Перилни препарати и омекотители - 67

• 44 872
  • 737
  •   1
Отговори
# 300
  • София
В чекмеджето на пералнята ми, в отделението за омекотител има в ъглите и гънките едни кафяви налепи, които не мога да махна с нищо. Пробвах с препарат за пералня, с четка за зъби, последно налях Доместос да постои - без успех. Някакви идеи и препоръки?
Рядко ползвам омекотител, но все пак ползвам. Всеки път вадя чекмеджето и го изплаквам. Оставям да изсъхне.

# 301
# 302
В чекмеджето на пералнята ми, в отделението за омекотител има в ъглите и гънките едни кафяви налепи, които не мога да махна с нищо. Пробвах с препарат за пералня, с четка за зъби, последно налях Доместос да постои - без успех. Някакви идеи и препоръки?
Рядко ползвам омекотител, но все пак ползвам. Всеки път вадя чекмеджето и го изплаквам. Оставям да изсъхне.
С нещо против котлен камък.

# 303
Здравейте.
Препоръчайте ми хубав прах за цветно.
Колебая се м/у Даш, Ариел и може и maxima.

# 304
# 305
Здравейте.
Препоръчайте ми хубав прах за цветно.
Колебая се м/у Даш, Ариел и може и maxima.
Persil/Coral

# 306
Само в олх намерих тези. Дали са ок?
За цветното е 45лв

# 307
Ако имаш миялна машина измий чекмеджето в нея - почиства се всичко. Ако трябва - мий няколко последователни пъти.
Моето чекмедже периодично го мия в миялната.

# 308
За цветното е 45лв
Скрит текст:
Да, супер са. Ама можеш и от супермаркета да вземеш, че то с доставката ще излезе златен.

# 309
  • Пловдив
Hristo Mihailov643569,немски Persil е много добър прах за пране,а доставката е 6лв-според мен си заслужава.

# 310
За цветното е 45лв
Скрит текст:
Да, супер са. Ама можеш и от супермаркета да вземеш, че то с доставката ще излезе златен.
Няма откъде.
Виж гръцки и италиански, колкото щеш. Имаме си гръцки маркет и via trakia за италиански прахове.

# 311
  • Пловдив
Ако търсите прах,не течен,за цветно във Виа Тракия италианският Даш е само за бяло,Даш за цветно има само течен,а в гръцкият маркет има Ариел(прах за пране) за цветно.

# 312
Ако търсите прах,не течен,за цветно във Виа Тракия италианският Даш е само за бяло,Даш за цветно има само течен,а в гръцкият маркет има Ариел(прах за пране) за цветно.
А няма ли Даш прах за цветно, все се чудя.

# 313
Няма . В Италия и Гърция – универсални прахове , рядкост са тези за цветно .

# 314
Няма . В Италия и Гърция – универсални прахове , рядкост са тези за цветно .
А универсален значи ли и за цветно? Има немски Персил универсален, той за цветно ли е?

Общи условия

Активация на акаунт