1 703
Змията беше идеално опечена,  което не виждам как може да стане на огън.Би трябвало да е почерняла,  на места по-изгоряла,  а не като в реклама на някой уред за печене,  перфектно изпечена.

Ти на палатка не си ли ходил и шишове не с ли пекъл? Съвсем добре се изпича. Даже и змия сме пекли веднъж, ама хич не беше вкусна - суха и безсолна беше, ама хапнахме за идеята. Но за да се изпече се пече на жар, а не на открит пламък и той баш така направи. Може да лъжат с много други неща, ама баш за това просто няма смисъл да лъжат.

Това, дето мацката опита да мине въртящия се цилиндър седнала не е нарушение - никой не е забранявал и не е казвал как. Но се видя, че е неефективно. Това, че не ползва куката обаче е нарушение, да не говорим за връщането в басейна. Плоска игра, ама колкото и да се пените - хванати сте на куката и Тупарев си пие уискито и се кефи.

И преди писах - може да му накривите капата не с петиция против предаването, а с петици да не се купува нищо, рекламирано в това предаване.  Тогава ще го зарежат спонсорите.
Ходил съм,  пекал съм.Точно затова казвам,  че това не приличаше на печено на жар.Това беше все едно извадено от фритюрник,  хрупкаво.Как пък ще го опечеш на жар и навсякъде ще бъде перфектно равномерно опечено от всички страни.Все едно всички въглени са били с абсолютно еднаква температура и на едно и също разстояние.Вие като пекохте змията хрупкава ли беше,  и навсякъде абсолютно с един и същ цвят?

# 1 704
  • London
Хм, а забелязахте ли, че когато Ралица казва ''предварително подготвена конспирация'', държи нещо в ръцете си, което им показва? Рядко се включвам в темата, но ви чета всеки сезон подробно, та тук ми стана интересно, какво е това което държи?

Също така Шампионите пускат сълзи в следващият епизод и казват ''това място стана черно'', та си мисля дали драмата не е около тях. 1 участник е сгафил и отива на елиминация, отделно цялото племе отива на реката, съдейки по думите по-горе си мисля дали на реката не отиват Шампионите...
Е аз виждам червените на снимката.......Жълтите реват за друго.

Преди да започне форматът, Витомир гостува в сутрешния блок и каза следното: "В този сезон имаше извънредни обстоятелства и извънредни мерки от наша страна. Не съм очаквал такова чудо, честно казано. Като дойде времето, ще дойда да ви разкажа, защото това беше изумителна ситуация, много малко хора са попадали в такова положение".
Може това чудо невиждано да гледаме в понеделник.
 Някой да не се е отлъчил в цивилизацията.....

Последна редакция: сб, 25 сеп 2021, 20:58 от La Catrala

# 1 705
  • Испания
Ралица държи нещо като прозрачна химикалка, което може и да е малка спринцовка, например. Става въпрос за промото от днес.

# 1 706
  • London
Ралица държи нещо като прозрачна химикалка, което може и да е малка спринцовка, например. Става въпрос за промото от днес.

Рабухчиев да не си е бил химия ?

# 1 707

На мен на четчица ми прилича 😂 освен някой да си е чистил зъбите...

# 1 708
[quote author=Черна станция link=topic=1369518.m
Ходил съм,  пекал съм.Точно затова казвам,  че това не приличаше на печено на жар.Това беше все едно извадено от фритюрник,  хрупкаво.Как пък ще го опечеш на жар и навсякъде ще бъде перфектно равномерно опечено от всички страни.Все едно всички въглени са били с абсолютно еднаква температура и на едно и също разстояние.Вие като пекохте змията хрупкава ли беше,  и навсякъде абсолютно с един и същ цвят?
Грам не вярвам, че Симеон досега е ял такива "деликатеси", камоли сам да си ги приготвя. Сам се чудеше на вкуса - ммм, нещо средно между пиле и риба. Като го гледам не вярвам, че и яйца може да си свари. Изглежда ми много посредствен, от тези, дето търпят да ги млатят, мълчат и са горди колко кютек са отнесли.
По сценарий обаче още малко ще му галят егото.

# 1 709
Може да са се ваксинирали.

Общи условия

Активация на акаунт