Перилни препарати и омекотители - 67

• 44 907
  • 737
  •   1
Отговори
# 360
Здравейте! Имам нова пералня и в легендата пише, че само някои препарати са за прах, повечето са за течен-въпросът ми е-може ли някой от купените от малка верига или магаазин за вносни да развали, прояде части или трябва да се ползва от лицензираните вериги?

Вероятно са имали предвид, че кратките програми и нискотемпературните не могат бързо или добре да разтворят праха и затова препоръчват течни.

# 361
Момичета, купих си една блуза, която е в три цвята. Бяло, тъмно синьо и червено, равни части, но не тънки раета а на по 1/3та. С цветното пране ли да я изпера или с бялото. Хич не помислих преди да я купя Sad  Ето я

# 362
С прах за цветно и цв.кърпа на 30С .

# 363
  • София
Течният Cocolino пере ли добре?
Не съм ползвала течен от почти 8 г. - като смених пералнята.
Не пере добре . И е за 2-3 кг пране .
Пхахах. Дай нещо по-конкретно като пример.
Защото пере фантастично! Чорапи, овъргаляни детски дрехи, мазно - няма нещо, което да не ми е изпрал.
Но излиза доста солено като цена.

Пера с Изи тия дни. Намерих го на доставна цена и докато ми го носят, с него ще пера. Още не съм ползвала за бяло, но цветния много ми харесва как пере. Сега и течен си поръчах.

# 364
Момичета, купих си една блуза, която е в три цвята. Бяло, тъмно синьо и червено, равни части, но не тънки раета а на по 1/3та. С цветното пране ли да я изпера или с бялото. Хич не помислих преди да я купя Sad  Ето я
И аз имам подобни покупки всеки път се проклетисвам и си бия главата- "що така, бе, Миме.!?"
 Пера ги само тях с цветоулавяща кърпичка, течен препарат за цветно на програма за деликатни на 30 градуса.
Много е хубава блузата!

# 365
Как перете възглавници ?

# 366
Течният Cocolino пере ли добре?
Не съм ползвала течен от почти 8 г. - като смених пералнята.
Не пере добре . И е за 2-3 кг пране .
Пхахах. Дай нещо по-конкретно като пример.
Пример – не пере елементарни петна /домат ,кал / дори и на дълга програма , 40 С .
60/50 С , допълнително изплакване , над два часа и половина програма .
Слагам и кърпи и други бели дрехи към тях .

# 367
Скрит текст:
Момичета, купих си една блуза, която е в три цвята. Бяло, тъмно синьо и червено, равни части, но не тънки раета а на по 1/3та. С цветното пране ли да я изпера или с бялото. Хич не помислих преди да я купя Sad  Ето я
И аз имам подобни покупки всеки път се проклетисвам и си бия главата- "що така, бе, Миме.!?"
 Пера ги само тях с цветоулавяща кърпичка, течен препарат за цветно на програма за деликатни на 30 градуса.
Много е хубава блузата!
Благодаря! Май на там отиват нещата. Ще си я връткам в празна пералня сама, поне докато не й се нарадвам Simple Smile

# 368
  • оттам, откъдето започва България

Аз мисля съм писала в предни теми. Ако става въпрос за възглавници, пълни с дунапрен на парченца, не си го причинявай, защото после трудно се изчиства пералнята от мръсотията, която остава.
След този ми опит не съм прала друг вид възглавници, освен такива, пълни с топченца, но при тях няма проблем.

# 369
Здравейте! Имам нова пералня и в легендата пише, че само някои препарати са за прах, повечето са за течен-въпросът ми е-може ли някой от купените от малка верига или магаазин за вносни да развали, прояде части или трябва да се ползва от лицензираните вериги?

Вероятно са имали предвид, че кратките програми и нискотемпературните не могат бързо или добре да разтворят праха и затова препоръчват течни.
  Въобще не се бях сетила, да!

# 370
Да похваля солта за петна на ДМ.
Изпрах бели дрехи на 60 С , на програмата за бели дрехи– 3 часа .
Едни бели кърпи , които бяха станали розови преди време , се избелиха и станаха като чисто нови .
Не можах да повярвам . А колко пъти досега ги бях прала с Скип , Вениш , Диксан , на 90С ..
Пък сега с едни прости Фейри , които дори нямат ензими и евтината сол ..

# 371
  • Sredets/Burgas
Аз от доста време я използвам. Пера почти всичко с нея в комбинация с прах за цветно.
Наистина е чудесна за цената си.

# 372
  • пловдив
Може ли снимка, как изглежда солта на дм?

# 373
# 374
А колко по-хубава беше...

Общи условия

Активация на акаунт