💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 4 (19.09.-26.09.2021)

• 80 019
  • 1 774
  •   1
Отговори
# 1 590
Гадно е това със снимката на Соня. Смятам, че е изпратена за лично ползване на някого, който сега злоупотребява с това. Може и да греша.
И наистина Паулина се изненадах, какъв дроб е всъщност, то пада, то пръхтя, а Мартин летеше по трасето и накрая вместо да каже, че е бил по-добър през цялото време, но пък тя е имала "невероятен" късмет, реши, че са били равностойни.

# 1 591
  • Испания
Има жени, които смятат, че събличайки се или показвайки гърдите си, автоматично се превръщат в секси. Или такива /като Елия и Елена/, които непрекъснато снимат задните си части /облечени/ смятат, че са много секси.
Пълен смях!

Нямат ни най-малка представа, че подходящо облечени и добре изглеждащи, ще предизвикат много повече мъжкото внимание, отколкото като сложат всичко "на тезгяха".

# 1 592
Смайли, Елена е бикини фитнес състезателка при тях е нормално масово профилите им да запълни с такива фотоси. А и аз не виждам нищо пошло с  ей ите снимки точно повечето са по клин. Аз съшо тренирам и имсм подобни снимки това е един вид да покажеш прогрес , като мъжете си снимат бицагите. Та не виждам мило лошо в тия тип снимки ако са добре направени.
В профила на Елия не видях съшо нищо лошо. Нормални, млади спортуващи момичета.

# 1 593
Снощи Паулина си качи снимка от победата. Веднага заваляха обидни коментари, а тя не смогваше да ги трие, постоянно едни изчезваха и се появяваха нови.
Харесах около 20тина. Днес нито един от тях не беше там и въпреки това за последния час пак имаше “хейт” Представям си я Паулинка как от снощи не може да смогне да трие мнението на хората за нея.

# 1 594
  • Испания
Хорската любов я залива. Влязла е за едно, а може да извлече само негативи от участието си.

# 1 595
Направо да им взмат правата за тази игра!
Как така ще слагат на единия играч 10 кръгчета, а на другия 20!? И то се вижда с просто око!
Интересно Мартин дали се е опитал да протестира на място за това и всички останали НЕравни условия при двамата играчи?И
Да сме по конкретни бяха 19 срещу 11. Laughing
И да е протестирал и да е имал претенции, това е изрязано и няма да го покажат. Това значи да се самозакопаят още повече.
А и как мислиш са му отговорили ? Имаш си договор, като не си окей с нещо - вратата или се пробвай да ни съдиш lol.
А иначе на Мартин на 500% му е станало ясно, защото това беше ОЧЕизвадно, а в добавка певачката наруши всички други правила, като използваше ръцете на въртящия се мост в началото, след това като видя, че е некадърна и не може да извади 1 кука с нейната кука, започна да си ги придърпва с пръчката и да ги вади с пръчката, без да използва куката, с която реално трябва да се вадят и след като скочи и се преби във водата(как изобщо можеш да го направиш това нещо lol), си спести и минаванията отново, което ясно се видя. Точно на 2 пъти я видях как влиза в басейна, уцелва зелено, връща се "уж" да скрие неговото, обаче така удобно си взима нова торбичка без да е минала пак през трасето и няма реакция от водещия палячо.
Като при частта в басейна изобщо не трябваше да им се позволява да ВЛИЗАТ отново след като са изтеглили торбичка, а както Мартин правеше - виждаше че цветът не е неговият и просто го хвърляше някъде обратно в басейна.

И само за корекция и справка на някои колеги, които може би не разбраха от монтажа, но Мартин мина не с 6 или 10 пъти повече, а поне с около 20 пъти трасето повече. Тя докато киснеше в басейна и играеше на онче-бонче с торбичките и без да минава отново си вадеше торбички, само докато тя мина 1, Мартин мина сигурно над 10 пъти. Това на 3-тото трасе, на първото я уби с над 10 и това при положение, че певачката ги теглеше не с куката, а си ги придърпваше с пръчката, което отново е нарушение на правилата.
И накрая дри...... му обяснява как били равностойни ....
Само затова и тя и водещите заслужаваха да останат без зъби от Мартин.
Мартин беше кротко, добро и интелигентно момче, което очевидно се и притесняваше доста и се пренави на доста игри, но вчера видяхме, че качествата му и то в 1 доста комплексна игра бяха огромни. И с всичките машинации в негов ущърб пак накрая бяха рамо до рамо, ама то няма как да спечелиш срещу продукцията.

