Перилни препарати и омекотители - 67

• 44 729
  • 737
  •   1
Отговори
# 105
  • Пловдив
Да,много внимавам за срока на годност на препаратите в магазините за паралелен внос и никога не съм попадала на препарати с изтекъл срок на годност!България е в ЕС и качеството би трябвало да е на европейско ниво,но точно гигантите Henkel,Unilever,Procter&Cambel имат "регионален подбор"-причината поради която не купувам битова химия от официалния внос,но това е моето лично мнение и не настоявам някой друг да е на същото мнение.

# 106
  • София
Тъкмо обратното. Много е добър. България е в ЕС и праховете, предлагани тук, особено на гигантите Хенкел, Procter & Gamble и Unilever са на европейско ниво и качество.
И един мармот опакова шоколади в станиол...

# 107
  • София
Темата е дискутирана многократно от експертите във форума. Пък въпросният "мармот", писал по-горе, да продължава да си завива шоколад във вносен станиол. Никой не му пречи за това.

# 108
Гес преди време обясняваше. Може да има разлика съобразно предпочитанията на потребителите по държави— по- концентриран, по-ароматизиран. Ежегодно пребивавах в Дания по около месец. Ползвала съм и Омо и Ариел за техния пазар. Разлика в изпиране-никаква. Но са почти без аромат. Те си имат един техен, който на нищо не мирише. Такива са им предпочитанията  явно. В суперите доста се оглеждах, за да видя има ли въобще омекотители. Бедна работа. Като че ли не се ползва много-много.Тук като чета отзиви за препарат се изтъква как ухае. Явно ние /повечето/ искаме да ни мирише.

# 109
  • София
Здравейте, чета темата от години - къде редовно, къде не чак толкова. Включвала съм се много рядко.

Вероятно сте обсъждали достатъчно, но от доста време насам ми прави впечатление как за праховете остава все по-малко и по-малко място по рафтове те в магазините. Не обичам течните и винаги съм прала основно с прах.

Напоследък вече трудно намирам Ариел или Персил за бяло в магазините, които посещавам. За промоции да не говоря. Пише "различни видове" и в нашия Кауфланд например винаги намирам само за цветно. 🤨

Прегледах какво се предлага в Emag. От там все още мога да си поръчам прахове. Въпросът ми обаче е някой поръчва ли от там? За нашия пазар ли са? Качествени ли са? Сроковете на годност дали са ОК? Говоря конкретно за Ариел и Персил.

# 110
Рошличка,Ариел в Метро може да намериш.Аз от там си взимам.Последния път ,когато взех ,беше 12лв. за 40 пранета.

# 111
  • оттам, откъдето започва България
Което за Ариел си е много добра цена.

# 112
Бях поръчала ММ да купи от Кауфланд миналата седмица Персил прах, на който не пише Color. Донесе ми такъв, но сензитив . До сега не съм се интересувала от точно този прах. Какво да очаквам? Ясно, че да пере,но как и какво?

# 113
Бях поръчала ММ да купи от Кауфланд миналата седмица Персил прах, на който не пише Color. Донесе ми такъв, но сензитив . До сега не съм се интересувала от точно този прах. Какво да очаквам? Ясно, че да пере,но как и какво?
Персил Сензитив вече няма избелители,  за цветно е .

# 114
Защо тогава не пише Color? Защо ли питам? Значи съм се сподобила с прахове за цветно за година напред.

# 115
  • София
Защо тогава не пише Color? Защо ли питам? Значи съм се сподобила с прахове за цветно за година напред.
Защото този се води за чувствителна кожа или иначе казано бебешки, почти незабележим аромат, не пише, че е цветни, нито за бели. Нищо не ти пречи да си го ползваш за бяло. Дали има избелители не съм гледала.

# 116
Здравейте, днес ходих до един от магазините на борн и купих два пакета мегаперли- за бяло и за цветно. Обаче имам големи съмнения за срока на годност, тъй като жената там се опита да ме излъже няколко пъти (като например, че праховете и течните перилни препарати имали 5 години срок на годност и прочие), та бихте ли ми помогнали, защото не можах да разбера кога са произведени.

# 117
Пусни снимка на опаковката

# 118
# 119
Може ли и отпред ?

Общи условия

Активация на акаунт