Перилни препарати и омекотители - 67

• 44 832
  • 737
  •   1
Отговори
# 285
Първо това направих,но пак ставаше същото. Те се изпират,ухаят си на чисто и свежо,но материята вече е наранена.

# 286
Аз съм зле с химията, няма да ми се смеете, но да не става някаква реакция с киселинната среда на влагалището? Всъщност белината киселина ли е /хипохлорит/д/? Както тя обезцветява тъканите? Или то хлорът върши тази работа в нея...не знам..опитвам се да дам накакво обяснение и аз ...

# 287
Аз също мисля, че не препаратът за пране, който и да е той, е виновен за тази реакция на плата.
Лекувайте теченията, възпаленията и т.н

# 288
Нещо обезцветява тъканите. А като са обезцветени, прането няма да помогне, дори 3 часа да се перат на висок градус, с качествен прах. Така си мисля...

# 289
Белината не е киселина, а разтвор на натриев хипохлорит с вода и натриев хидроксид, т.е. основа. Не избелва заради pH-то.
Възможно е ежедневните или другите превръзки да са причина, ако се ползват такива, разбира се.
Чак пък за такова разяждащо влагалищно течение не съм чувала. Все ще се изпере дори и гъбична инфекция да има.

# 290
То се изпира всичко . Но струва ми се тук става дума за друго..не за замърсяване, а за обезцветяване на плата.

# 291
Я се изпира, я не. Като го знам Сано.
А иначе може да е от превръзките, от лекарства и от много работи.

# 292
  • София
Минавам да се оплача от ОМО-то за бяло, което забърсах от Кауфланд.
На 60° с дозировка за силно замърсени не изпра едно мазно петно, престояло няколко часа.
Не бях ползвала ОМО от както беше с онази старата опаковка. Тогава много го харесвах.
Да не говорим, че едва събрах дозата в чекмеджето на пералнята Confused

# 293
Колко часа ти е програмата?

# 294
  • София
Дълга пускам винаги - 3ч.и 50мин.

# 295
  • Pazardjik
Здравейте,дами. Нямам идея дали въпроса ми е за тук,ако не е моля да бъде премахнат. Във вкъщи пера със Сано Максима бебешки,заради малко детенце и чувствителна кожа при мен. Нося памучно бельо,но в интимната зона става все едно в  изгорено. На черните бикини в тази зона побеляло-пожълтяло и са за хвърляне. Страдам често от цистити и инфекция на половата система и си мислех,че може да е от бактерии. Смятам,че имам добра интимна хигиена. Ще се радвам за съвет и предположение,защо става така.
 Възпаленията,от които страдате са причината.Възпаления,гъбички=висока киселинност.Трябва адекватно лечение проблема не е в перилния препарат

# 296
На мен мазнотиите от покривката винаги се махат. И с омо като перях. Но скоро не съм купувала де, та може и от него да е.

Друго се сетих, аз като разчопля тещо, не пускам бързо Joy..а амонякът в урината, би ли могъл да обезцвети плат?

# 297
Според мен е възможно. Имах едно тъмно синьо долнище на пижама на детето, което се обезцвети докато се напикаваше

# 298
Лекувам се вече години,но не успявам да се справя с инфекцията за дълго време. Сменях препаратите и нищо.Вече нямам идея какво да правя.Решила съм да вземам евтино поне за да не давам пари на вятъра.

# 299
Според мен е от материята. И на мен ми се е случвало, а нямам никакви проблеми.

Общи условия

Активация на акаунт