# 1 596
  • У Диспансера ...♥♥♥
Значи Евала им на Морунов и Мартин за нервите дето имат, искрено им завиждам. Да виждаш как те правят на балабурник и да продължиш да играеш от сърце…
Даже не догледах играта снощи, толкова се напрегнах от това нагло и безочливо манипулиране 🤦🏻♀
Гледаме уж да се разтоварим, то повече се напрягаме с такива като бездарната Мани, която е бутана и тя за сеир да има.
Три сезона на кой дадоха две седмичен имунитет да си купи, Айде сиктир бе 🤬
Кой знае още колко безумия са спретнали.

# 1 597
Аз харесвах Паулина много повече преди цирка снощи. След това брутално подпиране вчера не вярвам, че ще спечели сезона и съм донякъде спокоен. Паулина като жена продължава да ми харесва, но като играч вече не толкова. Това петно на репутацията трудно ще се изчисти.
Фаворит от жените ми остава вече еднолично Елизабет.

# 1 598
Снощи бях много огорчена от представеното ШОО. Днес се запитах имат ли причина да го правят. Ако всичко беше равно и справедливо повече ли щяхме да го гледаме? Този вид hype, провокация, продават в дигиталния свят. Рейтингът се вдига, за това се говори. Сами видяхте, че чак Мани ни стана приемлива на фона на тази тотална измама пред очите ни. Същото е в YouTube- простотията продава. В тик-ток - сходни сценарии, но в по-малко време, защото малките не понасят дълги епизоди. И колкото да се заричаме да не гледаме- любопитни сме да видим докъде могат да стигнат. Запитах се Паулина как ще живее с този срам на измамница, пък ако ще да спечели. Жал ми е за нея, не за Мартин. За него снощният епизод беше реабилитация за целия сезон досега. Аз ще остана да гледам като "дъвка за очите". Има участници, чието представяне ме радва като Александър или Андрей. Хубав ден!
Тук не мога да се съглася. Много по-реално и по-интересно щеше да е, ако нещата бяха частни и реални. Това не е Биг Брадър, че да го гледаме за сеира на някой и нагласените скандали.
Те отказаха много хора да го гледат още след първи сезон, след втори още повече и сега вече тотално си убиха аудиторията. И реално ако имат читав екип, винаги има начин да направиш скандали и интересни неща, без всичко да бие на очевидно и от километри да личи колко е нагласено всичко.
Самата идея на оригиналното предаване(не тази помия тук), е че е буквално като състезание и накрая печели, ако не най-заслужилият/силният, този който е успял да оцелее на всичко и да се запази най-добре, по един или друг начин.

# 1 599
РЕванша за Мартин ще е ако БИЕ онова зувотно "отшелника"!!

# 1 600
  • Испания

А на практика сведе глава. Не само я сведе, ами я завря между краката си.

# 1 601
Според мен в разгара на играта Мартин осъзна, че ще бъде прецакан, но не се отказа и игра на макс до самия край. Още преди самата игра той обясни, че съжалява, че е взел страна в коалициите и уговорките в отбора на Бойците и беше мотивиран да изчисти името си със силна игра накрая. И успя. Преглътна подарената победа на Паулина, после чинно изтърпя безумните изказвания на Ралица и Димо. Имах чувството, че няма търпение да се разкара от там и да изключат камерите. Тогава обаче разбра за отшелника и че гаврата на продукцията продължава. Точно в този момент се видя, че съвсем му потънаха гемиите. Дано поне в играта срещу Симеон, подпирането да не е толкова очевидно.

# 1 602
Морунов :
Скрит текст:

Туджаров:
Скрит текст:

# 1 603
  • Испания
Аз лично съм изненадан, че все още няма никаква реакция в социалните мрежи от участниците този сезон на излъченото вчера.

Засега само пост на Мартин /виж по-горе/ и това от Морунов:

# 1 604
Змията беше идеално опечена,  което не виждам как може да стане на огън.Би трябвало да е почерняла,  на места по-изгоряла,  а не като в реклама на някой уред за печене,  перфектно изпечена.

Ти на палатка не си ли ходил и шишове не с ли пекъл? Съвсем добре се изпича. Даже и змия сме пекли веднъж, ама хич не беше вкусна - суха и безсолна беше, ама хапнахме за идеята. Но за да се изпече се пече на жар, а не на открит пламък и той баш така направи. Може да лъжат с много други неща, ама баш за това просто няма смисъл да лъжат.

Това, дето мацката опита да мине въртящия се цилиндър седнала не е нарушение - никой не е забранявал и не е казвал как. Но се видя, че е неефективно. Това, че не ползва куката обаче е нарушение, да не говорим за връщането в басейна. Плоска игра, ама колкото и да се пените - хванати сте на куката и Тупарев си пие уискито и се кефи.

И преди писах - може да му накривите капата не с петиция против предаването, а с петици да не се купува нищо, рекламирано в това предаване.  Тогава ще го зарежат спонсорите.

Последна редакция: сб, 25 сеп 2021, 12:55 от Черна станция

Общи условия

Активация на акаунт