💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 4 (19.09.-26.09.2021)

• 79 977
  • 1 774
  •   1
Отговори
# 1 725
Александър беше доста самодоволен в промото, може би той е направил някакъв гаф, представям си го с точно такава физиономия докато Ралица му мрънка. Беше доста възмутен от това, че Морунов е взел грошовете, та ако са хокали някой друг едва ли би се подсмихвал така.

Елизабет може да е казала, че ѝ е черно преди да идат на териториална, един вид, че не понася реката. Може да са пак някакви драми и коалиции, а може и да идва буря. Не вярвам на промото и не се впрягам, вероятно е някаква тъпотия.

# 1 726
  • Sofia
Изобщо не са ми интересни напъните им за предстоящата  "голямата конспирация"! Тя вече мина, няма какво да очаквам и да разсъждавам. Поредният кьор фишек, съшит с бели конци. Още ми трънят бузите от звучните шамари, които отнесохме снощи, аз като зрител и Мартин, като участник. Ок, решили са да подарят победата на Паолинка, лошо няма, поне да го бяха направили като хората. За следващия сезон, ако изобщо има такъв им пожелавам участници, които да задминат Маниту, а и те това търсят! Халал да са им!

# 1 727
Много моля, някой ако има информация за играта да сподели в спойлер полската пръчка и оная отврат Мани кога излизат от формата...
И на мен ,Еми!

# 1 728
Дали не бъркам двата щата (с Фермата) но не казаха ли , в началото, че игрите ще бъдат малко по смекчени за жените, за да има равенство предвид чисто физическите различия .
Видеото на Паулина не е срам, лично аз си обясних единственото нещо което смятах за "шмекерство" - а именно връщането и в басейна без за преминава препятствията. Значи тя се е връщала за да поскрие торбите (ще изгледам пак дали скача с торба) . А също и броя на халките , логично е по-малък, ако не само веднъж е издърпвала по 2 наведнъж
Битката и елементите бяха тежки , мисля си , че са очаквали двамата мъже там, понеже запомнянето на цветовете си беше чисто женска битка .

Еххх мислех че тази вечер , ще има предаване, искам физиономиите на Маниделчооо, нямам търпение

# 1 729
В такъв тип игри късмет като опция въобще не трябва да присъства. Воля и късмет са противоречиви и противоположни неща. С какво му помогна волята на Мартин? Игра на Неволята...
Що направо не си хванат за спонсор Тото 2 или някой от Bet-овете...пълен позор.
Аз ще ги бойкотирам.

Aurora BB, бъркаш ги двете предавания.

# 1 730
Не смятам, че специално тази игра е по-лесна за мъжете, че да дават предимство на Полина.

# 1 731
Ами да бъркам ги , но тогава , защо се записват жени , при равни условия , една финална битка която трябва да включва и сила и ловкост и баланс и ум ,(при равни други умения освен сила) жените са ауфидерзейн.Да трябва да е силна жената за да спечели , но тежестите да са съобразени с физиката .
Очаквам Мартинчо на острова, мисля продуцентите се усетиха, че с този Симеон нещата са обречени, и не става човека . А сега към Мартин има засилена симпатия заради загубата му от Поли , и ще угодят на драгия зрител.
МММ ще гледам Левски вместо Шрек  Innocent

# 1 732
Не са очаквали двама мъже, защото показаха как тества жена докато обясняваха правилата.

# 1 733
  • София
Всеки сезон разпадат най-многобройното и силно племе.
С изключение на първи, когато разпаднаха най-силното, но пък за сметка на това, най-малобройно племе, без да им дадат възможност за спечелване на играч, дори не им позволиха да участват в играта за територия и стояха и гледаха.

# 1 734
Аз хич не вярвам Мартин да стане нов отшелник.

# 1 735
Аз хич не вярвам Мартин да стане нов отшелник.
Да не е луд да го прави. Да им пълни гушите на ИВ... При положение че така грубо го прецакаха.

# 1 736
Ами да бъркам ги , но тогава , защо се записват жени , при равни условия , една финална битка която трябва да включва и сила и ловкост и баланс и ум ,(при равни други умения освен сила) жените са ауфидерзейн.Да трябва да е силна жената за да спечели , но тежестите да са съобразени с физиката .
На теория тежестите за бутане/влачене/носене в игрите са процент от личното тегло на играча при пряк дуел мъж-жена.

За Симеон - или ще е част от последните няколко човека или играе ролята на касичка за някого. След време ще разберем.

# 1 737
  • София
Според мен Симеон ще си дреме на плажа до финалното племе. Много по-ефектно ще е да го изтърсят на останалите такъв мистериозен, непознат, победил - или "победил" - множество играчи... И с легендата за "на един забравен от Бога плаж..." някак не върви да цъфне някой познат образ, с който си имат изградени отношения.

# 1 738
Дори Паулина да е дърпала повечето пъти по две халки, това не обяснява различния брой в началото на битката. Някой беше постнал скрийншот от всички халки и се вижда ясно, че тя има по малко.

# 1 739

Очаквам Мартинчо на острова, мисля продуцентите се усетиха, че с този Симеон нещата са обречени, и не става човека . А сега към Мартин има засилена симпатия заради загубата му от Поли , и ще угодят на драгия зрител.
МММ ще гледам Левски вместо Шрек  Innocent

Каквото и да има сега,  няма как да повлияе на хода на предаването.То вече е заснето,  така ,  че няма как да угаждат на драгия зрител.

Общи условия

Активация на акаунт